Şimdi Ara

2011 yeni kasa focus titanyum aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
291
Cevap
0
Favori
23.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • titanyum dizel 115 ps sunroof park paketi 56000 tl ye aldım arkadaşlar kapora yatırdım mayıs 20 gibi elimde olacak tunalar ford kazık yedim mi acaba daha iyi araç albilir miydim bu fiyata ne dersiniz

• Paran varsa ki varmış alınacak en iyi araçlardan birini almışsınız.Hayırlı olsun,güzel günlerde kullanın.
    Aldığınız araçta My Ford Touch denilen dokunmatik ekran varmı ?
  • hayırlı olsun, araç yeni oldugu için fiyatlar biraz yüksek gibi görünüyor, onun dışında focus kendini kanıtlamış bir araç..benim fikrim üzerine biraz daha para ekleyerek d sınıfı bir araç daha iyi olabilir
    Kimi ak der kimiside kara herkesin beğenileri ve kriterleri,"takıntıları" farklı sonuçta.
    Araç gayet şık ve güzel bir araç Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.

Hemen iptal edin o siparişi: xenon far gündüz farı ayarlanabiir iç mekan ışığı ısıtmalı koltuk ve parçalı deri koltuk olmayan focusa 56bin verilir mi....zaten 16 jantlı dandik Cd çalarlı araba. kör nokta, uyarısı sürücüc yardım sistemi falan zaten eksik..HB mi sedan mı renk ne..Malum HB ile sedan arası 1500 TL fark var. metalik boya 900 TL ve özel renkler 1800 TL...Yani beyaz Hb ile şeker kırmızı sedan arası 3300 TL fiyat farkı oluşuyor...
  • şeker beyazı sedan.parçalı deri koltuk takıntım yok xenon u daha sonra 400-500 taktırırım x pakeete 4700 tl istiyorlar led iç aydınlatma var zaten ama 5 farklı modda değil ayrıca iç aydınlatma olsa ne olmazsa ne olur ısıtmalı koltuk parça deri koltuğa 4700 tl veremem ayrıca arkadaşlar param çok değil 16 bin peşin gerisi kredi.evim var.bu dünyaya kazık çakmıcaz yaa.

ama şahsi fikrimi isterseniz bencede çok pahalı bir araç. onun yerine dizel olmaması onemli degil derseniz opel insignia veya yeni passat öneririm.

56.000 tl cok yuksek bir rakam gibi gorundu gozume. o fiyatlara cıktıktan sonra D sınıfı araclara yonelmek hem konfor hemde 2. el degeri olarak daha avantajlı olur gibi.
  • arkadaşlar aldığım araç beyaz renk opak sedan yani 4k dokunmatik ekran var mı bilmiyorum ford my touch yani resimlere göre var.x-rayted arkadaşım parçalı deri koltuğa ve xenon fara 4700 tl veremem xenonu dışarda 500 e en kalitelisinsden taktırırım deri koltuk yarım deri koltuk ısıtmalı koltuk önemli değil.x pakette koltuklara yatırım yapmışlar ısıtmalı kenarları deri diye 4700 tl x pakete veremem bi-xenon iyi ama pahalı x paketin içinde üzüldüğüm bir o var.iç ortamın led aydınlatmasını yemişim.arkadaşlar benim için dizel olmazsa olmaz yılda 25-30 bin yaparım
  • mondeo dizelden vazgeçtiniz sanırım. onun için bir başlık açmıştınız yanlış hatırlamıyorsam.güzelde bir indirim almıştınız. maddi durumunuz elveriyorsa mondeo dizel daha iyi bir seçim olur. focus sedanın bile bagaj hacmi 370 lt civarıymış. bunuda gözönünde bulundurmakta fayda var.

diğer yanımsa şöyle diyor : C sınıfı arabalar asgari ücretin 700 lira civarı olduğu ülkede 56000 lira olduğu halde alıcı bulabiliyorsa biz daha çok bekleriz arabaların ucuzlamasını
    mondeo da yanlış alarm verdiler bana hb versiyonu türkiyeye gelecek demişlerdi sonrada bayii aradı hb daha üretilmicekmiş miş de ben de mondeonun 4k olan modelini beğenmiyorum bagaj kısmı aşırı uzun gemi gibisimetri bozukluğu var focusu gördüm mondeodan caydım ama hb mondeo gelseydi onu alacaktım.arkadaşlar c sınıfı araca 50-55 bin çok fazla ama otomotivciler 2009-ve 2010 rekor satışla geçirdiler 2-3 senede satacakları araç sayılarına 1 sene de ulaştılar ayrıca firmalar rekabet kurumundan ağır para cezaları yedi bu cezaları bizden çıkartacaklar ve indirim olmazzzz beklemeyin sadec kampanyalar çeşitlenib şimdi al sonbahar da öde yok balon ödeme vs.ben çok iyi hatırlıyorum 2008 senesinde full corolla dizel sedan 43 bin 44 binden satılıyordu her sene enflasyon farkını koyun 3- yılada %15-20 arası enflasyon farkı var bu da eder c sınıfı bir aracın 2011 nisan ayında en fazla 49-50 olması gerekir ama şu an 2.el de dahil araç fiyatları 5-6 bin üzerinde seyrediyor bunda otomotivcilerin so 2 yılda kırdıkları rekorlar önemli.ben c5 ilk çıktığı zaman lansman fiyatından alacaktım 50 bi di bu araç tutar dedim ama almadım araç çok güzel satış rakamlarına ulaştı şu an 57 bin zannderdesm.focus düşünen arkadaşlar y da 0 alacak arkadaşlar fiyatlar kasıma kadar düşmez kasım daki fiyatlar da şimdiki fiyatlardan 1-1500 tl aşağı olur fazla ümitlenmetin maaalesef ey halkım.focus alacaklar lansman fiyatlarından alsın çünkü bu kasa tutar hb de sedan da tutar.teknolojisi yeter hıhlıne jetta 57500 sunroof 18000=59.300 fluence hakeza o civarda

• quote:

Orijinalden alıntı: cagatay_aygun@mynet.com

arkadaşlar aldığım araç beyaz renk opak sedan yani 4k dokunmatik ekran var mı bilmiyorum ford my touch yani resimlere göre var.x-rayted arkadaşım parçalı deri koltuğa ve xenon fara 4700 tl veremem xenonu dışarda 500 e en kalitelisinsden taktırırım deri koltuk yarım deri koltuk ısıtmalı koltuk önemli değil.x pakette koltuklara yatırım yapmışlar ısıtmalı kenarları deri diye 4700 tl x pakete veremem bi-xenon iyi ama pahalı x paketin içinde üzüldüğüm bir o var.iç ortamın led aydınlatmasını yemişim.arkadaşlar benim için dizel olmazsa olmaz yılda 25-30 bin yaparım

yani fabrikanın taktığı ayrıca statik köşe lambaları ve yıkaması olan bixenon far yerine 400-500 e ayarsız karşıdan geleni kör eden 100binK xenon takarım diyorsunuz.Yaa hani 30binlik bir araba olsa haklısınız da 56 bin veriyorsunuz. Bir 4500 daha verin ne olacak....Arabayı diğer arabalardan ayıracak en önemli şey LED gündüz farları ve çok daha kaliteli kumaştan olan deri koltuk var.Bunlar olmayacaksa bu focusu almanın ne anlamı var. 308 C4 aynı motoru sunuyor. Verdiğiniz rakamdan çok daha aza S40 alanlar var..

Ben 56ya madem led gündüz farı bixenon takıntım yok. golf tdi dsg alırdım

• 56.000 tl ve focus...

yorum yapmıyorum hayırlı olsun...

2011 yeni kasa focus titanyum aldım

Olmadı gulietta ya da a3 düşünürdüm. Altı üstü focus yahu.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.