Şimdi Ara

2012 Passat B7 yi değiştirmek mantıklı mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Citroen DS5 al. Passattan sonra harika olur. Geniş, donanımlı, az yakan , çok iyi bir iç ve dış tasarıma sahip bir araç.

Orijinalden alıntı: onboardx

mpv tarzı araçlar sedanlardan daha ferah ve geniş bir iç mekan sunabiliyorlar. bende c-maxten sonra sedan, hb bir araç daha almam.arkadaşı bu cezbetmiş olabilir.

doğru, mpvler ile hafif ticariler, bağımlılık yapıyor, iş vito'ya kadar gidiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fantastic Light

quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

quote:

@Anro;

''Eğer tek isteğin yine 2.el ise yine tercihin VW olmalıdır.''

Bunu kim yazdı?

Forumda 100 tane Anti-Vw'cinin basaramadigini (beni aracimdan sogutmak) su cocuk tek basina basardi ya Hayretler icerisinde takip ediyorum kendisini.

Yavaş yavaş öğrenecek abisi, biraz daha zaman ..

Bahsi geçen arkadaşı, ben de şaşırarak takip ediyorum.

• VW de şu passatı bir sevemedim arabada doğru düzgün bir tasarım yok. Haliylen çok sıkıcı geliyor kullanıcılarına bir heyecan vermiyor. Tasarım 3 serisi, S60, C. MPV araç tercih edecekseniz C-MAX öneririm. Fordun, citroenden daha kaliteli olduğunu düşünüyorum.
  • D segmenti bir araçtan inip C segmenti standartlarında bir mpv ye geçilmez.Ha ben illa bir sürü eşya gözü,yüksek tavan isterim derseniz bilemem.Donanım konusunda da ben donanıma aşırı önem vermediğimden,birçok donanımın boş yere tercih edildiğini düşündüğümden ve sizdeki passatın yeterince donanımlı olduğunu düşündüğümden picassoya geçmezdim..Ama illa ki bol donanımı olsun hepsini de sürekli kullanırım derseniz yine bilemem.
  • yeni mazda 3

@Anro;

Bunu kim yazdı?

Ben yazdım sanırım görebiliyorsunuz. Arkadaşın tek düşüncesi yeni kasa çıktığında şuan elindeki bulunan kasanın değer kaybı olacak beklentisi buna cevap vermek istedim.

Orijinalden alıntı: Janjan

quote:

@Anro;

Bunu kim yazdı?

Forumda 100 tane Anti-Vw'cinin basaramadigini (beni aracimdan sogutmak) su cocuk tek basina basardi ya Hayretler icerisinde takip ediyorum kendisini.

Ya abicim sen konuyu açarken hiç düşünmemiş gibisin bana öyle geldi.

Yani akıl mantık işi değil Passat satıp C4 almak çok saçma. Seni soğutmaya gerek yok zaten herkes aynı sözleri söyleyir SAÇMALIK ... Ama yine son karar senin passat'a binmesem konfor'unu tahmin etmesem eyvallah ama gerçekten yazık edersin.

• cevapları okuyorum ve üzülüyorum
    insanlar maddi kaygılar yüzünden vw alıp en iyi aracı aldyklarına kendilerini ve etrafyıdakileri inandırmaya çalışıyorlar
    bir kez citroen ds5'e binmeye cesaret etseler gece yastığa kafalarını koyduklarında pişman olucaklarını biliyorlar çünkü

not: passat ve ds5'i rutin olarak kullanıyorum

bu arada konuyu açan arkadaşada yardımcı olalım .ben olsam passattan picassoya geçiş yapmam.eğer picasso eski kasa ile benzer sürüş yüksekliğine sahipse passattan sonra üzülürsünüz.picasso insana minibüs sürüyormuş hissi veriyor.yinede incelemek lazım tabi,yeni navigasyon ekranı harika duruyor.passattan sonra sizi citroende mutlu edecek araç ds5'tir.iç ve dış dizaynı passattan kat ve kat daha iyi,yakıtı az,daha fazla donanıma sahip.picasso için gittiğinizde inceleyin pişman olmazssınız.

aracynyz manuel vitesli ise 73 k dsg varsa 80 k civaryna satylyr.babama 2013 dsg tdy comfortline passaty 835000 tl ye almy?tyk,ama baya zam yedi bunun üzerine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ds4 -- 20 Eylül 2013; 7:21:57 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.