Şimdi Ara

2012 Audi A6 Amerika - İlkay Zaman

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Video paylaşıldıysa özür dilerim. Konuyu şikayet edebilirsiniz.

Ben baktım sarı renkli sitede. 150 bin tl aşağısını göremedim.
    22 Bin dolar 75 Bin tl yapıyor.
    Bu aracın piyasasını bilenler fiyatları söyleyebilirmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Amerikayla fiyat kıyaslaması yapmayın bence hiç direk bunalıma girersiniz..

• videoda 270 beygir diyor ama nette 170 olarak geçiyor. ben mi yanlış baktım bilemedim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyati tl ye cevirirseniz yanilirsiniz. 22 bin gibi düşünmek lzm. Bu tür videoları izlemiyorum. 2000 corollara ülkemde 30 bin tl isteniyor.

• güzel kardeşim sen araç sigortası orada kaç para biliyormusun? yollar bedavamı sanıyon? köprü ücreti 15 dolar istersen onuda türk lirasına çevir...sadece benzin ve araba ucuz diye git bakalım oraya ozaman anlarsın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: aviregal

güzel kardeşim sen araç sigortası orada kaç para biliyormusun? yollar bedavamı sanıyon? köprü ücreti 15 dolar istersen onuda türk lirasına çevir...sadece benzin ve araba ucuz diye git bakalım oraya ozaman anlarsın...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aviregal

güzel kardeşim sen araç sigortası orada kaç para biliyormusun? yollar bedavamı sanıyon? köprü ücreti 15 dolar istersen onuda türk lirasına çevir...sadece benzin ve araba ucuz diye git bakalım oraya ozaman anlarsın...

umarım ironidir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dünyayı sömürürsem, emperyalist olursam.. üst akılın merkezi olursam.. dünyanın kapital evi olursam.. kağıt niyetine dolar basıp dünyaya salarsam.. halkımın harcama alışkanlığı olursa.. Ilkay Zaman gelir benim ülkemde ucuza audi alır hemde benzinini fulleyerek gezer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreudeAmFahren

Dünyayı sömürürsem, emperyalist olursam.. üst akılın merkezi olursam.. dünyanın kapital evi olursam.. kağıt niyetine dolar basıp dünyaya salarsam.. halkımın harcama alışkanlığı olursa.. Ilkay Zaman gelir benim ülkemde ucuza audi alır hemde benzinini fulleyerek gezer.

Avrupa genelindeki çoğu ülkede araç fiyatları bu tarz da benzin fiyatları da öyle sadece sömüren amerikaya özgü değil.

• Araç full değil gibi geldi bana yoksa 100000 dolardan aşağı satılmazdı.

• Nasil dolu aracsa,

Xenon-LED yok.

Comfort koltuklar yok.

Navi-touchpad yok.

Renkli gosterge yok.

Digital 4 bolgeli klima yok.

ACC - serit takip vs yok.

3 kollu direksiyon yok.

Eksigi siz tamamlarsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: cyber-shot

Nasil dolu aracsa,

Xenon-LED yok.

Comfort koltuklar yok.

Navi-touchpad yok.

Renkli gosterge yok.

Digital 4 bolgeli klima yok.

ACC - serit takip vs yok.

3 kollu direksiyon yok.

Eksigi siz tamamlarsiniz

Bu araçlarında boş modelleri var.Türkiyeye premium firmalar her zaman belli dolulukta model getiriyorlar.Trdeki en boş premium aslında belli donanıma sahip olmuş araç oluyor.BMW gibi firmalar TR paketi altında boş sayılan ancak bazı özelliklerin standart olduğu ve markaya göre aslında donanımlı bir araç getirip satıyor.

Avrupada özellikle Almanyada videodaki araba gibi çok model var.Manuel vitesli E-5 serisi ve A6lar çok.Eski 7 serilerinin manuelleri var.Halojen farlı A5ler var mesela.

• quote:

Orijinalden alıntı: Scofield1

quote:

Orijinalden alıntı: FreudeAmFahren

Dünyayı sömürürsem, emperyalist olursam.. üst akılın merkezi olursam.. dünyanın kapital evi olursam.. kağıt niyetine dolar basıp dünyaya salarsam.. halkımın harcama alışkanlığı olursa.. Ilkay Zaman gelir benim ülkemde ucuza audi alır hemde benzinini fulleyerek gezer.

Avrupa genelindeki çoğu ülkede araç fiyatları bu tarz da benzin fiyatları da öyle sadece sömüren amerikaya özgü değil.

Japonya sömürmeden refahın gözüne vuruyor sadece disiplinle ve azimle.
    Japonlar isterse ülkeyi ithal premium araç ülkesi yapar. Ama adamlar yerli araç kullanıyor.
    Bizim anadolu japonlarda olsaydı var ya Japonya şuan ABDden de üstün.. Üstünler üstünü biryer olurdu.

• Bunları neden yazıyorsunuz anlamadım. Sadece Amerika'da değil neredeyse dünyanın yüzde 60 lık dilimi bu şekilde ucuz araç kullanıp, binebiliyor. Üstelik bu araç bize tl ye çevirdiğimiz zaman 80k ya gelebiliyorken, 150k civarlarına satılıyor. Geri kalan 70k fark mı bu sizin bahsettikleriniz? Vergi sistemimiz yüzde yüzün üstünde bizim. Yüzde yüz!

Tamam bir kere türk lirasına çevirmeye mecburuz buradan araç alacaksak, sonuçta dolar veya euro ile geliyor ülkemize bu araçlar, bunda sıkıntı yok. Avrupa birliği üyesi olmadığımız sürece bu böyle devam edecek. Bizim sorunumuz vergi.

Çok basit yapılacak 80 liralık araca 20 lira vergi koyacaksın, herkes bu arabaya paşa paşa biner bunda ne var? Vergi dilimin kıs istiyor insan 22 bin tl ye alamayacağımızı zaten biliyoruz.

Benim aldığım aracın fiyatına adamlar orada en dolu 6 serisine biniyor, yazık günah değil mi bu ülkede yaşayana. Zaten heryerimiz vergi, eksiksiz ödüyoruz da. En azından bazı yerlerde insanları mutlu etmek için uğraşsınlar.

Bizim insanımız, karşı taraftan bir hareket gördümü hemen etkilenir, hoşuna gider. Niye gitmesin ki? Kendi keyfine göre olan harcamaların bazıları için vergi sınırını aşağı çek, insanların ferah içinde yaşamasını sağla. Çok basit.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gediklii

videoda 270 beygir diyor ama nette 170 olarak geçiyor. ben mi yanlış baktım bilemedim.

223 hp olması lazım 2017 modelleri daha yeni 252 hp üretmeye başladı :)
  • aviregal kullanıcısına yanıt
    Tmm
  • quote:

Orijinalden alıntı: soulflyyy

Araç full değil gibi geldi bana yoksa 100000 dolardan aşağı satılmazdı.

2018 modeli 50.000 dolardan başlıyor ne 100.000'i. Bu araç 2012 model, yani 6 yaşında olacak hemen hemen...

• Amerikada ortalama bir garson aylık 2000 + kazanıyor üç aşağı beş yukarı. Yani en kötü ihtimal 11 ayda bu aracı alır. Bu şekilde kıyas yapmak lazım. Türkiyede ise maalesef şansı yok.

• doları TL'ye çevirmeyin

22.000 TL gibi düşünün bir avrupalı ve amerikan için
  • quote:

Orijinalden alıntı: soulflyyy

Araç full değil gibi geldi bana yoksa 100000 dolardan aşağı satılmazdı.

banada full gibi gelmedi tam
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.