Şimdi Ara

2014 Model Ford Torneo Connect İzlenimler (Resimli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
5.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar aracın fotoğrafları çekileli yaklaşık 3 hafta oldu o yüzden kusura bakmayın şimdi yükleyebildim fotoğraflar comvex ticari araçlar fuarında çekilmiştir aracın çok fazla fotoğraflarını çekemedim çünkü baya bir ilgi vardı araca bu kadarını çekebildim buyurun fotoğraflar

Araçta 1.6 TDCi motor kullanılmıştır

Arka farlar biraz kangoya benzemiş ama şık bir görünüm kazandırmış

Bagaj hacmi eskisine oranla biraz daha büyümüş

Aracın içi tasarımı gerçekten çok şık olmuş

Arka camlarında açılabilmesi gerçekten güzel bir özellik

Araçta hız sabitleyici bulunuyor

Araçta koltuk ısıtmada bulanmakta dır

Araçta far ve hız sabitleyici kontrol düğmeleri de çok güzel bir görüntü sağlıyor

Aracın eskisine göre 6 vitesli ve dijital klimalı olmasıda büyük bir avantaj

Kendi Görüşlerim : Araç gerçekten sınıfında bir numara cady den fazlasıyla üstün bir araçtır araçtaki özellikler binek bir araçtan farksızdır almayı düşünenlere şiddetle tavsiye ederim kendimizde 115 lik modelden haziran ayında alacağız kısmetse eskisine nazaran aracın yolcu diz mesafesi daha genişletilmiştir ve yukarıda saydığım özellikler eklenmiştir start stop özelliği ve ford ECOnetic teknolojisi ile yakıttan ciddi oranda tasaruf sağlıyor, aracın 7 koltuklu versiyonu da Türkiye de satılacaktır ve araç binek olarak ruhsatta geçecektir , araç çarpışma testlerinde de 5 yıldız alarak başarı sağlamıştır, yakıt tüketim ortalaması 4.4 litreden başlamaktadır , geri görüş kamerası vardır , panoramik cam tavan ve otomatik vites seçenekleri de bulunuyor araçta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alikeles -- 26 Aralık 2014; 23:07:03 >

• Köprüyü gecermi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ticari için çok iyi bir araç olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emekkk

Köprüyü gecermi

Araç binek sınıfına girdiği için geçiyor
  • Eski kasa 110 luk fullunu kullanmistim. Cok yakiyordu ve motor sesi rahatsiz ediyordu. Ama yol tutus frenlleme iyiydi. 1.6 yapmalari ve 6 ileri koymalari cok mantikli. Gercekten guzel arac. Alican bunu fulluycen yuku vurucan koy yollarina :)

• Çok güzel olmuş
  • Caddy'den üstünmüş

Tourneo ve Connect'i Antalya lansmanında kullanımdım, Focus'un içinin aynısı ONE ford stratejisi altında hepsini kopyala yapıştır mantığı ile gidiyorlar.

her yönü ile üstünmüş diyenemezsiniz, iyi olduğu yerler var dersiniz, bir modeli top yekün silip atmak, görmezden gelmek doğru bir değerlendirme olmaz!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Makas yerine arkalari binek modellerde torsiyon yaptilar herhalde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer ki binek araç olarak geçerse çok satar fiyat'da gayet makul eğer yazdığınız rakam düzeyinde olursa düşünebilirim şahsen.
  • focus olmuş içi.
  • bi caddy değil
  • Hafif ticarilerin en güzel görüneni olmuş çok satacağı kesin.
  • Usenmeyip 1.6nin da 75ligini yapmislar ya helal olsun; ne kadar gereksiz bi kombinasyon..
    Yoltutusu merak konusu biraz; ford, gelenegini bu aracta ne denli surdurecek acaba? Doblodan sonra bu aracta da bagimsiz olmali diye dusunuyorum; arka suspansiyonda..

• ticari araçda fordun üstüne rakip tanımam ve ford gerçekden üstünlüğünü konuşturdu ticari araçdada binekdede gerçekden çok başarılı yani 2 alandada böylesine başarılı olan başka marka yok diye üdşünüyorum yeni transit tourneo courier connect süper oldu ve binekde olan mondeoda mükemmel amerikanlar işini biliyor diyim daha ne diyim :)
  • alikeles kullanıcısına yanıt
    araç ruhsata binek olarak yazdırılabilir tamam ama o zaman ötvsi kdv si farklı olur fiyatı da 48.000 tl olmaz buna eminim. O dediğiniz ticari fiyatıdır. Bknz doblolarda ticari ve binek araçların herşeyi aynı fiyatları farklı oluyor. Birde size bir soru bu aracın arka süspansiyon sistemi nedir? son olarak türkiyede ne zaman satışa sunuacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: infinite

Caddy'den üstünmüş

Tourneo ve Connect'i Antalya lansmanında kullanımdım, Focus'un içinin aynısı ONE ford stratejisi altında hepsini kopyala yapıştır mantığı ile gidiyorlar.

her yönü ile üstünmüş diyenemezsiniz, iyi olduğu yerler var dersiniz, bir modeli top yekün silip atmak, görmezden gelmek doğru bir değerlendirme olmaz!

haklısınız bir bakıma fakat fiyat, iç mekan kalitesi oalrak üstün olduğu kesin. dış tasarım görecelidir. Birde caddy nin yeni kasası çıkması lazım eşit bir karşılaştırma olması için.

• Arka süspansiyonlar tam bağımsız. Torsiyon yada makaslı değil...
  • Makas yoksa mükemmel olur.Eski Connect de arkada oturanlar habire zipliyordu ve konforsuz bir yolculuk suruyorlardi.Arac cok şık ve güzel olmuş

• Otomatik şanzıman abd modeli için diye biliyorum, buralara gelmeyebilir (mevcut kasada da aynı durum vardı).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Gato Negro -- 6 Aralık 2013; 20:56:14 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk resimde mavi arabanın ordaki şeyi biraz daha yukarı doğru çekseydiniz. tam göremedim.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.