Şimdi Ara

2012 - Opel Corsa 1.3 CDTİ Fiyat Nasil Alinirmi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaslar. İlandaki araç cok hoşuma gitti.Sahibi en son 39.250 Dedi.Biraz fazla geldi ama.

Bakiyorum bomboş pololar fiestlar o fiyat.Birde size danisayim dedim.Sizce ederi nedir.Alinirmi pişman

olurmuyum acaba

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-sifir-ayarinda-sunrooflu-dizel-opel-corsa-256065869/detay/

• Corsaları ben de beğenirim. Şahsi fikrim, o fiyat biraz fazla gibi. Ön tampon da değişmiş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tampon Problem degilde. Fiyat ucuk 38 Teklif ettim kabul etmedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Km orjinal ise verilir hocam mecbur. Şuan bu donanımda sıfır b segment araba almaya kalkışan 65 bintlyi gözden çıkarmak lazım. Bu araba 40 bin yapmış daha sıfır sayılır. Zaten bunu bilerek böyle çekiyorlar da işte yapacak birşey yok. 32 civarına alındı zamanında büyük ihtimal

• bozak07 kullanıcısına yanıt
    Haklisiniz hocam Clio,Polo Almaya kalksak bu sekilde 45-50 Bin civari.. Adam 10 Gün önce almiş yani Alsatci büyük ihtimalle.

Km ve dedikleri dogruyse 500 Daha vericem 38,500 Almaya çalişicam bakalim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FurkanKizil

Haklisiniz hocam Clio,Polo Almaya kalksak bu sekilde 45-50 Bin civari.. Adam 10 Gün önce almiş yani Alsatci büyük ihtimalle.

Km ve dedikleri dogruyse 500 Daha vericem 38,500 Almaya çalişicam bakalim.
    Haziran ayında aynı aracın aynı donanımlı sunroofsuzunu 36 bine aldım. İlk sahibinden 2012 model dizel 41 bin kilometrede.

Edit: Aracı öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi white without pressure -- 1 Ocak 2016; 1:41:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: white without pressure

Haziran ayında aynı aracın aynı donanımlı sunroofsuzunu 36 bine aldım. İlk sahibinden 2012 model dizel 41 bin kilometrede.

Edit: Aracı öneririm.

Alıntıları Göster
    10 sene sonra bile seveceğim kasadır, ama fiyatlar komedi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1 sene corsa d kullanmos biri olarak kesinlikle fiesta derim,corsa dan inip fiesta kullaninca corsa araba degilmis dedim,c sinfi araba kullaniyormusum gibi geldi
    2013 fiesta 1.5tdci titanium bakmanizi oneririm.

Ekleme:bu aralar cruze lere kafayi taktim,yasim 21 ve bekar olmasam direk bir tane alcam da,aracimi(2012 fiesta) satsam uzerine 5bin lira pafa kaliyor ve c sinifi full+otomatik bir araca sahip oluyosun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoorMan -- 1 Ocak 2016; 1:56:22 >
  • Makyajlı kasa kasa fiestayı şuddetle tavsiye ederim yumuşacık malzeme kalitesi ve o yol tutusu yokmu aşık ediyor kendisini..

• EmreGLC kullanıcısına yanıt
    Hele o direksiyonu :))

• EmreGLC kullanıcısına yanıt
    Haydaaa Fiesta sahiden bukadar iyimi. 1.3 Mj Motora gore gidisi nasildir peki

• FurkanKizil kullanıcısına yanıt
    1.4tdci rakibi degil ancak 1.5tdci ile 1.3tdci 90hp ayni performansi verir

corsayi bosverin,bi fiesta test edin farki anlicaksiniz.

3 ay 1.3ctdi 75bg, 1 yil 1.2 easytronic kullandim,gel git iyi araclardi,taki fiesta ile karsilana kadar,ilk defa kullandigim aractan keyif aldim

• quote:

Orijinalden alıntı: FurkanKizil

Haydaaa Fiesta sahiden bukadar iyimi. 1.3 Mj Motora gore gidisi nasildir peki
    fiyatlar uçmuş gibi. ben 2 sene önce aldım aracımı, resimdekinin yıl, model aynısı ama sunroof yok. 1 parça değişen(ön çamurluk, tramer 4 bin tl) , 20 bin km de olarak 34 bine almıştım. hasarsız, çiziksiz 20-30 bin km civarı arabalar o dönem 36-37 arası gidiyordu. fiyatlar sıfır araba piyasası gibi artışa geçmiş :)

motor biraz sesli çalışıyor corsada. diğer dizellere göre daha gürültülü. tek şikayetim bu. onun haricinde memnunum aracımdan. 2 senedir bir arıza vermedi. yakıt tüketiminden memnunum ( 100 lira yakıtla istanbulda 400-500 km arası gidebiliyorum). uzun yola da çıktım ful bagaj ve 4 kişi olarak hiçbir sıkıntı yaşamadım.

yalnız şu var, son yapılan makyajı saymazsak araç 2007 de çıkan Corsa D ile aynı. yani yüzü baya eskidi bence. Fiesta daha iyi deniliyorsa oraya kulak verirdim:)

• Efendim önce bir corsa kullanın inip 1.5 makyajlı fiesta kullanın arada ki farkı bırakın siz karar verin bakın poloyu önermiyorum fiesta sinifinda dünya da referans olarak gösterilen bir araçtır

• quote:

Orijinalden alıntı: EmreGLC

Efendim önce bir corsa kullanın inip 1.5 makyajlı fiesta kullanın arada ki farkı bırakın siz karar verin bakın poloyu önermiyorum fiesta sinifinda dünya da referans olarak gösterilen bir araçtır
    ilanda yazmamış ama 95 bg s&s 5 ileri ecoflex model ise alınır,ki muhtemelen öyle.5.vites 2000 devirde 115 km hız yapıyor mübarek uzun yolda iyidir.75 bg versiyon ise bi sunroof ve metalik renk için o paraya değmez.33 civarı baz donanım kapak jantlı alın geçin,paranıza yazık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sungur16

ilanda yazmamış ama 95 bg s&s 5 ileri ecoflex model ise alınır,ki muhtemelen öyle.5.vites 2000 devirde 115 km hız yapıyor mübarek uzun yolda iyidir.75 bg versiyon ise bi sunroof ve metalik renk için o paraya değmez.33 civarı baz donanım kapak jantlı alın geçin,paranıza yazık.

Alıntıları Göster
    valla aracın rengide guzel tıpıde guzel... ben alırdım ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: aviregal

valla aracın rengide guzel tıpıde guzel... ben alırdım ...

Alıntıları Göster
    fiyat az daha düşebilir sağ çamurluğu boyalı çünkü . 38 yada 38 500 'e bağlayabilirseniz güzel olur. Piyasa aldı başını gidiyor çünkü 100 bin km geçmiş essentia şirket aracına kaputta boya var 38 fiyat çekiyorlar.

bu araçta sunrooff var bide. Ayrıca 15 ebat jant takılı lastik fiyatı bakımından da avantajlı olacaktır.

Yüksek hızda rüzgar yol sesi alır yalıtımı biraz zayıf. Birde çok bir performans beklemeyin 1.3 motordan ama yinede çoğu 1.2 motordan iyi turbo olduğu için. Turbo devreye girince iyi oluyor

ayrıca fiesta'ya bakılabilir. Daha dar ama fiestanın koltukları filan daha konforlu geldi bana, titanium full donanım usbli bir model bulursanız da kaçırmayın derim 1.5 dizeli iyi gidiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mob411 -- 1 Ocak 2016; 12:13:32 >

• Guzel arac. Ancak fiyati pek guzel degil. Olmazsa forumca arayip teklif verelim. Kimisi 37 desin. Kimisi 37.5 En son sen 38 veririm de. Bu is tamamdir

• quote:

Orijinalden alıntı: mob411

fiyat az daha düşebilir sağ çamurluğu boyalı çünkü . 38 yada 38 500 'e bağlayabilirseniz güzel olur. Piyasa aldı başını gidiyor çünkü 100 bin km geçmiş essentia şirket aracına kaputta boya var 38 fiyat çekiyorlar.

bu araçta sunrooff var bide. Ayrıca 15 ebat jant takılı lastik fiyatı bakımından da avantajlı olacaktır.

Yüksek hızda rüzgar yol sesi alır yalıtımı biraz zayıf. Birde çok bir performans beklemeyin 1.3 motordan ama yinede çoğu 1.2 motordan iyi turbo olduğu için. Turbo devreye girince iyi oluyor

ayrıca fiesta'ya bakılabilir. Daha dar ama fiestanın koltukları filan daha konforlu geldi bana, titanium full donanım usbli bir model bulursanız da kaçırmayın derim 1.5 dizeli iyi gidiyor
    1 sene corsa d kullandım. 75 BG lik araç beni gayet tatmin etti. 25 yaşında bir gence yetiyorsa bazıları neyin peşinde anlamıyorum ...
    ARAÇ CİDDİ AZ YAKIYOR ! Fiesta güzel evet, ama 1.3 mj motor ödüllü ve gerçekten yağ ve su bile eksiltmeyen bir makine . 1.4 Fiesta ile 1.5 Fiesta arasında fark olduğunu sananlar ciddi şekilde yanılıyor. Bu motorlarda az yakıyor ancak MJ kadar sorunsuz değiller. Ancak 2013 ve sonrası alınacaksa fiesta , yoksa corsa alırdım .

• Fiyat fazla geldi biraz.http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-2012-dizel-full-boyasiz-hesapli-aveo-255186653/detay

Ilandaki aracımı daha iyi olmasına rağmen piyasasından dolayi bu fiyatlara gitmiyor. 1000-1500 lira indirebilirseniz alınabilir görünüyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.