Şimdi Ara

2013 ibiza cupra vs 2013 leon fr fikirlerinizi bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
1
Favori
6.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Çok uzun zamandır araba bakıyorum. Bütçe olarak 55bin üst sınır. 2 senedir opel corsa 1.3 cdti 2011 model kullanmaktayım ve uzun zamandır forumda düşündüğüm araçlarla alakalı açılmış konuları takip ettim. Corsamı 0 almıştım . Yine 0 düşünüyorum. İlk araba almaya karar verdiğimde kesinlikle Polo GTI alacağım diye karar vermiştim ancak seat yeni modelleriyle ciddi biçimde aklımı çelmiş durumda. Polo GTI iç mekan olarak iyi olsada dışardan standart bir polodan farkını anlamak için bizim gibi arabadan anlayan biri olmak gerek, spor model bir arabanın biraz daha farklı ve ilgi çeken bir tarzı olması gerektiğini savunuyorum. 2013 ibiza cupra performans olarak nerdeyse aynı GTI gibi olsada iç dizayn olarak GTI'ın gerisinde diye düşünüyorum. Ancak yeni leon FR 1.4 TSI 140 hp de hem performans hem de iç dizayn üst seviyede. Dolayısıyla sizin fikirlerinizi almak isterim yeni leon fr mi yoksa yeni ibiza cupra mı?

• Fr`yi aylar once gormustum Antalya`da Beyaz. LED farlari.

Arkadan bakinca stoplarin keskin hatlari aynalarla cok uyumlu gorunuyordu. Arac arkadan cok guzel onden IBIZA.
  • Seat VW grubu üyesi olduğu için güzel tercih. Leon alırdım ben olsam.
  • İbiza cupra var mı bayilerde, fiyat aldınız mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 55 bin lira ile İbiza almayın Leon alın bence. LED farlı FR Yeni Leon harika bir tasarıma sahip. LED farlı 3 tane Leon gördüm bulunduğum şehirde kaybolana kadar izledim

Ben size tasarladım Hem de tam 55.000 TL

2013 ibiza cupra vs 2013 leon fr fikirlerinizi bekliyorum

• ibiza cupra...
  • Dün kırmızı Leon gördüm trafikte. Gündüz farlı FR çok dikkat çekiciydi. Leon FR dışarıdan güzel araba.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2012 Leon FR Mk2 mi Golf 6 mı?
    7 yıl önce açıldı
    2012 Leon FR mi Golf 6 mı?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Leon Plus paketi aracın görünümünü olumlu yönde çok değiştiriyor.Ayrıca araç üzerinde standart gelen jantlar bence hiç yakışmamış araca kesinlikle ekstra jant alınmalı.Listede olan 18 inç jant opsiyonu konforu ne şekilde etkiler onuda düşünmek lazım tabi.
  • Bence leon alin hem kasa bajimindan hem yakit ekonomisi bakimindan ibizadan onde.

Ayrica ibiza gucunu tam olarak yola aktaramiyor diye biliyorum.Bozuk asfaltta surekli patinaja dusuyormus.Yag yakmasi da cabasi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçenlerde bir arkadaşımın ibizasına bindim (güncel kasa) araba çok dar geldi bana 1.86 boyum ayrıca gidişi süspansiyonlar çok kötü güven hissi sıfırdı. 1.2 TSI 100 liralık benzinle 300 km gidiyorum dedi. bu bile çok bence cuprayı düşünemiyorum. tercih kesinlikle yeni leon olmalı, kırmızı renk + LED + sunroof + 18' jant mükemmel olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ibiza cupra 1.4 tsi dsg
    0-100 verisi oldukça iyi
    roket gibi de gidiyor ancak virajlarda savrulma riski de var ne de olsa hafif araç
    ama her şeye rağmen alınır da binilir de dikkat de çeker ;)
    ancak sizin yerinizde olsam hala üretiliyor mu bilmem ama ibiza bocanegra alırdım

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sys3434 -- 21 Mayıs 2013; 17:45:18 >
  • 0 km ibiza cupra 46 bin tl bence çok iyi fiyatı var alınır kefıyle bınılır ama o motor yağ yakuyor mu bilemem belkı yenılerın de gıdermıslerdır .
  • Ben olsam boganegra alırdım farkın olsun :)
  • Öncelikle herkese teşekkür ederim. Daha da yorumlar geleceğine inanıyorum. Bayilerde var, kuzenimin bir arkadaşı yeni aldı 2013 cupra, yakın zamanda test etme fırsatını yakalayacağım. Sonra daha net bir fikrim olur diye düşünüyorum. Yağ yakma sorunu ile hiç karşılaşmadım zaten seat VW grubundan olduğundan GTI 2012lerle birlikte yağ yakma sorununu halletmişti , kalkıp 2013 cuprada 2011 GTI da kullanılan teknolojiyi kullanacak kadar salak olduklarını düşünmüyorum. Bocanegra hiç düşünmüyorum açıkcası ön tampon civarının siyah olması bence hoş durmuyor. 100 tl benzinle 1.2 TSI nin 300 km gitmesi de olanaksız kanımca arkadaşınız biraz abartmış. Leon FR asla bi cupra gibi gidemez, gönlüm sırf performansından dolayı cupraya kayıyor ama değerli yorumlarınızla daha iyi karar vereceğimi düşünüyorum...
  • Bekarsan eğer sıfır cupra al, keyfini çıkar. Garantisi dolunca sat leon al paşa paşa bin. 0-100 6.9 sn idi yanlış hatırlamıyorsam. Muazzam bir değer, şaka makinası resmen
  • tüm yorumlar bu kadar mı ?
  • Leonun tasarımı çok daha güzel :)
  • Kardeş aradan epey zaman geçmiş bu konuşmalardan sonra. Şu an muhtemelen birine karar verip almışsındır. Bende yeni Ibiza cupra'yı inceliyorum da objektif gözle eksilerini ve artılarını söyleyebilir misin ? her yerde artıları söyleniyor zaten eksilerini söylersen daha iyi olur :)
  • Bu seat leon cupra stage 3-4 filan ne oluyor arkadaslar ?
  • Hocam yakıt sıkıntı değil ve amaç performanssa leon fr alın am bir önceki kasa olanlara bakın sahibinden.comda istanbulparltaki özel yarışlara katılıyordu piste bu araçlar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.