Şimdi Ara

2013 Erken Rezervasyon Tatil Fırsatları (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.270
Cevap
73
Favori
256.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SpyWar

Tekirovadaki otellere havaalanından ulaşımı nasıl sağlarız. fazla mesafe olmasa taksiyle gidilir ama 80km lik mesafe var. alternatif ulaşım imkanlarını bilen arkadaşlar paylaşabilir mi

ayrıca aşağıdaki oteller hakkında bilgisi olan arkadaşlar kısaca bahsedebilir mi, deniz, otel odası, yemekler vb..

Granada Luxury Resort
    Sherwood Dreams Resort
    Sueno Hotels Beach Side
    Sentido Gold İsland
    Euphoria Tekirova
    Cornelia Deluxe Resort
    Crystal Sunrise Queen Luxury Resort & Spa
    Crystal Palace Luxury Resort & Spa
    Xanadu Resort Hotel
    Spice Hotel
    Titanic Beach & Resort Hotel

2012 eylül sonunda Xanadu Resort Hotele gittik. Otel çok kaliteli, ana restoranda çıkan yemekler muhteşem,ala carte restoranlara gitmeye bile gerek yok, dünya mutfaklarından lezzetli yemekleri ana restoranda bulabilirsiniz, tatlı çeşidi yetersizdi.personel ilgili ve bilgili. ithal içkiler de dahil, ama özellikle markasını söyleyerek istemek gerekiyor. sıfır havuzu (derinliği giderek artan) çocuklu aileler için çok eğlenceli. çocuk havuzu ve aquaparkı çok iyi değil. çocuk kulübü fena değil, oğlumuz çok eğlendi. otelin içinde ufak bi ormanlık alan var, salı günleri piknik düzenleniyor. öğle yemeğini bu alanda sincaplarla birlikte yer sofrasında yemek çok keyifli. denizle otelin arasında akarsu var, ama sinek, koku v.s. yok, tertemiz heryer. oğlumun sandaletini kaybetmiştik, misafir ilişkilerine çıkış yaparken bildirdik. biz döndükten sonra bulup kargoyla gönderdiler. kısacası biz çok çok memnun kaldık. ancak şu aralar fiyatlarına bakıyorum, bizim gittiğimiz dönemde daha ucuzdu. ya bu sene fiyatları arttı otelin yada erken rezervasyona girmedi mi bilmiyorum. denizine değincek olursak tipik belek denizi, plaj kum, deniz taşlık. deniz sabahları çok güzel oluyordu. pek iyi bi denizi olmamasına rağmen temiz bi deniz, sabah saatlerinde bolca balık görmek mümkün.gece eğlenceleri çok aman aman değil. çok şey aramayanlar için idare eder. genelde 70ler, 80ler çalan gruplar çıkıyor. zaten genelde 70lik 80lik alman, hollandalı ve rus turistler var:) belki de bizim gittiğimiz dönem itibariyle öyleydi bilmiyorum. çocuklu gitmeyi planlıyorsanız 5 yaş üzeri çocuklardan ücret alıyolar.

Suenoya bi arkadaşım gitmişti geçen yıl, hiç memnun kalmadılar. çok kalabalık olduğunu, herşey için sıra beklediklerini söylediler. hemen yanındaki alibey resort side çok iyiymiş diye duydum. bu seneki listemde var alibey.

Corneliaya 2012 haziranında kuzenim gitti ve çok memnun kaldı.

Bunların dışındakileri bilmiyorum.

Benim listemle ilgili bilgi verebilecek var mı?
    - Alibey Resort Side
    -Güral Premier Belek
    -Güral Premier Tekirova (İki güral arasında ciddi fiyat farkı var,belekin denizi kötü, onun dışında bilgi verebilecek var mı?)
    -Amara Dolce Vita (çok güzel ama listedeki diğer otellerle arasında çok fiyat farkı var)

• Arkadaşlar,
    Antalyanın doğusu yani lara-belek-side tarafındaki sahil için hep "denizi kötü" deniyor. Kötüden kastınız nedir?
    Deniz bulanık mı, sürekli dalgalı mı? , adım atar atmaz derinleşiyor mu? yada akan akarsular bulanıklaştırıyor mu?

güney için yani kemer-tekirova tarafı için bu ibareler kulanılmıyor,denizi güzel deniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: toggle

quote:

Orijinalden alıntı: SpyWar

Tekirovadaki otellere havaalanından ulaşımı nasıl sağlarız. fazla mesafe olmasa taksiyle gidilir ama 80km lik mesafe var. alternatif ulaşım imkanlarını bilen arkadaşlar paylaşabilir mi

ayrıca aşağıdaki oteller hakkında bilgisi olan arkadaşlar kısaca bahsedebilir mi, deniz, otel odası, yemekler vb..

Granada Luxury Resort
    Sherwood Dreams Resort
    Sueno Hotels Beach Side
    Sentido Gold İsland
    Euphoria Tekirova
    Cornelia Deluxe Resort
    Crystal Sunrise Queen Luxury Resort & Spa
    Crystal Palace Luxury Resort & Spa
    Xanadu Resort Hotel
    Spice Hotel
    Titanic Beach & Resort Hotel

2012 eylül sonunda Xanadu Resort Hotele gittik. Otel çok kaliteli, ana restoranda çıkan yemekler muhteşem,ala carte restoranlara gitmeye bile gerek yok, dünya mutfaklarından lezzetli yemekleri ana restoranda bulabilirsiniz, tatlı çeşidi yetersizdi.personel ilgili ve bilgili. ithal içkiler de dahil, ama özellikle markasını söyleyerek istemek gerekiyor. sıfır havuzu (derinliği giderek artan) çocuklu aileler için çok eğlenceli. çocuk havuzu ve aquaparkı çok iyi değil. çocuk kulübü fena değil, oğlumuz çok eğlendi. otelin içinde ufak bi ormanlık alan var, salı günleri piknik düzenleniyor. öğle yemeğini bu alanda sincaplarla birlikte yer sofrasında yemek çok keyifli. denizle otelin arasında akarsu var, ama sinek, koku v.s. yok, tertemiz heryer. oğlumun sandaletini kaybetmiştik, misafir ilişkilerine çıkış yaparken bildirdik. biz döndükten sonra bulup kargoyla gönderdiler. kısacası biz çok çok memnun kaldık. ancak şu aralar fiyatlarına bakıyorum, bizim gittiğimiz dönemde daha ucuzdu. ya bu sene fiyatları arttı otelin yada erken rezervasyona girmedi mi bilmiyorum. denizine değincek olursak tipik belek denizi, plaj kum, deniz taşlık. deniz sabahları çok güzel oluyordu. pek iyi bi denizi olmamasına rağmen temiz bi deniz, sabah saatlerinde bolca balık görmek mümkün.gece eğlenceleri çok aman aman değil. çok şey aramayanlar için idare eder. genelde 70ler, 80ler çalan gruplar çıkıyor. zaten genelde 70lik 80lik alman, hollandalı ve rus turistler var:) belki de bizim gittiğimiz dönem itibariyle öyleydi bilmiyorum. çocuklu gitmeyi planlıyorsanız 5 yaş üzeri çocuklardan ücret alıyolar.

Suenoya bi arkadaşım gitmişti geçen yıl, hiç memnun kalmadılar. çok kalabalık olduğunu, herşey için sıra beklediklerini söylediler. hemen yanındaki alibey resort side çok iyiymiş diye duydum. bu seneki listemde var alibey.

Corneliaya 2012 haziranında kuzenim gitti ve çok memnun kaldı.

Bunların dışındakileri bilmiyorum.

Benim listemle ilgili bilgi verebilecek var mı?
    - Alibey Resort Side
    -Güral Premier Belek
    -Güral Premier Tekirova (İki güral arasında ciddi fiyat farkı var,belekin denizi kötü, onun dışında bilgi verebilecek var mı?)
    -Amara Dolce Vita (çok güzel ama listedeki diğer otellerle arasında çok fiyat farkı var)

sizi bu yıl gloria golf paklar
    belek den memnun kaldı iseniz belek de kalın
    en lüks en iyi hizmet belek bölgesinde

• quote:

Orijinalden alıntı: realgs

Arkadaşlar,
    Antalyanın doğusu yani lara-belek-side tarafındaki sahil için hep "denizi kötü" deniyor. Kötüden kastınız nedir?
    Deniz bulanık mı, sürekli dalgalı mı? , adım atar atmaz derinleşiyor mu? yada akan akarsular bulanıklaştırıyor mu?

güney için yani kemer-tekirova tarafı için bu ibareler kulanılmıyor,denizi güzel deniyor.

genelleme yapıyorum.
    antalya'nın doğusu kumludur ve dolaysıyla dalgalar deniz dibini bulandırır dolaysıyla bulanık bir deniz görünümü vardır.
    batısında ise deniz zemini çakıllıdır ve su bulanmadığı için daha duru daha güzeldir.
    ben her iki taraftada bir çok kez bulundum ve artık side belek tarafını değil hep kemer tekirova tarafını tercih ediyorum.
    tabi zevkler ve renkler olayı bir başkası da diğer tarafı tercih edebilir.

• quote:

Arkadaşlar,

Aslında aşağı yukarı tüm Antalya sahilleri aynı denizi paylaşıyor...Sonuçta açık deniz...Hava bozunca,rüzgâr çıkınca hemen değişir,dalga yapar...
    Sadece kumsal açısından ve derinlik fark ediyor...Birisi kum,birisi çakıl,birisi daha büyük ebatlı çakıl,birinde iki adımda boy olur,birinde az daha ilerlersin,v.b...
    Aslında hakikaten denize girmek,denizi hissetmek isteyenin gideceği yer Ege sahilleridir...Özellikle Bodrum ve Gökova körfezi...
    Ama buralarda da Antalya ayarında lüks tesis bulmak zor...Eskiden Bodrum'da Magic Life vardı,işletmeci değişti...Ahh ah...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D@rbeli M@tk@p -- 3 Ocak 2013; 11:04:45 >

• Ben bu yıl yakın olduğu için marmaris turunç otele gitmeyi planlıyorum. 21 haziran gibi 164 tl gibi rakam kişi başı. Giden arkadaş varsa yorumları alabilirmiyim. Geçen yaz küçük bir otelde kalmıştım ve turunç çok hoşuma gitmişti.
  • lara'nın (rixos lares) denizin derinliği nasıl.Yani denizin başlaması ile bel hizasına gelmesi kaç metre ilerleme ile sağlanıyor.
    Ve boy yapması kaç metrede oluyor?
    Yüzme bilmeyen yaşlılar için denize girme şansı var mı? yani bel hizasıa kadar ilerleme alanı var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinman

quote:

Orijinalden alıntı: t3ksas

Tesekkurler cevaplar icin. antalya otogardan nasil gidebiliriz acaba bilgisi olan varmi rixos lares e

En iyi yöntem taksi

antalyada taksi fiyatları minumum 70tl.. antalya - side en son 85tl idi..

en güzeli shuttle kullanmak
  • quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

quote:

Arkadaşlar,

Aslında aşağı yukarı tüm Antalya sahilleri aynı denizi paylaşıyor...Sonuçta açık deniz...Hava bozunca,rüzgâr çıkınca hemen değişir,dalga yapar...
    Sadece kumsal açısından ve derinlik fark ediyor...Birisi kum,birisi çakıl,birisi daha büyük ebatlı çakıl,birinde iki adımda boy olur,birinde az daha ilerlersin,v.b...
    Aslında hakikaten denize girmek,denizi hissetmek isteyenin gideceği yer Ege sahilleridir...Özellikle Bodrum ve Gökova körfezi...
    Ama buralarda da Antalya ayarında lüks tesis bulmak zor...Eskiden Bodrum'da Magic Life vardı,işletmeci değişti...Ahh ah...

Antalyanın ve mersinin denizi bana göre yaramaz. Lara, Sorgun, Side bölgelerinde konakladım deniz hemen derinleşiyor ve denildiği gibi bazen çakıl bazen kum v.s. antalya denizi görsel olarak bana göre
    güzel değil. 10 adım atıyosun. boy geliyo nerdeyse. rüzgar ve dalgada eksik olmuyor. anamurada tekneyle gitmiştik bir denize girdim öle bir tuz oranı olamaz. inanılmaz tuzlu ve hemen derinleşiyor. bana göre türkiyenin en iyi denizleri Sarımsaklı (soğuk suyu biraz ama) ve didim, kuşadası , çeşme ve bodrumun bazı bölgeleri. özellikle didim gidiyosun gidiyosun bel hizasını geçmiyor. tertemiz berrak suyu var. ege denizi çok daha iyi bana göre.

• yine bir genelleme yaparsam bende egede deniz daha güzel diyebilirim ancak egedede deniz anası var arkadaş iğreniyorum o hayvandan rahat rahat yüzemiyorum ( fiziksel çok zararı yok birazcık kaşındırıp kızartıyor ama psikolojik olarak beni denizden soğutuyor )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar yorumları okudum ama kafam allak bullak oldu :) 2000 tl ye kadar 4 gece bir balayı oteli arıyorum tavsıye edebılecek ya da yardımcı olacak bırı olursa cok memnun olurum... ( Tarıhler 29 hazıran - 3 temmuz )
  • quote:

Orijinalden alıntı: espirikkk

Arkadaslar yorumları okudum ama kafam allak bullak oldu :) 2000 tl ye kadar 4 gece bir balayı oteli arıyorum tavsıye edebılecek ya da yardımcı olacak bırı olursa cok memnun olurum... ( Tarıhler 29 hazıran - 3 temmuz )

http://www.jollytur.com/oteller/1428/Club%20Magic%20Life%20Kemer%20Imperial

Burayı tavsiye ederim...Otel yetişkinlere hizmet verdiği için çocuk sesi falan duymazsınız...Güzel bir balayı olur...Şimdiden tebrikler...

• Arkadaşlar eşim ve 1 yaşındaki çocugumla temmuz gibi Fethiye ve civarı gidebileceğim bir otel arıyorum. Yardımcı olabilecek arkadaş var mı?
  • Iste aranan konu takipteyim

• quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

quote:

Orijinalden alıntı: espirikkk

Arkadaslar yorumları okudum ama kafam allak bullak oldu :) 2000 tl ye kadar 4 gece bir balayı oteli arıyorum tavsıye edebılecek ya da yardımcı olacak bırı olursa cok memnun olurum... ( Tarıhler 29 hazıran - 3 temmuz )

http://www.jollytur.com/oteller/1428/Club%20Magic%20Life%20Kemer%20Imperial

Burayı tavsiye ederim...Otel yetişkinlere hizmet verdiği için çocuk sesi falan duymazsınız...Güzel bir balayı olur...Şimdiden tebrikler...

Sagolasın kardesım burayı ınceleyecegım bırazdan baska tavsıyelerede acıgım...

• bnde deli gibi otel arıyorum fakat bulamadım kız arkadaşımla eylül ayında gitmeyi düşünüyoruz gerçi bi kaç otel buldum akşam sizlerle paylaşıcam sizinde önerileriniz varsa bekliyorum limit kafamda yok ama tabi en kaliteli oteli en ucuza bulmak var=))
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkankaz

Arkadaşlar eşim ve 1 yaşındaki çocugumla temmuz gibi Fethiye ve civarı gidebileceğim bir otel arıyorum. Yardımcı olabilecek arkadaş var mı?

Lykia world

• Yanlış anlaşılmazsa; 2 erkek arkadaş olarak gidip özellikle geceleri yalnızca otelde eğlenebileceğimiz, (bu sene antalya'da gece discolara çıkmaktan nefret ettim), ortamı güzel otellerden aklınıza gelenler varsa yazar mısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinman

quote:

Orijinalden alıntı: volkankaz

Arkadaşlar eşim ve 1 yaşındaki çocugumla temmuz gibi Fethiye ve civarı gidebileceğim bir otel arıyorum. Yardımcı olabilecek arkadaş var mı?

Lykia world

Güzel otelmiş baktım. 7 gece ortalama 3500 TL gibi fiyat çıkıyor. Memur ailesi olarak biraz daha uygun fiyatlı otel olsa güzel olur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dedekaan

quote:

Orijinalden alıntı: erkan83y

3-8 haziran tarihleri arası balayı tatilimiz için ets den voyage belek deniz tarafı odasını almayı ve world ile tek çekim ödemeyi planlıyorum (2660tl). belek denizinin kötü olduğu yorumlarını okudum ama nişanlım deniz e girmeyi sevmediği için bizim için çok da önemli bir durum olmayacaktır. tesisin kalitesi,sunduğu imkanlar, odalarım rahatlığı, yemek ve aktivite çeşitliliği ve tabii ki balayı paketi öncelikli değerlendirmelerimiz arasında. trip****or da yorumlar çoğunlukla iyi yönde.giden birkaç arkadaşımdan da bu paralelde geribildirimler aldım. sizlerin önerebileceği balayı oteli var mıdır. ayırabileceğimiz bütçe 3000 tl ye kadar.

http://www.etstur.com/Voyage-Belek-Golf-Spa/Fotograf-Ve-Videolar

Voyage belek iyi bir seçim.Max Royall den sonra ETS grubunun en iyi oteli.
    Mutlaka ana binada oda ayırtın.Odalar gayet rahat.En üst ve en alt odaları almayın.En üstte baca olduğundan yemek kokuları gelir,en alttada müzik ve gürültü.

Yemekler çok çeşitli ve güzel.Yetişkinler için ayrıca restaurantı var.Çocuk seslerinden uzak gayet ferah bir ortamda yemek yiyebiliyorsunuz.Pastahanesi çok güzel.Alacart restaurantlar iyi.Rum tavernasını ve sabah köy kahvaltısını tavsiye ederim.

Havuz güzel ve büyük.Ayrıca yetişkinler için ayrı bir havuz daha var.Orası sizin için daha uygun.

Aquapark ne büyük ne küçük.Kaydırak sayısı yeterli.Kalabalık olmadığı için eğlenceli.

Büyük havuzun sol köşesindeki ağacın altını kaparsanız gün boyu gölgede kalmanız mümkün.

Hocam cvbin icin cok tesekkur ederim..uzun zamandır araştırıyorum..bu haftasonu voyage belek ten balayı tatilimi seyahat sigortası ile birlikte almayı planlıyorum.tavsiye ve önerilerine dikkat edecegim..antalya havalimanından shuttle (ets hotel gidis-geliş transfer ücreti olarak 90 tl istiyor) kullanmak yoksa taksiye mi binmek daha mantıklı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkan83y -- 3 Ocak 2013; 21:54:27 >

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.