Şimdi Ara

2013 Erken Rezervasyon Tatil Fırsatları (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.270
Cevap
73
Favori
256.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: quadream

quote:

Orijinalden alıntı: DevilMayCry07

eger butcenizi asmiyorsa mutlaka rixos sungate hotele gitmenizi oneririm, ozellikle yaz sezonu icinde. diger tum otellerden cok daha farkli bir tatil deneyimi, farkli bir dunya.

Nasil bir farklilik var mesela otelde hocam?

Rixos premiumu dusunuyorum aquaparkindan dolayi...

Sungate tam bir eğlence oteli.Mayıs ayında gittiğimizde sürekli aktivite,müzik,eğlence ve konser vardı.

Rixos Belek yemekler açısından belki en iyi otel.Yalnız havuzda devirdaim çok az,bu sebeple havuzu sıcak.Deniz güzel sayılır.
    Aquapark otelin sağ köşesinde kalıyor.Çok büyük fakat dışarıdan insan aldıkları için aşırı kalabalık.Bot almak için en az 1 saat bekliyorsunuz.Bot ve şezlong bulursanız günün geri kalanı güzel geçebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: realgs

quote:

Orijinalden alıntı: deyvidey

Arkadaşlar maksimum 1300 -1400 TLyi geçmeyecek şekilde haziran başında 5 gecelik eşimle gidebileceğim önerebileceğiniz yerler varmı ?

( 2 Sene önce Balayına Kervansaraya Lara'ya gitmiştik. Memnun kalmıştık. ( Merkezi soğutma haricinde). Fiyatı benm limiti aşmasa tekrar düşünebilirdim )

geçen hafta sorsaydın Lara'daki rixos lares derdim. Mayısın son haftası 5 gece 1280 TL idi kara tarafı oda. Haziran fiyatlarını bilmiyorum ama
    zaten zam geldi geçen hafta.Sen yinede bir kontrol et derim.

Ets'den baktığımda 3-8 haziran arası kara tarafı 1.742 TL gözüküyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: erkan83y

3-8 haziran tarihleri arası balayı tatilimiz için ets den voyage belek deniz tarafı odasını almayı ve world ile tek çekim ödemeyi planlıyorum (2660tl). belek denizinin kötü olduğu yorumlarını okudum ama nişanlım deniz e girmeyi sevmediği için bizim için çok da önemli bir durum olmayacaktır. tesisin kalitesi,sunduğu imkanlar, odalarım rahatlığı, yemek ve aktivite çeşitliliği ve tabii ki balayı paketi öncelikli değerlendirmelerimiz arasında. trip****or da yorumlar çoğunlukla iyi yönde.giden birkaç arkadaşımdan da bu paralelde geribildirimler aldım. sizlerin önerebileceği balayı oteli var mıdır. ayırabileceğimiz bütçe 3000 tl ye kadar.

http://www.etstur.com/Voyage-Belek-Golf-Spa/Fotograf-Ve-Videolar

Voyage belek iyi bir seçim.Max Royall den sonra ETS grubunun en iyi oteli.
    Mutlaka ana binada oda ayırtın.Odalar gayet rahat.En üst ve en alt odaları almayın.En üstte baca olduğundan yemek kokuları gelir,en alttada müzik ve gürültü.

Yemekler çok çeşitli ve güzel.Yetişkinler için ayrıca restaurantı var.Çocuk seslerinden uzak gayet ferah bir ortamda yemek yiyebiliyorsunuz.Pastahanesi çok güzel.Alacart restaurantlar iyi.Rum tavernasını ve sabah köy kahvaltısını tavsiye ederim.

Havuz güzel ve büyük.Ayrıca yetişkinler için ayrı bir havuz daha var.Orası sizin için daha uygun.

Aquapark ne büyük ne küçük.Kaydırak sayısı yeterli.Kalabalık olmadığı için eğlenceli.

Büyük havuzun sol köşesindeki ağacın altını kaparsanız gün boyu gölgede kalmanız mümkün.

• quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

slithera hocam

Martı Myra ve Güral Premier Belek hakkında bir iki yorum rica ediyorum...

Hocam ikisinide bilmiyorum desem. Gural PRemier sanırım Ali Bey eski adıydı .Eski ama buyuk bir otel bildigim kadarıyla ayrıntı bilmiyorum.
    Silence Beach ve Voyage Belek ikisi hakkında bilgi verebilecek olan varmıdır ?
  • quote:

quote:

eger butcenizi asmiyorsa mutlaka rixos sungate hotele gitmenizi oneririm, ozellikle yaz sezonu icinde. diger tum otellerden cok daha farkli bir tatil deneyimi, farkli bir dunya.

sadece aquapark için gidecekseniz rixos premium aquaparkı uzak.mesafe var.otelin çok dışında.sungate de de 5-6 kaydırak var fena değil ama çevre oda ve otel olarak sungate daha güzel bir otel
    rixosların tek sorunu : çalışanlar
    inanılmaz çok rus var ve çoğu müşteri extra bahşiş veriyor garsonlara vs
    siz orada inanılmaz kötü bir muamele ile karşılaşıyorsunuz hali ile anında anlıyrolar bahşiş vermeyeceğinizi
    ayrıca çok kalabalık personel ve ama aralarında anlaşamıyorlar galiba sürekli boş boş iş yapıyuormuş gibi gezinenler var
    saygı sıfır : yolda kullandıkları golf arabaları ile müşteri üzerine üzerine sürebilirler.kornaya basarlar.alkolsüz kokteyl istersiniz yapmazlar.inanılmaz kötü davranışları çalışanların
    yemeklerde ana restoranda içecek istersinzi gelmez falan.
    rixos otel olarak iyi hizmet olarak bu seneki parasını haketmez
    gloria golf oteline bakın hizmet için 5-6 kaydıraklı aquaparkı fena değil
    silence beach göl evleri güzel.fena değil ama ana bina felaket önermem
    güral premier tekirova aquaparkı rixos dan daha güzel ve iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: cinman

quote:

quote:

sadece aquapark için gidecekseniz rixos premium aquaparkı uzak.mesafe var.otelin çok dışında.sungate de de 5-6 kaydırak var fena değil ama çevre oda ve otel olarak sungate daha güzel bir otel
    siz orada inanılmaz kötü bir muamele ile karşılaşıyorsunuz hali ile anında anlıyrolar bahşiş vermeyeceğinizi
    ayrıca çok kalabalık personel ve ama aralarında anlaşamıyorlar galiba sürekli boş boş iş yapıyuormuş gibi gezinenler var
    saygı sıfır : yolda kullandıkları golf arabaları ile müşteri üzerine üzerine sürebilirler.kornaya basarlar.alkolsüz kokteyl istersiniz yapmazlar.inanılmaz kötü davranışları çalışanların

hocam çok kafamı karıştırdın, ben sırf aquaparkı iyi diye rixos premiuma gidecektim...

dediğiniz gibiyse rixoslara gitmem yahu, o kadar para verip içecek gelmeyecekse...

paraya kıyıp maxxroyal'e mi gitsem, çorba oldu herşey...

• quote:

quote:

quote:

quote:

hocam çok kafamı karıştırdın, ben sırf aquaparkı iyi diye rixos premiuma gidecektim...

dediğiniz gibiyse rixoslara gitmem yahu, o kadar para verip içecek gelmeyecekse...

Hersey dahi araniyorsan ve aqua park diyorsan illaki dedeman amtalya ;) eski bir otel oda kahvaltidir istersen yemekleri katarlar foyata ama aquaparki dehsettir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar, hangi otel olursa olsun, belli kalitenin üstünde ise ve hizmet kusuru görürseniz şikayet edin.Siz şikayet etmedikçe , yönetim herşey yolunda diye düşünür.
    ama ne kadar çok şikayet olursa , önlem almak zornda hissederler. Şikayetinizi hem müşteri ilişkilerine hem de tur operatörüne yapın. belki sizin sorununuz hemen o an halllolmaz ama uzun vadede soruna çözüm için ortam yaratılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: slithera

quote:

quote:

quote:

quote:

Hersey dahi araniyorsan ve aqua park diyorsan illaki dedeman amtalya ;) eski bir otel oda kahvaltidir istersen yemekleri katarlar foyata ama aquaparki dehsettir.

evet aquapark cok onemliyse, sabahtan aksama aquaparkta vakit gecirmek istiyorsaniz dedemaninki en buyuk aquaparklardandir. disaridan da para vererek aquaparkini kullanmaya gelen oldukca insan vardir.

rixos premium da guzeldir aile icin ama bahsettigim sungate tam bir eglence oteli. 250 donum arazi uzerine kurulmus devasa bir tesis. Surekli yeni bir seyler kesfediyorsunuz, otelden sıkılmıyorsunuz. Geceleri disaridaki kluplere tas cikartacak eglencesi vardir. Yaz doneminde de surekli aktiviteleri oluyor, hatta animatorler zorla okculuk ogretip ok attirtmislardi.

Elemanlardan hic oyle servis yapmam diyeniyle karsilasmadik ancak bahsis hoslarina gidiyor. Bi 10tl verdiniz mi ickiler cerezler duble duble geliyor :) Alkol olarak da hem yerli hem yabanci alkolleri var ozellikle takip edip smirnoff koy demedikce ucuza kacabiliyorlar ama tatilden tamamiyla memnun kalmistik hatta bir gun daha uzattirmistik.

• quote:

Orijinalden alıntı: realgs

Arkadaşlar, hangi otel olursa olsun, belli kalitenin üstünde ise ve hizmet kusuru görürseniz şikayet edin.Siz şikayet etmedikçe , yönetim herşey yolunda diye düşünür.
    ama ne kadar çok şikayet olursa , önlem almak zornda hissederler. Şikayetinizi hem müşteri ilişkilerine hem de tur operatörüne yapın. belki sizin sorununuz hemen o an halllolmaz ama uzun vadede soruna çözüm için ortam yaratılır.

otelpuan.com a yorum yazdım - kötü yorum olduğundan mıdır nedir yayınlamadılar kaç zamandır. siteden işkillendim iyice - burada yazılan yorumlar en gerçek yorumlardır bana göre. Şikayetleri ben de otel formlarına yazarım her zaman - olumlu ve olumsuz. Bizden sonrakiler aynı durumlarla karşılaşmasınlar diye - otel e de iyiliktir zaten bu.

• Q Premium Resort hakkında bilgisi olan var mı?
  • Tekirovadaki otellere havaalanından ulaşımı nasıl sağlarız. fazla mesafe olmasa taksiyle gidilir ama 80km lik mesafe var. alternatif ulaşım imkanlarını bilen arkadaşlar paylaşabilir mi

ayrıca aşağıdaki oteller hakkında bilgisi olan arkadaşlar kısaca bahsedebilir mi, deniz, otel odası, yemekler vb..

Granada Luxury Resort
    Sherwood Dreams Resort
    Sueno Hotels Beach Side
    Sentido Gold İsland
    Euphoria Tekirova
    Cornelia Deluxe Resort
    Crystal Sunrise Queen Luxury Resort & Spa
    Crystal Palace Luxury Resort & Spa
    Xanadu Resort Hotel
    Spice Hotel
    Titanic Beach & Resort Hotel
  • Bonubon;

Ultraherseydahil.com’da erken rezervasyonda 220 TL indirim sağlayan hediye çeki 2 TL, 110 TL indirim sağlayan hediye çeki 1 TL!

LINK

Detaylar:
    Kuponunuzu 31 Ocak 2013 tarihine kadar kullanabilirsiniz.
    Rezervasyon ve daha fazla bilgi için 0216 414 59 59 numaralı telefon numarasını arayabilirsiniz.
    www.ultraherseydahil.com’dan 26.11.2012 – 31.01.2013 tarihleri arasında yapılan rezervasyonlar için 01.05.2013 – 31.10.2013 tarihleri arasındaki konaklamalarda geçerlidir.
    1 Kupon 1 alışveriş için geçerlidir. Kupon kodları birleştirilerek kullanılamaz.
    Kullanılacak olan kuponlar min. 4 gece konaklamalarda geçerlidir.
    Kullanılmayan kupon kodları için iade söz konusu degildir.
    İndirim 2013 erken rezervasyon döneminde tüm tesislerde geçerlidir.
    Erken rezervasyon indirim oranı olarak rezervasyonun yapıldığı günkü otelin indirim oranı geçerlidir.
    Banka kampanyaları ile kupon indiriminin yanında taksit yaptırma olanağı mevcuttur.
    Toplam rezervasyon tutarınız 2000 TL ve üzeri ise mevcut banka kampanyaları geçerli olarak anında ekstra 220 TL indirim kazanırsınız.
    Toplam rezervasyon tutarınız 1000 ile 1999 TL arası ise mevcut banka kampanyaları geçerli olarak anında ekstra 110 TL indirim kazanırsınız.
    Satın alma işleminiz gerçekleştikten sonra iptal ve iade kabul edilmemektedir.
    Bilete çevrilmeyen kuponlar kullanılmış sayılacaktır.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    Site hakkında bilgim yok, belki işine yarayan olur...

• quote:

Orijinalden alıntı: espirikkk

quote:

Orijinalden alıntı: skysoblue85

quote:

Orijinalden alıntı: pikachu45

quote:

Orijinalden alıntı: mahmuz

quote:

Orijinalden alıntı: harun3542

hocam öteki başlıkta gölevleri diye bi otelden bahsedilmişti..resimlerinde havuzla oda bitişikti..odadan direk havuza girebiliyodun..o hangi oteldi hatırlıyomusun, nerdeydi ve tavsiye edrmisin, ayrıca adiosla seturdan alınırmıkine?

Silence Beach Resort Side olabilir...

Silence Beach iyidir,yazin balayi icin tercih etmistim.Golevlerinde kalmistim, aquaparki da hostu.

Allah korusun hocam, bir daha asla oraya gitmem gidene de tavsiye etmem. Eşim ile birlikte geçen yıl balayına gitmiştik, resmen burnumuzdan geldi , ikimiz de yemeklerinden zehirlendik, deniz çok kötü adım atamıyorsun heryeri taşlık kayalık, temizlik fena değil, gelen turist kalitesi çok kötü valla hocam bir daha asla oraya gitmem.

hocam bende orayı tercıh edecektım bu yaz neden behenmedın sen bana resımlerı aquaparkı falan hos gozuktu

Valla hocam bende resimlerde filan beğendim, ilk gittiğimde de deniz manzaralı odaydı güzel geldi , kalmaya başlayınca bütün olumsuz yanlarını gördük eşimle birlikte. Deniz kenarına geldik havuza girilir mi diyip denize yöneldik ama denizi çok kötü tavsiye etmiyorum. Yemeklerin tadı fena değil ama yedikten sonra zehirlendik doğru hastaneye , ben tavsiye etmiyorum farklı yerler gitmeni tavsiye ederim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hocam öteki başlıkta gölevleri diye bi otelden bahsedilmişti..resimlerinde havuzla oda bitişikti..odadan direk havuza girebiliyodun..o hangi oteldi hatırlıyomusun, nerdeydi ve tavsiye edrmisin, ayrıca adiosla seturdan alınırmıkine?

Silence Beach iyidir,yazin balayi icin tercih etmistim.Golevlerinde kalmistim, aquaparki da hostu.

Allah korusun hocam, bir daha asla oraya gitmem gidene de tavsiye etmem. Eşim ile birlikte geçen yıl balayına gitmiştik, resmen burnumuzdan geldi , ikimiz de yemeklerinden zehirlendik, deniz çok kötü adım atamıyorsun heryeri taşlık kayalık, temizlik fena değil, gelen turist kalitesi çok kötü valla hocam bir daha asla oraya gitmem.

hocam bende orayı tercıh edecektım bu yaz neden behenmedın sen bana resımlerı aquaparkı falan hos gozuktu

Valla hocam bende resimlerde filan beğendim, ilk gittiğimde de deniz manzaralı odaydı güzel geldi , kalmaya başlayınca bütün olumsuz yanlarını gördük eşimle birlikte. Deniz kenarına geldik havuza girilir mi diyip denize yöneldik ama denizi çok kötü tavsiye etmiyorum. Yemeklerin tadı fena değil ama yedikten sonra zehirlendik doğru hastaneye , ben tavsiye etmiyorum farklı yerler gitmeni tavsiye ederim.

silence beach resorta ilk açıldığı yıl 2005 de ve 2011 de gittim
    ikisinde de memnun kaldım
    fiyat performans olarak güzel bir otel bence
    yemekden zehirlenmenize üzüldüm ama bazen alerjik reaksiyon da olaiblir
    zehirlenme genelde birden fazla kişide olur.
    eğer sadece siz ve eşiniz zehirlendi ise başka bir nedeni olmalı
    genelde göl evleri civarında anatolia restoran çok güzel yemekleri olan lokantadır
    her gün sabah öğle akşam harika yemekler çıkar
    ana restoran da daha fazla çesit ve daha lüks yiyecekelr var ama çok kalabalık aşırı sıkıcı olduğundan tercih etmedik
    ama silence beach resort denizi normal.çok güzel diyemeyiz.ana bina aşırı kalabalık
    onun dışında fiyatını hakeden bir tesis bence

• quote:

Orijinalden alıntı: slithera

quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

slithera hocam

Martı Myra ve Güral Premier Belek hakkında bir iki yorum rica ediyorum...

Hocam ikisinide bilmiyorum desem. Gural PRemier sanırım Ali Bey eski adıydı .Eski ama buyuk bir otel bildigim kadarıyla ayrıntı bilmiyorum.
    Silence Beach ve Voyage Belek ikisi hakkında bilgi verebilecek olan varmıdır ?

KARDEŞ BEN GEÇEN SENE BAlayına silence beache gitmiştim..süper oteldi..aquaparkı+yemekleri muhteşemdi.animasyonu iyiydi..otel çok buyuk ve cok ınsan var..ona rağmen paramın karşılığını almıştım..tavsıye ederim..
  • voyage belek silence beach den daha iyi bir otel ama silence beach daha eğlenceli
    iki otelinde denizi kötü
    deniz çok önemli değil ise ikiside olaiblir
    çocuk var ise silence beach
    balayı için voyage
  • http://www.gununtatili.com/firsat-detay-2098-erken-rezervasyon-firsati-belek-sentido-zeynep-golf-spa-hotelde-97-tlden-baslayan-fiyatlarla-cift-kisilik-odada-kisibasi-hersey-dahil-tatil-fi

Sentido Zeynep goft spa otel ve fiyatı 97 tl hakkında ne dusunuyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

silence beach resorta ilk açıldığı yıl 2005 de ve 2011 de gittim
    ikisinde de memnun kaldım
    fiyat performans olarak güzel bir otel bence
    yemekden zehirlenmenize üzüldüm ama bazen alerjik reaksiyon da olaiblir
    zehirlenme genelde birden fazla kişide olur.
    eğer sadece siz ve eşiniz zehirlendi ise başka bir nedeni olmalı
    genelde göl evleri civarında anatolia restoran çok güzel yemekleri olan lokantadır
    her gün sabah öğle akşam harika yemekler çıkar
    ana restoran da daha fazla çesit ve daha lüks yiyecekelr var ama çok kalabalık aşırı sıkıcı olduğundan tercih etmedik
    ama silence beach resort denizi normal.çok güzel diyemeyiz.ana bina aşırı kalabalık
    onun dışında fiyatını hakeden bir tesis bence

Belki de çok şey umdum ondan memnun kalmadım, ama eşim ile ben aynı anda zehirlendiysek ve ertesi gün hemen haşlanmış patetes çıkarıyorlarsa ve bizimle birlikte bir kaç turistte otel müdürüne yemek konusunda çıkışıyorsa o zaman problemin bizde olmadığını düşünüyorum. Daha önce ailem ile bir çok 5 yıldızlı otele gittim ama bundan onlar kadar memnun kalmadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: SpyWar

ayrıca aşağıdaki oteller hakkında bilgisi olan arkadaşlar kısaca bahsedebilir mi, deniz, otel odası, yemekler vb..

Crystal Sunrise Queen Luxury Resort & Spa
    Crystal Palace Luxury Resort & Spa

Cryistal Palace Luxury'de 2012 nisan aynında konakladık.

2011'de açılan bir otel, diğer Cryistal otellerine nazaran küçüktür (Sunrise Queen: Galaxy S3 ise Palace: S3 mini gibi düşün) ama yeni olması dolayısıyla odaları, yaşam alanları daha az yıpranmış ve görsel olarak şirin bir oteldir. Otel Çolaklı mevkiinde. Biz gittiğimizde otel nispeten boştu, o yüzden hizmet kalitesi üst seviyedeydi. Mevcut müşterilerin büyük çoğunluğu Alman, Hollandalı ve az sayıda yerli turist vardı. Yemekleri muhteşemdi. İlk gittiğimiz akşam adamlar insan boyutunda bir balığı tuzda pişirmişlerdi, yanarım yanarım sadece o balıktan yemediğime. Restorana girişte havyar ikram ediyorlardı. Minimum 7 gece konaklamalarda dünya mutfağı restoranları var ücretsiz. Denize ve havuza girmedik ama aquası, sahili ve denizi güzel görünüyordu. Kısacası bu oteli tavsiye ederim. Ama turizm sezonunun en yoğun olduğu dönemde kalite nasıl olur onu bilemiyorum.

Biz Palace'de kalırken diğer arkadaşım ailesiyle Sunrise Queen'de kaldı, o otel Sideye daha yakın ve daha büyük bir otel. Onlar da çok memnun kalmışlardı.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.