Şimdi Ara

1 HAZİRAN 2017 de VOLKSWAGENE ZAM GELİYOR (RESİMLİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
4.190
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 HAZİRAN 2017 de VOLKSWAGENE ZAM GELİYOR (RESİMLİ)1 HAZİRAN 2017 de VOLKSWAGENE ZAM GELİYOR (RESİMLİ)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zingfth -- 26 Mayıs 2017; 16:14:58 >

• Walskwagen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defiant82 -- 26 Mayıs 2017; 12:52:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ortada zam göremiyorum. Fiyatın artmış olması zam geldiği anlamına gelmez. Doğuş otoyu karalama kampanyası bu.

Ortada bir spekülasyon var. Eğer devam ederse hukuki yollara başvuracağız.

• MyWorldLife kullanıcısına yanıt
    İnanmamana şaşırdım. Sanırım trollüyorsun :)
  • Arteon fiyatları netleşmedi sanırım daha
  • 70'in ÖTV'si nasıl 42bin TL oluyor?
  • tEmh@ kullanıcısına yanıt
    Orda ya bir hata var ya da bazı donanımlar eklenince ötv %60 uygulanıyor orasını yanlış hesaplamış da olabilirler.Ben fiyatlara bakarken tesadüfen gördüm. Bayiler aranıp ağızları aranabilir.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-dogus-cikisli-2017vw-golf-1.6-tdi-dsg-highline-0-km-yeni-kasa-443395519/detay

Esenyurt bayisinden alınmış bu golf .Sanırım bu listeyi esenyurt vermiş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu arada en dolu dizel otm olarak

focus 117bin,
    308 123bin,
    mazda 3 145bin,
    astra 120bin, 112bin,
    c4 105bin,
    auris 117bin,
    116d 165bin,
    a3 169bin,
    a180d 175 bin..

Görüldüğü üzere 100binin altına full otm dizel c sınıfı kalmadı. Bu paralara gayet güzel d sınıfın benzinli araç alabilmek varken, dizel otm c sınıfına tuturmak için paranızın çoook bol olmaıs lazım.
  • zam değil güncelleme...
  • Bu kadar zam geleceğini sanmıyorum açıkcası yalan dolan olabilir..12.000 Tl zammı olur yahu? Abartmış birileri..
  • Hep gelsin alırsam s.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • vw almayın. bu iş huzur içinde çözülsün. para sizde olduğu için güç sizde. onlarda passat var diye güçlü değiller.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 26 Mayıs 2017; 14:15:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Backstreet

Bu kadar zam geleceğini sanmıyorum açıkcası yalan dolan olabilir..12.000 Tl zammı olur yahu? Abartmış birileri..

Büyük ihtimal 2-3 bin liralık zam yaptılar ama 123 binlik olan ötv'ye takıldı
  • Üst ötv dilimine denk geliyor ondan pahalı, yanlışlık yok yani
  • Daha önce bir arkadaş haberini vermişti hayırlı uğurlu olsun

• Fiyatlar kazançlarımıza göre çok uçuk vaziyette.. En önemli bir sebep TL çok değer kaybetti.

Diğer bir sebep ise vergiler aşırı fazla .. Milletin kaçırdıgı vergileri alsınlar..Bu vergi sistemi ile araba alınmaz . Kaskosu , zorunlu trafiği ayrı bir dert...PROTESTO EDİYORUM HER YERDE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zingfth -- 26 Mayıs 2017; 15:47:42 >
  • Doğuş 1000 TL zam yapmış ama dizel otomatik highline üst vergi dilimine çıktığı için fiyat uçmuş. Zamdan önce ÖTV si 34.500TL iken zam alınca ÖTV 42.200TL olmuş. Yani yeni ötv zammıyla(pardon düzenlemesiyle!) devletimiz 8500 TL daha yolmuş olacak. Çok yakında bütün markaların başına bu gelecek bu segmentte. Üst vergi dilimine geçtikçe fiyat sıçramaları göreceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s700 -- 26 Mayıs 2017; 15:36:53 >
  • Meticulous kullanıcısına yanıt
    :))))))
  • s700 kullanıcısına yanıt
    Aynı düşüncedeyim. Yakın dönemde C sınıfı dolu araçlar ulaşılmaz hale gelecek. C sınıfı boş donanım anca alınırken B sınıfı sedan getiren firmalar pazarı kapacaklar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

Bu arada en dolu dizel otm olarak

focus 117bin,
    308 123bin,
    mazda 3 145bin,
    astra 120bin, 112bin,
    c4 105bin,
    auris 117bin,
    116d 165bin,
    a3 169bin,
    a180d 175 bin..

Görüldüğü üzere 100binin altına full otm dizel c sınıfı kalmadı. Bu paralara gayet güzel d sınıfın benzinli araç alabilmek varken, dizel otm c sınıfına tuturmak için paranızın çoook bol olmaıs lazım.

C4 Exclusive değil Exclusive olan gelse 120-130.000 civarı olur.

93 yazan araca 73'e sattıklarını gördüm iyi indirim yaparlar yeni C4 geldikten sonra.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.