Şimdi Ara

2015 Migros Yilbasi Paketi vs. BUGUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
3.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
51 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • UST EDIT: Konu icerisinde gozume carpan UMMETIN HAKLI YAKARISLARI, daha Ramazana aylar olmasina ragmen bu gunden yuregimi ciz ettirdi... Bu nedenle 2015 Migros Ramazan Erzak Paketleri vs. BUGUN konusuda acilmistir.2015 Migros Yilbasi Paketi vs. BUGUN 

Ramazan Peketi Konusu'nun linki asagida.

https://forum.donanimhaber.com/2015-migros-ramazan-erzak-paketleri-vs-bugun--151369376

KONU ILK MESAJI

Buyrun efendim, buyuyen, guclenen, ucan, kacan Turkiye ekonomisinin nereden nereye geldiginin kaniti... Yok 6 ay sonra cin olacakmisiz, yok bilmemne olacakmisiz. Yalan Uretim Merkezi ve basindakiler anca birilerini kandirirlar bu sozlerle. Ulke olarak bitmisiz okeye donuyoruz...2015 Migros Yilbasi Paketi vs. BUGUN 

2015 YILI YILBASI PAKETI

2022 YILBASI PAKETI

EDIT: @fractal design in talep ettigi gibi fiyatlandirildi.

2015 Yilindaki paketin guncel fiyati 789.65 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leipold -- 8 Aralık 2021; 12:8:50 >

MADDE 2: Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, milli dayanışma ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devletidir.
    MADDE 3: Türkiye devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür. Dili Türkçedir. Bayrağı, şekli kanununda belirtilen, beyaz ay yıldızlı al bayraktır. Milli marşı İstiklal Marşı’dır. Başkenti Ankara’dır.
    MADDE 4: Anayasa’nın 1 inci maddesindeki Devletin şeklinin Cumhuriyet olduğu hakkındaki hüküm ile, 2’nci maddesindeki Cumhuriyet’in nitelikleri ve 3’üncü maddesi hükümleri değiştirilemez ve değiştirilmesi teklif edilemez.

• Aynen, cafelerde oturmak, yaz tatillerine çıkmak, yılda 1 kere yurtdışına çıkmak, yurtdışından ürün getirmek ortalama bir ev-araba almak gibi standart bir hayatı bu ülke vatandaşına çok görüp hiç bir zaman o seviyeye o kafayla ulaşamayacak tayfanın, bunları yapabilen kesmin sınıf düşmesi hoşlarına gidiyor. Adamların

2017'de büyük tuzağa düşen bu millet resmen kendi ayağına sıkmıştır. Çocuğunun yüzüne nasıl bakacak bilmiyorum ama evladı sorarsa ben Erdoğan'a oy vermedim ki yavrum diye kıvaracak kadar da arsız bir seçmen grubu var. Olay yılbaşı sepeti değil, temel gıda ve temizlik ihtiyaçlarının bile karşılanmasının imkansıza yaklaşması olayıdır. Yazıklar olsun. Eserinizle yüzleşin, tabi yiyorsa.
  • daha ucuz işte, demek ki şahlanmışız

Aynen, cafelerde oturmak, yaz tatillerine çıkmak, yılda 1 kere yurtdışına çıkmak, yurtdışından ürün getirmek ortalama bir ev-araba almak gibi standart bir hayatı bu ülke vatandaşına çok görüp hiç bir zaman o seviyeye o kafayla ulaşamayacak tayfanın, bunları yapabilen kesmin sınıf düşmesi hoşlarına gidiyor. Adamların

hocam bu cehabeli kitle hiçbir şeyi beğenmez, herşeye illa muhalefet olurlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Kapıları çalan benim kapıları birer birer.
    Gözünüze görünemem göze görünmez ölüler.
    Hiroşima'da öleli oluyor bir on yıl kadar.
    Yedi yaşında bir kızım büyümez ölü çocuklar.
    Saçlarım tutuştu önce gözlerim yandı kavruldu.Bir avuç kül oluverdim külüm havaya savruldu.
    Benim sizden kendim için hiçbir şey istediğim yok.Şeker bile yiyemez ki kâat gibi yanan çocuk.
    Çalıyorum kapınızı,teyze, amca, bir imza ver.Çocuklar öldürülmesin şeker de yiyebilsinler.
  • 2015 yılındaki sepetten alkol ürünlerini çıkarın, geriye kalan ürünleri yaklaşık 140 liraya alabiliyorsunuz şuan. Alkol ürünlerini de ekleyince sepette değil kilitli kutuda satmaları gerekir 2015 Migros Yilbasi Paketi vs. BUGUN 

Neyse konuya gelirsek, kimse umursamıyor. O dönem kutlama yapan kesim yine kutlama yapacak, evde oturan kesim yine evde oturacak. Herkes hâlinden memnun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lee-on! -- 5 Aralık 2021; 18:53:53 >

2011 de dünyayı alıyormuşuz vay be..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Ilk mesajin sonuna ekledim. 2015 Migros Yilbasi Paketi vs. BUGUN 

MADDE 2: Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, milli dayanışma ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devletidir.
    MADDE 3: Türkiye devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür. Dili Türkçedir. Bayrağı, şekli kanununda belirtilen, beyaz ay yıldızlı al bayraktır. Milli marşı İstiklal Marşı’dır. Başkenti Ankara’dır.
    MADDE 4: Anayasa’nın 1 inci maddesindeki Devletin şeklinin Cumhuriyet olduğu hakkındaki hüküm ile, 2’nci maddesindeki Cumhuriyet’in nitelikleri ve 3’üncü maddesi hükümleri değiştirilemez ve değiştirilmesi teklif edilemez.
  • Günümüz resminde sol arkada ki kutu boş kutu mu içinde ne var? Kutu ve tabakta ki çerezler (sanıyorum ki pakete dahil değil bu çerezler) sanki fotoğrafı dolu göstersin diye konulmuş gibi?

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.