Şimdi Ara

Volvo 2004 1.8 motor genel bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
81
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, aracımda rölanti düzensizliği ve kalkışlarda yavaş kalma vardı cihazda bağlandığında egzantrik genleşme valfini arıza verdi. Valfin üzerindeki motor kısmının kenarlarından yağ geldiğini gördüm eksantrik valfini sökerek motor kısmını çıkardım ve motor kısmının eksantrik gövdesi bağlandığı noktada bir yuvarlak o ring conta var bu contayı değiştirdim dikkatli bir şekilde taktığımızda ( yağlayarak contayı yırtmadan) yağ kaçağı olmadığını ve valfin ilgili basınçla beraber çalışmaya başladığını fark ettim Aracın rölantisi düzeldi ve özellikle ilk kalkışlardaki yavaş kalma durumuda düzeldi, bu parça çok önemli bir parça Ayrıca bu parçanın yan sanayi olanı pek uyum sağlamıyor, orijinalini bulmak ya da elinizdekini tamir etmek en iyisi, bu konu hakkında bilgilendirme yapmak istedim

Ayrıca aracınızda ateşleme sisteminin de iyi olması gerekiyor Eğer buji kablonuz bujiniz ya da bobininiz eskiyse onları da aslında belli bir yıl ve kilometrede değiştirmeniz lazım Özellikle bu araçlar orijinal parçaya biraz hassaslar, seçiciler, O yüzden aldığınız malzemeleri orijinal ya da orijinale yakın çok Kaliteli malzemeler olması gerekiyor, Mesela buji kablosu olarak bujicord ( orjinal marka) bobin olarak da ngk olabilir ya da orijinal üretim bir marka var o olabilir, bunların bujileride orjinal yada orjinal üretim marka (eyquem) kullanmak gerekiyor üç tırnaklı buji ucu kısa, yani olabildiğince iyi parçaları almanız gerekiyor orjinal yada orjinale yakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetaydin0006 -- 10 Mayıs 2025; 5:57:31 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bu arada yokuşlarda sağa sola dönerken araçta stop etme durumunda direksiyon power'ine kesinlikle baktırın ondan da yapma ihtimali var.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.