Bildirim
2012 aveo 1.4 bakım hakkında?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Castrol yada mobil 1 hangisini bulursan lpg varsa ona göre yağ kullanmalısın benzinde biniyosan 5 30 yağ numaran v kayışısını değistirmediysen onu değiştir ek olarak balata trw yada gm al. -
Kaliteli yağ istiyorsanız mobil esp1 5w30 yağ alın, çok para vermeyim diyorsanız Gm 5w30 alın
Hi-q balata alabilirsnz gayet iyidir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Tietze
Castrol yada mobil 1 hangisini bulursan lpg varsa ona göre yağ kullanmalısın benzinde biniyosan 5 30 yağ numaran v kayışısını değistirmediysen onu değiştir ek olarak balata trw yada gm al.
Hocam araçta lpg yok v kayışı değişim zamanı gelmiş mi diyorsunuz
60 binde degisir periyodik bakim klavuzuna gore .
quote:
60 binde degisir periyodik bakim klavuzuna gore .
Hocam internette hep eski kasaların bide dizellerin v kayışı mevcut nerden Temin edebilirim bi bilginiz var mı
http://www.onlineyedekparca.com/#product&id=6531
Burdan alabilirsiniz ben bakimlarda bu siteden temin ediyorum siparisi gectikten sonra musteri temsilcisini arayip araciniz motor koduna gore parcayi teyit ettirin.
quote:
http://www.onlineyedekparca.com/#product&id=6531
Burdan alabilirsiniz ben bakimlarda bu siteden temin ediyorum siparisi gectikten sonra musteri temsilcisini arayip araciniz motor koduna gore parcayi teyit ettirin.
Filtreler orijinal mi kullanıyorsunuz hocam Bosch ürünleri nasıl ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X