2012 Jazz mı 2020 Egea mı

-
-
Egea 1.6 net oğlu net
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Jazz kadar piyasası balon olan araba azdır.
12 yaşında b segment arabaya 700 bin haramdır.
hocam bu kadar net olmanızdaki sebep nedir bahseder misiniz çok bi bilgim yok egeayla ilgili jazz çok makul geliyordu bana
-
dostum haklısın da piyasa böyle b segmentinde en makul araç gibi gözüküyor şu an
-
Canın dolandırılmak istiyorsa jazz alabilirsin
700 bine çok araç bulunur 12 yaşında jazza bakmam bile.
2017-2018-19 model b segment araç bulunur.
C segmentler de var tabi, aramak bulmak lazım temizini.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 13 Kasım 2023; 21:41:7 >
Egea
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
araçlar hakkında çok bilgim yok zaten o yüzden buraya sorayım dedim uzun süredir jazzı araştırıyordum özellikleri makul gelmişti ama burda herkes olumsuz cevap verdi kafam karıştı
-
otomatik ama
-
Tam kriterleriniz nedir ?
Araçlar hakkında bilginlz yoksa servis bakımlı egea yapıştırın geçin.
Aracı Tarcanlar ekspertize götürün hepsi bu kadar
Model ne kadar yüksek olursa o kadar iyi
Egea da 10 yaşında jazz dan iyi bir araba zaten
745 e Full paket Ford Tourneo Courier aldık. Bir düşün derim
edit: sıfır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Usluco -- 13 Kasım 2023; 22:3:51 >
Şanzımanında veya başka aksamında sorun çıkarmayacak bir araç olsun uzun yol için uygun olsun rampa yokuş çıkarken falan çok zorlanmasın yol tutuşu iyi olsun aracı annem de kullanacak o yüzden otomatik ve onu da zorlamayacak bir araç arıyoruz onun dışında klasik çok yakmasın gibi bu kriterlerin hepsini jazz karşılıyordu o yüzden makul gelmişti bana.
-
Böyle abartılı söylemler ciddiyetimi düşürüyor. Bir soru soruyorsunuz cevabı belli sonra da birilerine Jazz dedirtmek için saçma sapan iddialar ortaya atıyorsunuz. Jazz nasıl en makul oluyor.
https://www.sahibinden.com/s/OXtgEWns
2019 Model Corsa 120. Yıl Serisi Ön Park sensörü Mercek Far Android Auto Carplay var. Hepsi fabrikasyon daha 120 yıl detaylarını geçtim. 725 den ilanda, merceksiz standart halojenle gelen en dolusunda bile fabrikasyon saydıklarım olmayan 7 yaş yaşlı Jazz aynı fiyatla nasıl daha makul...
Bayi sıfır otomatik 1.4 benzinli i20 yi 845 e satıyor. Kendi aracına 800 yazan Jazz sahipleri var. Oltayı atmış sazan bekleyen çok adam var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Raider -- 13 Kasım 2023; 22:11:47 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Egea hakkında hiçbir fikrim yok o yüzden buraya sordum zaten jazz kriterlerime göre çok makul gelmişti fiyatı elbette makul gelmedi o yüzden egeayı hiç bilmememe rağmen sordum 10 yaşındaki jazzla yeni egea fiyat olarak aynıysa egeada bir anormallik var heralde diye düşündüm
-
hocam araçlar hakkında pek bi bilgim yok sorularım saçma olabilir sizce bu kriterlerde 700 bin bandında alınabilecek en iyi araba nedir şanzımanında veya başka aksamında sorun çıkarmayacak uzun yol için uygun rampa yokuş çıkarken falan çok zorlanmasın yol tutuşu iyi olsun aracı annem de kullanacak o yüzden otomatik ve onu da zorlamayacak bir araç arıyoruz onun dışında klasik çok yakmasın gibi bu kriterlerin hepsini jazz karşılıyordu o yüzden makul gelmişti bana. Sizin tavsiye ettiğiniz bir model var mı
-
Jazz araba mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Biri Honda biri Fiat seçim senin
2012 model basit bir arabaya 700 bin vermek akıl işi değil hocam egea al geç ya da alabiliyorsan en yeni modelli araba gerçekten içim acıyor eski arabalara para verenlere
Jazz kadar piyasası balon olan araba azdır.
12 yaşında b segment arabaya 700 bin haramdır. |
Şu dediğini Jazz’a sorsam o da Egea der. Bahseder misin neresi konforludur?
|
Egea 1.6 net oğlu net
|
Canın dolandırılmak istiyorsa jazz alabilirsin |
Böyle abartılı söylemler ciddiyetimi düşürüyor. Bir soru soruyorsunuz cevabı belli sonra da birilerine Jazz dedirtmek için saçma sapan iddialar ortaya atıyorsunuz. Jazz nasıl en makul oluyor. https://www.sahibinden.com/s/OXtgEWns 2019 Model Corsa 120. Yıl Serisi Ön Park sensörü Mercek Far Android Auto Carplay var. Hepsi fabrikasyon daha 120 yıl detaylarını geçtim. 725 den ilanda, merceksiz standart halojenle gelen en dolusunda bile fabrikasyon saydıklarım olmayan 7 yaş yaşlı Jazz aynı fiyatla nasıl daha makul... Bayi sıfır otomatik 1.4 benzinli i20 yi 845 e satıyor. Kendi aracına 800 yazan Jazz sahipleri var. Oltayı atmış sazan bekleyen çok adam var. |
Jazz i yere göğe sığdıramayanlar var! Çekiş kötü, yalıtım kötü ... He motoru honda eyvallah, masraf çıkarmaz. Multijet veya e-torq motorlar da masrafsız. |
700 bine çok araç bulunur 12 yaşında jazza bakmam bile.
2017-2018-19 model b segment araç bulunur. C segmentler de var tabi, aramak bulmak lazım temizini. |
Benzer içerikler
- fuzul otomotiv
- citroen c3 otomatik vites yorum
- tata indigo 1.4
- en iyi hibrit suv
- astra j 1.6 benzinli
- en az yakan arabalar
- uçan araba fiyatları
- mercedes mi bmw mi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X