Şimdi Ara

2013 Erken Rezervasyon Tatil Fırsatları (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.270
Cevap
73
Favori
256.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SpyWar

@LaNcEt deniz girilmeyecek kadar soguk mu oluyor, mayisin kacinda gittiniz ki

bu arada mayisin son haftasi denizi sicak yerler yok mudur akdenizde, tavsiye edecek arkadaslar varsa biryerler

Yani çok soğuk değildi ama bize biraz soğuk geldi şansımıza denize girmek istediğimiz gün havada kapalı olunca girememiştik
    mayıs 5 de gittik bu aylarda en sıcak yer akdeniz oluyor Ege taraflarının daha serin olduğunu söylediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: realgs

quote:

Orijinalden alıntı: LaNcEt

Araç kiralamayı düşünüyorsanız, indirim sitelerinde gelen kuponları değerlendirin Yeşil logosu olan bir rent car firması sürekli olarak indirim kuponu veriyordu. Hava alanında o firma var.
    Aklıma gelen bunlar başka sormak istediğiniz birşey olursa cevaplamaya çalışırım.

mayısın son haftası denize girilebilir buluyorum ben. bu sene yaz geç geldi,belki onun etkisidir sizin yaşadığınız.

Sağında Titanik var ,solundan çay denize dökülüyor. Uydu resimlerini çok inceledim, ezberledim sayılır.
    Aklıma takılan sorular;
    - titanikten çok gürültü geliyor,uyumak sorun...deniyor. Babamlar ve kayınvalideler erken yatacaklardır,müzik sesi sorun yaratıyor mu?
    - Yan taraftan denize akan çay ,denizi kirletiyor mu? topraklı,çamurlu su mu taşıyor denize?
    -Ben denize girmem ama annemler girecekler,yüzme de bilmiyorlar. Deniz hemen derinleşiyor mu? çok dalgalı mı?
    Denizi hakkında detaylı bilgi verirmisin.
    -Superior oda aldım ve üst katlardan olmasını rica edeceğim Ön bürodan. anasörler yeterli mi? asansörün gelmesini beklerken sinir oluyor mu insan?
    -havuz suyu temizliği nasıl? yeterli dezenfektasyon,filtrasyon yapılıyor muydu?
    -Restaurantta servis (içecek9 hızı nasıl. Yemekte meşrubat söylesek yemek bitmeden geliyor mu :) ?

Otelin yönüne göre Titanic ten gelen ses değişir, biz havuz tarafına bakan taraftaydık ses geliyordu ama bizi çok rahatsız etmedi zaten animasyon geceleri vs. ister istemez ses oluyor,
    otelin 2 tarafındada Büyük otell var yanlış hatırlamıyorsam denize akan bir su yok, otele giriş tarafında yol üzerinde dereyi gördüm kuruydu
    denize girmedim o yüzden net birşey söylemem mayıs 5 inde gittim şansa havada kapalı olduğu için giremedik denize
    2 tane asönsör var yan yana 2. katta olduğumuz için çok fazla asansör kullanmak nasip olmadı ama zemin kata inerken kullandığımızda çok yavaşta değil ama hızlıda değil orta :)
    havuz temiz gibiydi ama hava rüzgarlı olduğunda çam ağaçlarından düşenler havuza geliyordu
    kaydırakların olduğu yer değilde diğer taraf daha sakin ve temiz
    servisi iyi yoğunluk saatine göre değişiyor. bazen hemen geliyor bazen biraz beklemen gerekebiliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: pikachu45

quote:

Orijinalden alıntı: mahmuz

quote:

Orijinalden alıntı: harun3542

hocam öteki başlıkta gölevleri diye bi otelden bahsedilmişti..resimlerinde havuzla oda bitişikti..odadan direk havuza girebiliyodun..o hangi oteldi hatırlıyomusun, nerdeydi ve tavsiye edrmisin, ayrıca adiosla seturdan alınırmıkine?

Silence Beach Resort Side olabilir...

Silence Beach iyidir,yazin balayi icin tercih etmistim.Golevlerinde kalmistim, aquaparki da hostu.

Allah korusun hocam, bir daha asla oraya gitmem gidene de tavsiye etmem. Eşim ile birlikte geçen yıl balayına gitmiştik, resmen burnumuzdan geldi , ikimiz de yemeklerinden zehirlendik, deniz çok kötü adım atamıyorsun heryeri taşlık kayalık, temizlik fena değil, gelen turist kalitesi çok kötü valla hocam bir daha asla oraya gitmem.

• quote:

Orijinalden alıntı: skysoblue85

quote:

Orijinalden alıntı: pikachu45

quote:

Orijinalden alıntı: mahmuz

quote:

Orijinalden alıntı: harun3542

hocam öteki başlıkta gölevleri diye bi otelden bahsedilmişti..resimlerinde havuzla oda bitişikti..odadan direk havuza girebiliyodun..o hangi oteldi hatırlıyomusun, nerdeydi ve tavsiye edrmisin, ayrıca adiosla seturdan alınırmıkine?

Silence Beach Resort Side olabilir...

Silence Beach iyidir,yazin balayi icin tercih etmistim.Golevlerinde kalmistim, aquaparki da hostu.

Allah korusun hocam, bir daha asla oraya gitmem gidene de tavsiye etmem. Eşim ile birlikte geçen yıl balayına gitmiştik, resmen burnumuzdan geldi , ikimiz de yemeklerinden zehirlendik, deniz çok kötü adım atamıyorsun heryeri taşlık kayalık, temizlik fena değil, gelen turist kalitesi çok kötü valla hocam bir daha asla oraya gitmem.

hocam bende orayı tercıh edecektım bu yaz neden behenmedın sen bana resımlerı aquaparkı falan hos gozuktu

• arkadaşlar merhaba.Biz bu yaz 3 bay olarak kemere gitmek istiyoruz.Bir arkadaş agustosta askere gtcek haziran 25 temmuz 2 gibi arası düşünüyorz.Eğlencesi bol kapalı otele ait discosu olan ve ortamı şık olan bi yer arıyoruz.Ortalama bütçemiz 3 kişi için 2500 tl . 6 gece 7 gün
  • 3-8 haziran tarihleri arası balayı tatilimiz için ets den voyage belek deniz tarafı odasını almayı ve world ile tek çekim ödemeyi planlıyorum (2660tl). belek denizinin kötü olduğu yorumlarını okudum ama nişanlım deniz e girmeyi sevmediği için bizim için çok da önemli bir durum olmayacaktır. tesisin kalitesi,sunduğu imkanlar, odalarım rahatlığı, yemek ve aktivite çeşitliliği ve tabii ki balayı paketi öncelikli değerlendirmelerimiz arasında. trip****or da yorumlar çoğunlukla iyi yönde.giden birkaç arkadaşımdan da bu paralelde geribildirimler aldım. sizlerin önerebileceği balayı oteli var mıdır. ayırabileceğimiz bütçe 3000 tl ye kadar.

http://www.etstur.com/Voyage-Belek-Golf-Spa/Fotograf-Ve-Videolar

• size bol bol yorum yapayım :) hem is icin hemde her tatil 1 kez gideriz antalyaya...
    Cornelia De Lux : Severim burayı her gittigimde de Junior Suitlere upgrade ederler. Junior Suitler guzeldir. 24 saat oda servisi free ve balkondan havuza girme olayı guzel.AquaPark dan fazla birsey beklemeyin 3 adet kaydırak var.
    Cornelia Diamond : Standart ODada kaldım gayet genis odalar. Keyifli bir otel. 2010 da 3 cesit et en az kalamar karides vs yemek cesitleri de bol bol du.
    Calista : Simdi bu otel Calista Luxury isminden kaybediyor. Luxury lafı beklentiyi cok yukarı cıkarıyor ama mesela icki icenler icin şoyle guzel birkac markayı da hersey dahilde bekliyorsunuz ama degil. Guzel otel ama LUXURY beklentisi yaratmasın. ODaları da guzel. Sadece biraz yurtturuyor.
    Ela Quality : Ekimde gittim. 4 gun kaldım 1 gun ınanılmaz yagmur yagı. Once elektrikler kesildi jenerator devreye girmedi. Yakıt seviye sensoru bozulmus o nedenle yakıt kalmadıgını algılayamamıslar asansorde kaldık 45 dk :) Resepsiyonun ustunden su damlıyordu :) Bir adam vardı giris yapan resepsiyonda adamlar benden binlerce ozur dilerken adam her sene gelirmis hocam okadar otel dolastım Ela en iyilerden dedi ve gelebilecek hersey senin basına gelmis dedi ben ne dersem diyim sen kotuyu yaşamıssın diyecek birsey yok dedi :) oda upgrade ettiler her aksam ala carte da agırladılar ama dogrusu otel guzel.
    Topkapı Palace : Beklentiniz yuksek degilse idare eder.
    Mirada Del Mar : Otelin denize bakan odasında kaldım gayet iyi odası. Otel iyi. Genelde AKSA Enerji ye baglı oldugu icin Aksa calısanları ailesiyle gider. Iyı bir aile ortamı vardı 2008 ve 2009 da yemekleri normal sıradan.
    Orange Country : Hocam bekarsanız gidin. Durmayın direk gidin. Butun hollandalı ve belcikalı 180 lık hatunlar orada :) Otel guzel sadece sıkışık biraz ortam. Eglencesi vs bir numara :)
    Gural Tekırova : Kesinlikle tavsiye. Kolayı mesela bardakta vermiyorlar. Heryerde dolap var siseyle alıyorsunuz. Yine heryerde dondurma dolabı var direk Algidayı alıyorsunuz kendınız acıp yiyorsunuz.

Varmı sorusu olan :)

• slithera hocam

Martı Myra ve Güral Premier Belek hakkında bir iki yorum rica ediyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

slithera hocam

Martı Myra eski ama çok yeşil güzel yemekleri olan otel deniz güzel
    Güral Belek harika denizi vasat
    Ikisinden hangisi derseniz kesin güral
    Ama Güral Tekirova en mantıklısı deniz nispeten daha iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinman

quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

slithera hocam

Martı Myra eski ama çok yeşil güzel yemekleri olan otel deniz güzel
    Güral Belek harika denizi vasat
    Ikisinden hangisi derseniz kesin güral
    Ama Güral Tekirova en mantıklısı deniz nispeten daha iyi

Çok teşekkür ederim...
  • eger butcenizi asmiyorsa mutlaka rixos sungate hotele gitmenizi oneririm, ozellikle yaz sezonu icinde. diger tum otellerden cok daha farkli bir tatil deneyimi, farkli bir dunya.
  • Yalnız kredi kartlarına vade farkı eklemeye başlamışlar...Geçen yıllarda yoktu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DevilMayCry07

eger butcenizi asmiyorsa mutlaka rixos sungate hotele gitmenizi oneririm, ozellikle yaz sezonu icinde. diger tum otellerden cok daha farkli bir tatil deneyimi, farkli bir dunya.

Nasil bir farklilik var mesela otelde hocam?

Rixos premiumu dusunuyorum aquaparkindan dolayi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elinde tüm erken rezervasyon sitelerini barındıran biri var mı acaba? Güvenilir şirketleri elbette.
  • tüm erken rezervasyon sitelerindeki tüm otellere hemen hemen baktım. 1 aydır kafa patlatıyom. artık karar kıldım. önce siteleri sonrada otelleri yazayım.

www.etstur.com
    www.tatil.com
    www.jollytur.com
    www.anitur.com
    www.setur.com
    www.didimtur.com

bunlar güvendiğim ve daha öncelerinde rezervasyon yapıp sıkıntı yaşamadığım firmalar.

otel olarak tavsiye bütçeye göre değişir ama bunlar fıyatına göre uygun ve geniş m2 sahip, aktivitasyonu bol. aqua v.s. çeşitli güzel oteller.

Silence Beach Side (favorim)
    Ali Bey Park Manavgat Side (favorim)
    Titanic Resort Lara
    Le Chateau De Prestige Belek
    Spice Hotel Belek

• Arkadaşlar maksimum 1300 -1400 TLyi geçmeyecek şekilde haziran başında 5 gecelik eşimle gidebileceğim önerebileceğiniz yerler varmı ?

( 2 Sene önce Balayına Kervansaraya Lara'ya gitmiştik. Memnun kalmıştık. ( Merkezi soğutma haricinde). Fiyatı benm limiti aşmasa tekrar düşünebilirdim )
  • Le Chateau De Prestige Belek'te değil Kemerde (Göynük). Ve inanılmaz kötü yorumları var,bence uzak durulmalı.
    http://www.trip****or.com.tr/Hotel_Review-g660503-d615716-Reviews-Le_Chateau_de_Prestige_Resort_Spa_Thalasso_Delux-Goynuk_Turkish_Mediterranean_Coast.html
    Plajı da halk plajı imiş

EK: birkaç farklı siteye baktım,hepsinde inanılmaz kötü yorumlar var bu otel için.Ama nuzak durun,burnunuzdan gelmesin tatiliniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realgs -- 2 Ocak 2013; 12:16:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: deyvidey

Arkadaşlar maksimum 1300 -1400 TLyi geçmeyecek şekilde haziran başında 5 gecelik eşimle gidebileceğim önerebileceğiniz yerler varmı ?

( 2 Sene önce Balayına Kervansaraya Lara'ya gitmiştik. Memnun kalmıştık. ( Merkezi soğutma haricinde). Fiyatı benm limiti aşmasa tekrar düşünebilirdim )

geçen hafta sorsaydın Lara'daki rixos lares derdim. Mayısın son haftası 5 gece 1280 TL idi kara tarafı oda. Haziran fiyatlarını bilmiyorum ama
    zaten zam geldi geçen hafta.Sen yinede bir kontrol et derim.
  • Arkadaşlar merhaba,

ikiz bebekler ve 3 yetişkin için aile odası olan, güzel bir tatil yeri bakıyorum. Denize sıfır olmalı, deniz ve plajı önemli, kum olmalı, havalanından ulaşımı kolay olmalı. Bebeklerle rahat edebileceğimiz, aile odaları büyük olan Marmaris veya Antalya için yer tavsiyelerinizi verirseniz, deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.