Şimdi Ara

2015 model captur 1.5 edc dci icon icin 64 bin oyak fiyati

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
4.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyak indirimi olmadan 2014 model ayni outdoor modeli 74000 e gelen gorus Kamerali cift renk captur 1.5 dci edc full icin oyak indirimi ile 71 000 fiyat aldik. Lakin oyakin asil numarasi subat mart teslim araclardaymis. Ve 2015 model subat mart teslim 64 000 tl 0.79 faizle araci almak cazip geldi.

Satis temsilcilerinin kafasi oldukca karismis geldi. Chevrolet avoyu 32 ye alacaklar 2 kapora verecegim uzerine 30 000 kredi cekecegim. Araci hemen vermeme gerek yokmus teslimata kadar kullanabilirmisim. Teslimatta araci verecegim.

Daha once oyak ile arac almis arkadaslar tecrubelerini paylasirsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaygerya -- 8 Kasım 2014; 21:26:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Captur + dCi + EDC güzel araba, hayırlı olsun.
  • Acikcasi fiyattan yana bir sorun yok. Arac cidden avantajli fiyata geliyor. Yani hic binmeden satsam bile 10 bin tl kardayim. Sadeve kafami kurcalayan 2 satis temsilcisinin cok farkli konusmasi. Yarin daha detayli gidecegim.

Bakın şimdi o paralara neler alınır. Üşenmedim araştırdım. Buyrun:

Gulietta  2015 model captur 1.5 edc dci icon icin 64 bin oyak fiyati

A4  2015 model captur 1.5 edc dci icon icin 64 bin oyak fiyati

C5  2015 model captur 1.5 edc dci icon icin 64 bin oyak fiyati

Mondeo  2015 model captur 1.5 edc dci icon icin 64 bin oyak fiyati

Accord  2015 model captur 1.5 edc dci icon icin 64 bin oyak fiyati

Liste böyle uzayıp gider. Tamam sıfır olmaz ama temizleri bulunur. Ben yüksek araç alırım dersende qashqai veya benzer bişey alırsın. Ama b sınıfı hb aracı yükseltip gazlıyorlar millete. Ve millette diyor ooo çok ucuzmuş al. Kendi almaz ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pi -- 9 Kasım 2014; 14:00:10 >

• Clio bile 60000 tl bu zamana göre capturun fiyatı normaldir.hayırlı olsun.

Acikcasi polo fiesta gibi birsey dusunmuyorum. B segmentinden inip b segmenti bir arac degisimi macera olur gorusundeyim.

• Araç ve fiyat konusunda bir şey diyemem. Hayırlı olsun. Ama hocam siz tüm detayları konuşun. Aklınızda soru işaretleri kalmasın.
    2 satış temsilcinin dedikleri birbirini tutması biraz kafa karıştırıcı ve firma için güven vermeyen bir durum.

Orijinalden alıntı: Kaygerya

Hocam hakli olabilirsiniz. Ben 2. El araba sevmiyorum. Araci esim icin alacagim. Sik ekonomik ve kullanisli bir arac.

Acikcasi polo fiesta gibi birsey dusunmuyorum. B segmentinden inip b segmenti bir arac degisimi macera olur gorusundeyim.

Captur b segmenti
    qq ix35 kuga vs c segmenti
    Mokka ve fiatada bakın

Captur bize en mantiklisi geldi. Cunku bir ay once a180 cdi baktik. Onun da fiyati pahali geldi. Yani aveonun uzerine 75 000 koymak gereksiz gibi geldi.

Ne yazikki artik bu ulkede fiyatlar boyle. Ocakta gelecek otv artisi fiyatlara yansitilmamis. Ama geldiginde otv artisi bu fiyata yansitilacak.

Otv artisi ile 80 85 000 bandina cikacak 2015 model captur bir araci 64 66 bandina almak yani 20 bin indirim alabiliyor olmak cazip geldi. Zaten deger kaybiyla ilgilenen bir insan degilim. Ama kar amaciyla almadigim icin zarar etmem herhalde.

Marka fanatigi degilim. 2015 hangi guzel araca 20 000 indirim verseler gider gorusurum. Su an icin en mantiklisi captur gozukuyor bizim icin. Aracin dizel olmasi 1 2 sene sonra sitede ev alma planlarimiz icin onemli. Esim ise arabayla gidecek.

c ve d segmenti dusunmuyoruz. Onumuzdeki sene benim e segmenti planlarim zaten var. B suv tercih sebebimiz daha genis bagaj one arkaya hareket eden arka koltuk, edc gibi basarili sanzumanla kombine edilmis dci motor.

Bana arac basarili geldi. Oyak galiba nissanda bir indirim yapmiyor. Oyak avantaji oldugu icin renault secmekteyim. Yoksa sevdigim bir marka degil.

• Güzel araba,güzel fiyat,kaçırmayın,derim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

En Full donanım Renault Captur 24.300 Euro.

Arada 4.600 euro = 13.000TL fark var.

Türkiye'de En full donanım Captur vs Megane fiyat farkı ise: 2.000TL Captur daha pahalı şekilde oluyor.

Yani Captur Türkiye'de tamı tamına 15.000TL pahalı satılıyor.

Ben sizin yerinizde olsam eşime Captur alana kadar oyak indirimiyle Megane alırdım.

Hem Megane Captur'dan daha kaliteli bir araçta.

Bir de şu var.İlla eşim yüksek istiyor diyorsanız boşuna 15.000TL pahalı getirilen bir araç almayın.

Skoda Yeti 1.6 TDI Elegance DSG düşünürdüm.

Ya da yakıtını inceleyerek Suzuki SX4 düşünürdüm.

Tabi karar sizin ben sadece gerçekleri yazdım Türkiye'deki tüm SUV ve ya Crossoverlar ekstra bindirimle geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

Oyak indirimi olmadan 2014 model ayni outdoor modeli 74000 e gelen gorus Kamerali cift renk captur 1.5 dci edc full icin oyak indirimi ile 71 000 fiyat aldik. Lakin oyakin asil numarasi subat mart teslim araclardaymis. Ve 2015 model subat mart teslim 64 000 tl 0.79 faizle araci almak cazip geldi.

Satis temsilcilerinin kafasi oldukca karismis geldi. Chevrolet avoyu 32 ye alacaklar 2 kapora verecegim uzerine 30 000 kredi cekecegim. Araci hemen vermeme gerek yokmus teslimata kadar kullanabilirmisim. Teslimatta araci verecegim.

Daha once oyak ile arac almis arkadaslar tecrubelerini paylasirsa sevinirim.

Bende captur ve megane arasında yim . Neden captur u seçiyor sunuz?

Orijinalden alıntı: spinattimyalnizliga

Oyak kampanyasindan tam olarak kimler faydalanabiliyor?

Askerler

Orijinalden alıntı: eren15935

Ben diyorum 64bin o arabaya yazik gunah.

Vallahi günah. Renaulta 64 bin verilir mi be arkadaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖzGüR-LüK -- 9 Kasım 2014; 13:44:01 >

Çoluk çocuğun sözünede bakmayın. Gerçek hayatta herşey dergilerde yazanlar gibi olmuyor. Büyüyünce belki anlarlar.
  • Bence alınır. Tam bir bayan arabası, dizel, otomatik, şık, yüksek. Oyak kampanyası ile fiyat uygun. Hatta kredi kullanılınca çok daha uygun olacak. 0 faizle başka bir kampanyadan araba alınca faiz miktarı aracın liste fiyatına indirim yapılmayarak tahsil ediliyor zaten.

Fiyatı beğenmeyenler bence alternatif sunsun. Bilmiyorum eğer dizel otomatik c segmenti bir araç varsa oda düşünülebilir. Ayrıca eşiniz için aracın donanımı çok elzem olmaz diye düşünüyorum. Yeterli donanımda dizel+oto ve daha kaliteli modeller varsa düşünülebilir.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.