Şimdi Ara

2012 Leon FR mi Golf 6 mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle merhaba başlıkta da belırttıgım gıbi bu iki arac arasında kaldım . ilk basta leon fr 2012 Alma dusuncem vardı fakat ınternette arastırırken golfle kıyaslanmalarını gördüm.Bütcem 50 bin TL 2. el bu iki araçtna birini almak istiyorum ama karasız kaldım . birinde donanım olarak fazla birinin daha saglam olması kafamı karıstırmış durumda .iki aracıda hıc kullanmadım sadece o yuzden kullananan arabayı bilen arkadaşlardan yorumlarını fikirlerıni duymak isterim .yarcımdı olursanız çok iyi olur. teşekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

VW CC 1.4 TSI 160 HP DSG / Şeker Beyazı / 17' Phoenix
  • quote:

Orijinalden alıntı: baba0392

Daha sağlam derken kastınız nedir ?

www.euroncap.com
    Official Seat Leon 2005 safety rating
    http://www.euroncap.com/en/results/seat/leon/15681

www.euroncap.com
    Official VW Golf 2012 safety rating results
    http://www.euroncap.com/en/results/vw/golf/10955

Bunu kastetmiştir hocam 😎

Edit: Ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeadLifter -- 18 Aralık 2015; 9:35:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Aybars Mert

quote:

Daha sağlam derken kastınız nedir ?

www.euroncap.com
    Official Seat Leon 2005 safety rating
    http://www.euroncap.com/en/results/seat/leon/15681

www.euroncap.com
    Official VW Golf 2012 safety rating results
    http://www.euroncap.com/en/results/vw/golf/10955

Bunu kastetmiştir hocam 😎

Edit: Ekleme

www.euroncap.com
    Resmi Seat Leon 2012 güvenli derecelendirme sonuçları
    http://www.euroncap.com/tr/results/seat/leon/10946

2012 Leon'a da bakmak lazım.

Avensis elegant extra

• Ha peki o zaman. Mk3 Leon Mk7 Golf'ten daha sağlam. EuroNCAP'e göre.

VW CC 1.4 TSI 160 HP DSG / Şeker Beyazı / 17' Phoenix
  • quote:

Ha peki o zaman. Mk3 Leon Mk7 Golf'ten daha sağlam. EuroNCAP'e göre.

Mk3 Leon Çocuk korumada daha fazla puan almış MK 7 den, 92 ye 89 yanılmıyorsam. Bu iyi bir şey, demek ki Leondaki çocuk 1 tık daha güvende.

Ama konu sahibi eski kasalardan almayı planlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeadLifter -- 18 Aralık 2015; 10:24:48 >

Daha Fazla Göster
  • 2012 fr eski kasa ve eski motordur.50 binin biraz üstüne yeni leon da bulabilirsiniz. Ben 2013 style 1.4 u satacak olsam 55 yazar 54 e bırakırım diye düşünüyorum.
    Benim de aklımda daha doğrusu hayalimde yine leon var. Ama 150 hp olani martta gelir ancak diyorlar.

Orijinalden alıntı: BojanBogdanovic

2012 fr eski kasa ve eski motordur.50 binin biraz üstüne yeni leon da bulabilirsiniz. Ben 2013 style 1.4 u satacak olsam 55 yazar 54 e bırakırım diye düşünüyorum.
    Benim de aklımda daha doğrusu hayalimde yine leon var. Ama 150 hp olani martta gelir ancak diyorlar.
    aynı düşüncedeyim.eski kasa leon alacağına 0 1.2 tsi leon al.hem performans hem yakıt konusunda seni üzmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperzengin

aynı düşüncedeyim.eski kasa leon alacağına 0 1.2 tsi leon al.hem performans hem yakıt konusunda seni üzmez.

Alıntıları Göster
    Eski kasa Leon çok karizmatik araçta günümüz şartlarına göre biraz odun gibi.Diğer tercihiniz Golf patlamıyorsa Adanaya saygısından kısacası ikiside sıkıntılı araç Megane 1.5dci edc 2013 touch plus akar.

Orijinalden alıntı: SemBerk7

Eski kasa Leon çok karizmatik araçta günümüz şartlarına göre biraz odun gibi.Diğer tercihiniz Golf patlamıyorsa Adanaya saygısından kısacası ikiside sıkıntılı araç Megane 1.5dci edc 2013 touch plus akar.

Alıntıları Göster
    Sağlamlıktan kastım leonun iç malzemesının kötü oldugunu felan yazmıslar bı kaç yerde okudum.yeni kasalar cok hosuma gıtmedıgınden hıc bakmıyorum acıkcası ve en son 50 bın lira butcem daha fazlası cok zor o yuzden bu ıkı araca bakıyorum.
  • Hocam 3-4 bin lira daha cikabilirseniz biz de satiyoruz golf 6 1.4 tsi dsg. 42000 km civarinda bu aralar. 2012 model. Gozumuz gibi baktik. Hic kazasi yok sadece sag on kapiyi garaj girisine hafifce surtmustum orda lokal boya var. onunda onceki ve sonraki fotolarini gosterebilirim. Baska her hangi bir boyasi ezigi cizigi yoktur. Isterseniz ilan gosteririm

Orijinalden alıntı: ultramutu

Sağlamlıktan kastım leonun iç malzemesının kötü oldugunu felan yazmıslar bı kaç yerde okudum.yeni kasalar cok hosuma gıtmedıgınden hıc bakmıyorum acıkcası ve en son 50 bın lira butcem daha fazlası cok zor o yuzden bu ıkı araca bakıyorum.

o paraya çok iyi donanımda astra veya auris alırsınız.ikisi de leondan da mk6 golftende üstün araçlar

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

o paraya çok iyi donanımda astra veya auris alırsınız.ikisi de leondan da mk6 golftende üstün araçlar

Alıntıları Göster
    Eski kasalardan sağlam da bulmak zor. Araçlar kimlerin ellerinde geziyor

• quote:

Orijinalden alıntı: luminator

Hocam 3-4 bin lira daha cikabilirseniz biz de satiyoruz golf 6 1.4 tsi dsg. 42000 km civarinda bu aralar. 2012 model. Gozumuz gibi baktik. Hic kazasi yok sadece sag on kapiyi garaj girisine hafifce surtmustum orda lokal boya var. onunda onceki ve sonraki fotolarini gosterebilirim. Baska her hangi bir boyasi ezigi cizigi yoktur. Isterseniz ilan gosteririm

profılınızden baktımda sıyah araç istemıyorum ve 3 4 bin cıkmam biraz zor teşekkur ederım

quote:

Hocam 3-4 bin lira daha cikabilirseniz biz de satiyoruz golf 6 1.4 tsi dsg. 42000 km civarinda bu aralar. 2012 model. Gozumuz gibi baktik. Hic kazasi yok sadece sag on kapiyi garaj girisine hafifce surtmustum orda lokal boya var. onunda onceki ve sonraki fotolarini gosterebilirim. Baska her hangi bir boyasi ezigi cizigi yoktur. Isterseniz ilan gosteririm

profılınızden baktımda sıyah araç istemıyorum ve 3 4 bin cıkmam biraz zor teşekkur ederım

Alıntıları Göster
    ben eski kasa mk2 fr 2012 kullanıyorum, 0 km aldım, çok memnunum, çok dolu hem de oldukça dolu bir araç, tavsiye ederim...

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    leon ve golf cocukluktan gelme bi heves gıbı bısey dıyelım o yuzden bu ıkısınde yogunlastım aslında astra ve aurisler de hosuma gıdıyo ama bu ıkısı da spor oldukları ıcın bana gıtcegıne ınandıgım araçlar oldugundan araştırıyorum üzerinde duruyorum .

Eski kasa dediğiniz 2010 2012 arası araçlara bakıyorum.

Araçlara binen birileri varsa onların fıkırlerını almak ısterıim

• quote:

leon ve golf cocukluktan gelme bi heves gıbı bısey dıyelım o yuzden bu ıkısınde yogunlastım aslında astra ve aurisler de hosuma gıdıyo ama bu ıkısı da spor oldukları ıcın bana gıtcegıne ınandıgım araçlar oldugundan araştırıyorum üzerinde duruyorum .

Üstad bunu burda sorduğun için bilen bilmeyen atlar en iyisi cevabını Vag forumlarında ara . Mk2 Leon 2005-2012 seneleri arasında üretildi Golf 6 2009-2012 arası üretildi . Leon tasarım olarak bana göre çok üstün zaten efsane kasa diye geçiyor.Alternatif olarak 2013 Model 40-50bin km arası Astra J Sport + stil paketli araç bulursun o fiyata alınacak en mantıklısıda o bence aklında bulunsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: SemBerk7

quote:

Üstad bunu burda sorduğun için bilen bilmeyen atlar en iyisi cevabını Vag forumlarında ara . Mk2 Leon 2005-2012 seneleri arasında üretildi Golf 6 2009-2012 arası üretildi . Leon tasarım olarak bana göre çok üstün zaten efsane kasa diye geçiyor.Alternatif olarak 2013 Model 40-50bin km arası Astra J Sport + stil paketli araç bulursun o fiyata alınacak en mantıklısıda o bence aklında bulunsun.

Sagolasin usta. Dusunurum astrayida. Hic bu araclari kullanmadifimdan daha dogrusu tek ve ilk arabam punto oldugundan yardim almak istedim bilen binen kisilerden.

• quote:

2009 dan beri leona biniyorum ve şu an ki aracım 2012 model leon fr 1.4 tsi.Sormak istediğin ne varsa eski yeni kasa için sorabilirsin...
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.