2015 de asgari ücretle 7 tane yılbaşı paketi alırken şimdi 28 tane alabiliyorsunuz size de yaranılmıyor |
2015 Migros Yilbasi Paketi vs. BUGUN (2. sayfa)

-
-
Nerden nereye...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zengin olamayacaksınız dimi. Bir konuya da medeni insan gibi yazın. Aklı sıra halkı aşağılayıp sonra 3 5 çerezin fiyatı için ağlamak kadar kadar trajedi olamaz.
Neyse ki konuyu açanın karşılaştırma yapmak zorunda kalması yapılan tek doğru şey. O tabloyu da onun yaptığına emin değilim. Geri kalan hiç bir şey, ve altına yazılanların hiç biri konu ile alakalı değil. Zaten sorunumuz bu. Bu kafayla hiç bir zaman hiç bir şey değişmiyor. 10 yıl önce 20 yıl önce 30 yıl önce de kafa aynı kafaydı. 10 yıl sonra da aynı kafa olacak.
Sen değişmesen hiç bir şey değişmez.
10 yıl önce 20 yıl önce 30 yıl önce o paketi hiç alamamış olanlar için kaygılanmadın da şimdi kendin için niye kaygılanıyorsun?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 5 Aralık 2021; 23:30:10 >
2017'de büyük tuzağa düşen bu millet resmen kendi ayağına sıkmıştır. Çocuğunun yüzüne nasıl bakacak bilmiyorum ama evladı sorarsa ben Erdoğan'a oy vermedim ki yavrum diye kıvaracak kadar da arsız bir seçmen grubu var. Olay yılbaşı sepeti değil, temel gıda ve temizlik ihtiyaçlarının bile karşılanmasının imkansıza yaklaşması olayıdır. Yazıklar olsun. Eserinizle yüzleşin, tabi yiyorsa.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Boş konuşma akpli. Ülke beğen kendine şimdiden. İktidar değiştiğinde sen ve senin gibiler için cadı avı başlayacak çünkü. Rahatken hazırlığını yap yani.
-
Daha ucuz ve sağlıklı paket
Şimdi 100 liraya 1 poşet dolmuyor bile. O da şeker çikolata falan..
Eline sağlık. Benim mesajı uçurmuşlar bu arada.
Birilerinin zoruna gitmiş anlaşılan porsiyonların küçülmesini isteyenleri söyleyince.
6 yılda maliyet 6'ya katlanmış. Baya şahlanmışız.
-
Seneye sadece paketi verecekler.Belki içine birazda çubuk kraker koyarlar.
-
Görsel herşeyi güzel anlatıyor...
bu bildiğin zehir paketi olmuş
-
2015 yılında dolu sepet alıyomuşuz.
Şimdi babayı alıyoz.
JB'den Fruko'ya
Emeği geçenlere teşekkürler
-
Biz daha cok ramazan paketi ile ilgileniyoruz koçum
Ramazan paketlerini de merakla bekliyoruz. Geçen seneki fiyata bu sene sadece sıvı yağ olur muhtemelen.
-
2011 de 100 tl nin bir duruşu vardı, şimdi anlık eriyen şeker misali.
-
Dostum mesajim islami değerlere sahip farkindaysan.konuyu açan arkadas muhtemelen solcu olduğu için inadina yazdim😉
Solcu olunca İslam'dan uzak mı oluyor? Solcular dinsiz mi bu anlayışla?
Sizin kafanız nasıl çalışıyor böyle?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X