Şimdi Ara

Renault Clio 1.4 Hakkında.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Araç için max. Bütçem 300 bin TL. Aklıma gelen İdeal Tutulan daha öncede R9 sürdüm yıllarca üzmedi beni hiç. Ondan dolayı

Renault Clio 1.4 benzin lpg almayı düşünüyorum. 1.4 benzin en yi tutulan modeli dediler sizce doğrumu.? Dizel 1.5 masraflı bakımı yakıtı lpg göre felan dediler

Bu araç hakkında bilgisi olan varmı Kimisi çeyrek altın gibi zarar etmezsin aldığın gibi sattığın gibi satılır felan diyen çok.

Bir kaç kişidende duyduğum Beyin problemi çok oluyor bulaşma dediler.

Bu araç hakkında bilgisi olan arkadaşlar fikir öneri ve tavsiyeleri önemi çok benim için.

Yakıt az dediler R9 motoru gibi didediler üzmez parçası ucuz gibi konular denildi.

Dediğim gibi bütçem az maksat ayağımı yerden kesecek bi 4 teker olsun. R9 alayım dedim yine oda 200- 250 arası fiyatlar en azından clio da klima hidrolik var diye yöneldim.

Değerli yorumlarınız önemli benim için.

• 10 yıldır clio 3 1.5 dci kullanmaktayım 4 aya kadar şehir içi düz yol da 4.3 Litre yakıyodu 4 aydır 5km bayır çıkıyorum ortalama 5 Litre oldu
    Bakım masrafı deseniz ekstra bir şey yok 2 yılda bir yakıt filtresini değiştiriyorum en pahalı Bakım masrafı budur

350-400k bulabilsem 1.0 tce otomatik alırdım çok seri bir araç
    Malesef dediğiniz model için bilgim yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fiat Marea 1.6 Hakkında
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.