Şimdi Ara

2015 model captur 1.5 edc dci icon icin 64 bin oyak fiyati (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
4.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Piyasa iğrenç durumda çok pahalı zaten. Alın..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Megane yi de inceleyecegim. C segment dusunmesem de captura odaklandigimiz icin meganeyi es gectik.

Aslinda orda bir de 62 000 tl lik elektrikli zoe aklimi celmedi degil. Ama oyak indirimi ona islemiyor.

Aslinda benim hala oyak isleri ile ilgili bilgim yok. Oyak li olan kayin pederim. O da hic oyakdan araba almadi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaygerya -- 9 Kasım 2014; 22:11:38 >
    drrah diyorum başka birşey demiyorum.
  • bütçenizi biraz arttırabilirseniz 68 civarına yeti ambition donanım 1.6 tdi dsg daha iyi bir tercih olacaktır... ki captur ile kıyaslamak bile yanlış

• Bi 15 yil kadar once almistik. Cok eski oldugu icin detaylari tam hatirlamiyorum ama biz de sonraki teslimlerde almistik. Sanirim Kasim gibi siparis verip Mayis gibi teslim almistik.
    O zaman taksit miktari belli idi, biz taksitli alacagiz diye siparis etmistik. Simdi haal var mi bilmiyorum ama arac teslimati sirasinda tum parayi odeyip kapatmsa opsiyonu vardi o zamanlar. Biz de oyle yapmistik ve faizi dusunce cok cok ucuza gelmisti arac oradakiler bile sasirmisti onu hatiliyorum. Zaten az bulunan bir modeldi istesek hemen satip kar edebilecektik.

Tabi o zamanlar fiyatlar cok hizli artiyordu 6 ay icinde araca baya bir zam gelmisiti ama biz siparisi gectigimiz miktari - faizi dusup cok uyguna almistik.

Hala ayni kosullar var mi? Mesela teslimata kadar arabaya 10 bin TL zam geldi diyelim size yansitiliyor mu? Yansiltilmiyorsa cok iyi firsat.

Orijinalden alıntı: balota

Bedava, alın, 10.000 tl üstüne senden satın alırım hemen tık para.

5000 kapora ver hemen alayim istedigin modeli :) ciddiyim. 2015 model martta teslim.

Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.