Şimdi Ara

2013 Erken Rezervasyon Tatil Fırsatları (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.270
Cevap
73
Favori
256.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkür ederim. En iyisi marmaris tarafına bakmak. Arkadaşlar Marmaris tarafında aile için memur bütçesine uygun günlük 120 tl ye kadar otel varmı?
  • mesajımız bulunsun belki lazım olur ileride.
  • quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nuisance

gerçekten fiyatlar daha 2013e bile girmden arttı mı? yani örneğin siz rixos tekirovoyı kaça rezerve ettiniz?

hocam öbür konu başlığını okursanız orada artacağını ısrarla söyledim.
    ben mayıs sonu için 2016 liraya aldım şu anda 2630 lira
    eylül ayı için 2070 liraya aldım şu anda 2520 lira

fiyatı uygun olan heseye talep artar artan talepte fiyatı yükseltir.
    bu yüzden ısrarla söylüyorum fiyatını uygun bulduğunuz rezervasyonu sigorta kullanarak bir an önce yapın.

5 gün geçmedi ama bir zam daha geldi
    mayıs sonu içi aldığım oda 2800 liraya çıktı
    eylül için aldığım 2680 lira oldu
    %35-40 arası daha aralık ayı bitmeden zam gelmiş oldu.
    diğer başlıkta kasım ayında bunun böyle olacağını yazmıştım.

Tekrar rezervasyon yaptırmayı düşünen herkezi uyarayım. 7 Ocak itbariyle indirim oranlarında %5 lik bir düşüş olması kuvvetle muhtemel. Özelikle iyi fiyat yakalamış arkadaşlar bir an önce sigortalı olarak rezervasyon yaptırsınlar derim.Benimkisi sadece tavsiye karar size kalmış.

5 gün daha geçmedi ama bir zam daha geldi
    mayıs sonu için aldığım oda 3000 lira
    eylül için aldığım oda sıkı durun 3750 lira oldu.
    yani mayıs için %50 eylül için %90 zam gelmiş oldu.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nuisance

gerçekten fiyatlar daha 2013e bile girmden arttı mı? yani örneğin siz rixos tekirovoyı kaça rezerve ettiniz?

hocam öbür konu başlığını okursanız orada artacağını ısrarla söyledim.
    ben mayıs sonu için 2016 liraya aldım şu anda 2630 lira
    eylül ayı için 2070 liraya aldım şu anda 2520 lira

fiyatı uygun olan heseye talep artar artan talepte fiyatı yükseltir.
    bu yüzden ısrarla söylüyorum fiyatını uygun bulduğunuz rezervasyonu sigorta kullanarak bir an önce yapın.

5 gün geçmedi ama bir zam daha geldi
    mayıs sonu içi aldığım oda 2800 liraya çıktı
    eylül için aldığım 2680 lira oldu
    %35-40 arası daha aralık ayı bitmeden zam gelmiş oldu.
    diğer başlıkta kasım ayında bunun böyle olacağını yazmıştım.

Tekrar rezervasyon yaptırmayı düşünen herkezi uyarayım. 7 Ocak itbariyle indirim oranlarında %5 lik bir düşüş olması kuvvetle muhtemel. Özelikle iyi fiyat yakalamış arkadaşlar bir an önce sigortalı olarak rezervasyon yaptırsınlar derim.Benimkisi sadece tavsiye karar size kalmış.

5 gün daha geçmedi ama bir zam daha geldi
    mayıs sonu için aldığım oda 3000 lira
    eylül için aldığım oda sıkı durun 3750 lira oldu.
    yani mayıs için %50 eylül için %90 zam gelmiş oldu.

offf cok fazla zam gelmiş hocam 29 aralıkta eylül ayı için 5 gece 1020 ye aldıgım rixos lares 1657 olmuş şaka gibi :)

• diğer rixosların fiyatlarında çok büyük değişim yok laresin delux süperior odalarının fiyatları uçmuş.bunun dışında eylül 15inin olduğu haftayı yüksek fiyatlı devreye almışlar. ve 22 sinden itibaren daha düşük fiyatlar görülüyor.
    bunun dışında indirim oranın değişmesinin getirdiği artış haricinde büyük bir değişiklik yok.
    tekirovadan şu saatten sonra oda almanızı kesinlikle önermiyorum.(22 eylül sonrası belki olabilir)
    lares mayısın son haftası ve eylül 22 den sonra halen bence satın alınası bir otel (lokasyon değerlendirmesini ve otel incelemesini yaparak kendi kararınızı veriniz lütfen)

NOT: Lütfen pm ile otel sormayalım buradan daha çok bilgi edinebilirsiniz konuda çok değerli arkadaşlar var
  • Yalnız bu adamların açıkladığı fiyatlara fazla da güvenmemek lazım...Biraz borsa mantığı işliyor burada...Sitenin bir köşesine "fiyatlar ilan edildiği gün için geçerlidir" diye yazıp günlük olarak fiyat değiştiriyorlar...
  • arkadaşlar nisanda balayı için otel araştırıyorum. bir tanıdığım Le Chateau De Prestige Spa & Thalasso Deluxe otelini tavsiye etti.
    antalya havaalanına 40 km mesafedeymiş. taksi ile 40 km ne kadar ücret yazar acaba bilginiz var mı?
    bir de otel hakkında görüşlerinizi merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirim. ayrıca max 700 tl 5 gece başka bir otel öneriniz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

Yalnız bu adamların açıkladığı fiyatlara fazla da güvenmemek lazım...Biraz borsa mantığı işliyor burada...Sitenin bir köşesine "fiyatlar ilan edildiği gün için geçerlidir" diye yazıp günlük olarak fiyat değiştiriyorlar...

yıllardır takip ederim fiyatlarını yükseltirlerken evet borsa gibi günlük yükseltirler (odalar doldukça fiyatlar artar) ama daha şu ana kadar düşürdüklerini hiç görmedim.
    o yüzden daha erken rezervasyonların başladığı ilk hafta (kasım ayında) hemen rezervasyonumu yaptırdım.
    buradanda bir çok kez ocak ayı ortasından sonra fiyatların bu şekilde artacağınıda söyledim.
    kaale alanlar bence çok iyi fiyata tatil işini çözmüş oldular.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

Yalnız bu adamların açıkladığı fiyatlara fazla da güvenmemek lazım...Biraz borsa mantığı işliyor burada...Sitenin bir köşesine "fiyatlar ilan edildiği gün için geçerlidir" diye yazıp günlük olarak fiyat değiştiriyorlar...

yıllardır takip ederim fiyatlarını yükseltirlerken evet borsa gibi günlük yükseltirler (odalar doldukça fiyatlar artar) ama daha şu ana kadar düşürdüklerini hiç görmedim.
    o yüzden daha erken rezervasyonların başladığı ilk hafta (kasım ayında) hemen rezervasyonumu yaptırdım.
    buradanda bir çok kez ocak ayı ortasından sonra fiyatların bu şekilde artacağınıda söyledim.
    kaale alanlar bence çok iyi fiyata tatil işini çözmüş oldular.

onlardan biri olmak güzel birde şu havalimanı-tekirova transfer işini çözdükmü tatil olayı tamamdır.

• #bjk_murat,
    Aman diyorum yol yakınken o otelden uzak dur. 1-2 sayfa geriye gidersen konu hakkında yazılarımız vardı.
    http://www.trip****or.com.tr/Hotel_Review-g660503-d615716-Reviews-Le_Chateau_de_Prestige_Resort_Spa_Thalasso_Delux-Goynuk_Turkish_Mediterranean_Coast.html
    linktede kullanıcı yorumlarına bak , ebn onların yalancısıyım.Bizzat gitmedim ama yorumları görünce 40 yıl geçse gitmem .
    (adreste *** yerlere t.r.i.p.a.d.v.i.s.o.r. yaz tabii araları noktasız)
    Ben Rixos lareste kalacağım, 8-10 km havaalanına ve 35 TL civarı imiş taksi diye söyleniyor.Gerisini sen hesapla artık

700 TL hedef fiyat oda fiyatı ise üst segment otellerde zor gözüküyor. rixos tekirova'da 2 kişi 5 gece toplam 1000 TL oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realgs -- 4 Ocak 2013; 19:46:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CekomastikSilikon

Cevap için teşekkürler. Mesela jollytur sitesinden bakıyorum ben , hoşuma giden var mesela almak istiyorum siteden değilde acentadan mı alayım ? Aradaki fark nedir mesela ? yada siteden alsam ne olur ?

hocam ,
    Nick ile irtibatın nedir, Çekomastikte mi çalışıyorsun?
  • Gold City Tourism Complex ile ilgili bilgisi olan varmı?
  • Lykia World 'u Club Med almıs ve elden gecirmis. Acılıs Nisanda yapılıyor. 2 ye bolmusler yalnız. Villaları ayrı bir konseptle satıyor. Fiyat sordum 15-22 Haziran ucak dahil AHL den THY ile 4800 tl 2 kisi 4 yas cocuk artı bilginize. Ama tercihimi bu sene Club Med Palmiye Bodruma yapıyorum ben. 2 kisi 1 cocuk 4600 tl 15 giris 23 cıkıs ucak ve transferler dahil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpyWar

Tekirovadaki otellere havaalanından ulaşımı nasıl sağlarız. fazla mesafe olmasa taksiyle gidilir ama 80km lik mesafe var. alternatif ulaşım imkanlarını bilen arkadaşlar paylaşabilir mi

ayrıca aşağıdaki oteller hakkında bilgisi olan arkadaşlar kısaca bahsedebilir mi, deniz, otel odası, yemekler vb..

Granada Luxury Resort
    Sherwood Dreams Resort
    Sueno Hotels Beach Side
    Sentido Gold İsland
    Euphoria Tekirova
    Cornelia Deluxe Resort
    Crystal Sunrise Queen Luxury Resort & Spa
    Crystal Palace Luxury Resort & Spa
    Xanadu Resort Hotel
    Spice Hotel
    Titanic Beach & Resort Hotel

Ustam Sentido Gold Island'a gitmeyi planlıyorum .Epey araştırdım fiyat olarak iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: realgs

quote:

Orijinalden alıntı: CekomastikSilikon

Cevap için teşekkürler. Mesela jollytur sitesinden bakıyorum ben , hoşuma giden var mesela almak istiyorum siteden değilde acentadan mı alayım ? Aradaki fark nedir mesela ? yada siteden alsam ne olur ?

hocam ,
    Nick ile irtibatın nedir, Çekomastikte mi çalışıyorsun?

Yok üstad elektrik uzman teknisyeniyim nick öyle aklıma geldi yazdım bi irtibat yok yani
  • ölüdeniz pahalı gerçekten. marmariste aileye uygun bir otel önerilerinizi bekliyorum.
  • bodrum mu çeşme mi olsun,hem tatil hemde biraz gezelim diyoruz?başka yerlerde olabilir ama antalya hariç.oralar gezildi.
  • Bende Bodrum ya da Cesme de bir yerler ariyorum. Agustos ayinin sonuna dogru bakiyorum. Yardimci olan arkadaslara tesekkurler simdiden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tashunkee

bodrum mu çeşme mi olsun,hem tatil hemde biraz gezelim diyoruz?başka yerlerde olabilir ama antalya hariç.oralar gezildi.

gezme, kültür turu içersin dersen kuşadası. Etrafta tarfihi ve turistik alan çok.
    - Efes harabeleri
    - 7 uyuyanlar mağarası
    - meryem ana kilisesi
    - Sirince köyü
    Tabii bu yerlere gitmek için araç lazım, 50 km alan içerisindedir.
  • Kemer Carelta Hotel Nasıldır?
    Mayıs ayı için 3 yetişkin + 1 bebek Ultra HD veya HD sistemi Kemer' de 9 gece için toplam 2.000 TL yi geçmeyecek güzel bir otel tavsiyesi lazım.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.