Şimdi Ara

2013 Model Dacia Duster Modifiye Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

20 yaşındayım, 6 ay önce 2013 Model Dacia Duster aldık. Haliyle aile arabası.
    Kazalı aldık arabayı, yürüyeninde sorun yoktu,yaptırdık her seyini orjinaliyle değiştirdik. Çok ilgim yoktu arabalara fakat son 2-3 senedir baya araştırıyorum ilgileniyorum. Gençliğin verdiği hevesle bikaç değişiklik yapayım diyorum arabaya, kafamda oluşan fikirleri anlatayım, varsa farklı fikri olan düşünebilirim. Şimdiden teşekkürler, Allah hepimize kazasız belasız sürüşler nasip etsin.

Aksesuar olarak kaput havalandırması almayı düşünüyorum, photoshopla uğraştım biraz gayet şık duruyor. Ayna kapaklarını krom alıcam, bagaj çıtasını ve ön panjur kısmı (sanırım panjurun üst kısmı) onlarda krom olacak. Stop çerçevesi düşünüyorum krom, krom satılanı görmedim ama krom kağıdıyla kendim kaplayabilirim etrafını. Sis farlarına 8000 kelvin xenon, normal farlar kalacak, turuncu amerikan park modülü ve farlara kaş yapıcam. Bijon kapaklarına aksesuar almayı düşünüyorum, hafif dışa çıkık vida gibi duruyor, siyah. Onlardan alıcam. Daha sonra tepe lambası, dikdörtgen 4 tane. Bir de spoiler var aklımda. Sizce nasıl olur ?

Bu arada aracın fotosu: (Farları shop ile yaptım xenon nasıl durur diye, normalde sarı)

EDİT:
    Photoshop ile şöyle bi çalışma yaptım, tabi orjinal olmayınca biraz emanet gibi durdu ama ufak bi fikir canlanır kafanızda belki :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evabs -- 11 Ocak 2017; 17:34:13 >

• Güzel fikirler yalnız şunu belirtmek isterim geçen ay tüvtürk muayene sırası beklerken kulak misafiri olmuştum . xenon farlarda otomatik far yükseklik ayarı isteniyor ,otomatik yükseklik ayarı yoksa ağır kusurla muayeneden geçemiyor. sizde bir araştırın ama biliyorum ki muayenede farlara ve ışık renklerine bakıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyazakbil

Güzel fikirler yalnız şunu belirtmek isterim geçen ay tüvtürk muayene sırası beklerken kulak misafiri olmuştum . xenon farlarda otomatik far yükseklik ayarı isteniyor ,otomatik yükseklik ayarı yoksa ağır kusurla muayeneden geçemiyor. sizde bir araştırın ama biliyorum ki muayenede farlara ve ışık renklerine bakıyorlar.

Muayeneden geçemediğini biliyorum hocam, ona çözümü de bi abim söyledi "söktürür taktırırız olm yaaa bişey olmaz 15 dakkalık iş" diyerek işin içinden sıyrıldık
  • beyazakbil B kullanıcısına yanıt
    Otomatik yükseklik ayarına ek olarak far yıkama sistemi de olmalı diye biliyorum ben de Xenon için
  • quote:

Orijinalden alıntı: humerus06

Otomatik yükseklik ayarına ek olarak far yıkama sistemi de olmalı diye biliyorum ben de Xenon için

hocam xenon konusu hiç problem değil muayeneden önce söker orjinallerini takarım 2 senede bir zaten fikirlerinizi merak ettiğim konu diğer yapacaklarım
  • Arkadaki kampanayı değiştirip brembo fren kaliperi (kırmızı renk aksesuar,süs + fiyat uygun ) takmak daha mantıklı.

Kangoo 3 teki arka disk dustera uyumludur.

https://www.aloparca.com/yedek-parca/MGA_/FREN-DISKI-ARKA-RULMANLI-/50421/80207164?gclid=CKnh0PPtt9ECFUPgGwodzzQH0w

Fiyat daha uygun bulunur sanayide.
  • quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

Arkadaki kampanayı değiştirip brembo fren kaliperi (kırmızı renk aksesuar,süs + fiyat uygun ) takmak daha mantıklı.

Kangoo 3 teki arka disk dustera uyumludur.

https://www.aloparca.com/yedek-parca/MGA_/FREN-DISKI-ARKA-RULMANLI-/50421/80207164?gclid=CKnh0PPtt9ECFUPgGwodzzQH0w

Fiyat daha uygun bulunur sanayide.

yazmayı unutmuşum onu, kesinlikle katılıyorum hocam renkli fren kaliperi çok şık duruyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arabaya istediginizi yapin da su zenon far takmayin trafikte diger suruculerin gozunu cok aliyor. Lutfen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _AsDeRf_

Arabaya istediginizi yapin da su zenon far takmayin trafikte diger suruculerin gozunu cok aliyor. Lutfen.

sizde haklısınız hocam ne yalan söyliyim :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.