Şimdi Ara

2015 Migros Yilbasi Paketi vs. BUGUN (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
3.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu bu son alkollü paketlerin epey yetersiz bulunduğunu hatırlıyorum. Özellikle 2008-2009 gibi yılların paketleriyle karşılaştırılırdı hep ekşide filan. Seneye artık sadece boş paket verirler.

• ne kadar gelişmiş ne kadar zenginleşmişiz, her tarafımızda varlık fışkırıyor resmen...

• paket değil de yılbaşı poşeti olmuş 2021. 2015 Migros Yilbasi Paketi vs. BUGUN 

• Halkı ne hale getirdiniz.

Venezuelalılar video çekti sakın başkanlık sistemine geçmeyin biz geçtik mahvolduk diye.

Kendini akıllı sanan malum seçmen güldü çekti. Şuan hepsi çok fena ağlıyor.

Eee söyledik biz senelerdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • :D valla 2015 ten beri hiç yılbaşı paketi almadık

:)

• yılbaşı paketinin içinde noodle ne alaka 2015 Migros Yilbasi Paketi vs. BUGUN 

• Senin ilgin beni o kadar yurekten etkiledi ki sadece senin icin yarin Ramazan paketi konusunu aciyorum... 2015 Migros Yilbasi Paketi vs. BUGUN 

2015 Migros Yilbasi Paketi vs. BUGUN
  • Yuh be 2015 deki paket sampiyonlar ligi gibiymis tek eksigi cok az abur cubur olmasiymis. cidden boyle rahatca tuketim yapabilmeyi ozledim.

• 2022 yılbaşı pakedine bak shjdjd

sanarsın ilkokul 2 tuğbanın doğum günü var, sınıfta kutlancak, annesi bu çantayı hazırlamış

hasbinallah ya

bi de 1 lt içecek falan koymuşlar.. kafayı yersin

• Bukalemun gibi hocam bunlar. Yarın hepsi CHP'li olurlar ahaha. Düne kadar hepsi Fetullahçıydı çünkü. Genelevde bedenini satan kadın daha namuslu, onurlu bunlardan. 2015 Migros Yilbasi Paketi vs. BUGUN 

• yukarıda bir yanıltma var yılbaşı klasik kutu içeriği bu şekilde 99 TL sitesinden bakabilirsiniz (Bu fakirleşmediğimiz anlamına gelmesin sadece bir şeyi düzeltmek istedim.)

https://www.migros.com.tr/yilbasi-klasik-kutu-p-6ea0ec

2015 Migros Yilbasi Paketi vs. BUGUN

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.