Şimdi Ara

2006 Model Punto(Eski kasa) Alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar araç arıyorum fiyatı uygun beni üzmücek bir araç. Fiat Punto 1,3 dizel grande eski kasa 2006 model bir araç buldum. 4 KAPI VE 3 ÇAMURLUK BOYALI. Bagaj kapagı lokal boyalı. Tavan kaput tamponlar ve sağ arka çamurluk sağlam. 126 bin Km de. Hasar kaydı sorgulamada 400 tl 230 tl 700 tl den 2 tane 1000 tl lik kayıt çıkıyor. Toplamda 3bin.

Bu araç alınır mı eski kasa olunca millet alma diyor Kararsız kaldım sizce alınır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sooso -- 22 Şubat 2017; 18:21:1 >

• punto grande(eski kasa)

satarken elinden rahat cıkaraılabilecek araba parçası ucuz cok üzmez araba sağlamsa cokta güzel alınır puntonun sitesinden de araştırabilirsin

http://forum.****.com/
  • Robert Lewandowski RL9 kullanıcısına yanıt
    Boyalı parçalar çokta sıkıntı çıkarmaz değilmi değişenden daha iyidir hemde dediğiniz gibi motor sağlam ise tereddüssüz alınır.Genelde satarken elinde kalır mantığı ile bakıyor millet o yüzden biraz kararsız kaldım.
  • Parçası ucuz mesala city mod direksiyon sadece 4000 tl civarı alınır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • defiant82 kullanıcısına yanıt
    Babam bile eski araç alırsın sonra elinde patlar diyip moralimi bozdu buğün. Araçta 7 parça boya var değişen yok zaten ilk aracım olucak bende vurursam biyere boya olması durumunda ek bişi girmez arabaya
  • Sooso kullanıcısına yanıt
    değer düşer taksi cıkmaları bile kapış kapış gidiyor ama ben al veya alma diyemem senin vericegin bi kara baya bi araştırderim
  • defiant82 kullanıcısına yanıt
    o city modu grandede kronikmiş öyle biliyorumda illa degiştirmekmi gerekir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Eski kasa audi a5 alınır mı?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Forumda ve g.puntoda çok yaşayan var. Parasını da feçtim direksiyon kitledş mş sertleşerek uzun yolda filan tahtalıköye kestirmrdn gidersin.çok arsçta var siz bikirsiniz

• 2006 model eski kasa punto sahibiyim. Aracımı 127 binde almıştım 142 bin oldu şimdi. Daha önceleri de aynı puntodan vardı onu da 35 bin de alıp 90 bin de satmistim. Eğer ilk arabanız olacaksa tavsiye ederim. Parçası çok ucuz motorun kronik problemi yok. Sadece city direksiyon problemi var o da biraz şansınıza kalmış. Rutin bakımları hariç sorun yaşamadım diyebilirim. Kliması çok iyi. Şehir dışında 100 km hızla 3.4lt/100km ortalama tutturdum, zaten çok fazla hıza gelecek bir araba değil. En fazla 42 lt mazot alır şehir içinde 750-800 km rahat görürsünüz. İkinci el piyasası da var. Çarptığınızda içiniz acimayacak, yedek parça maliyetiyle sizi uzmeyecek bir araba. Alırken iyi bir test yaptırın. Bir de dediğiniz araca ne kadar istediler? Sormak istediğiniz soru olursa memnuniyetle cevaplarım

• Yedi parça boyalı ve muhtemelen sanayide yapılmış bir araç. Punto iyidir ama bu arabayı almazdım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.