Şimdi Ara

2011 mazda 3 impressive mi yoksa 2011 honda civic elegance mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
4.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar öncelikle merhaba aranıza yeni katıldım.. suan 2004 model sport dinamik mazda 3 aracım var ve model yükseltmek istiyorum 45000 tl gibi bi bütcem var fazla asmak istemiyorum bu paraya audi bmw gibi araçlar al demenizi istemiyorum ben tercihimi 2011 model honda civic elegance ve 2011 model mazda 3 impressive den yana kullanmak istiyorum ama iki araç arasında kararsız kaldım, sizden sağlamlık, konfor, yakıt, lpg uyumluluğu, parça problemi yada bu aracların avantajları ve dezavantajları hakkında bilgi almak istiyorum,, suan 2 araç ile ilgileniyorum 1 i civic diğeri mazda,, karar verdiğim zaman alıcağım araç hazır tabi o zmana kadar satılmazsa,, sizin yorumlarınızı ciddiye alıcağım bu nedenle gerçekten bilgi sahibi olan arkadaşların yorum yapmasını rica ediyorum ve hangi aracı almaya karar verdiğimde elimde satılık bir 2004 model mazda 3 olucak:))

• Civic sorunsuzluğu ve her zaman ikinci elde değeri ile önde olur.

48 lira şu an sıfırı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogukan21

Civic sorunsuzluğu ve her zaman ikinci elde değeri ile önde olur.

48 lira şu an sıfırı..
    Git mazda 3 dizel al hem az yakarsın hemde performansı fena olmayan bir araç alırsın.

2 side benzinli olduğunda civicin motoru çok daha iyi.Fakat Mazda 3 genel anlamda yine daha başarılı bana göre.2 araçtada yalıtım sorunu var.Civicte daha fazla olmak kaydıyla.Ayrıca civic kasa değiştirecek.Zarar etmeyin boşuna hemen

Herneyse bence git mazda dizel al.Ömürlük.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ex_silver -- 23 Aralık 2011; 23:52:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ex_silver

Git mazda 3 dizel al hem az yakarsın hemde performansı fena olmayan bir araç alırsın.

2 side benzinli olduğunda civicin motoru çok daha iyi.Fakat Mazda 3 genel anlamda yine daha başarılı bana göre.2 araçtada yalıtım sorunu var.Civicte daha fazla olmak kaydıyla.Ayrıca civic kasa değiştirecek.Zarar etmeyin boşuna hemen

Herneyse bence git mazda dizel al.Ömürlük.

Alıntıları Göster
    2 Aracıda kullandım.Mazda donanım olarak daha üstün ama.Çok yakıyor çok.Civictende çok yakıyor.Yakıt probleminiz yoksa tadından yenmez ikiside süper araçtır.Bu arada civic 7 ocakta çıkıyor zarar etmeyin

• quote:

Orijinalden alıntı: emre1270393

2 Aracıda kullandım.Mazda donanım olarak daha üstün ama.Çok yakıyor çok.Civictende çok yakıyor.Yakıt probleminiz yoksa tadından yenmez ikiside süper araçtır.Bu arada civic 7 ocakta çıkıyor zarar etmeyin

Alıntıları Göster
    yorumlar için çok tşk benim aklımdaki soru işaretide civic 5 yıldır aynı kasa çıkartıyo ama yeni kasanın çıkış tarihi hakkında bir bilgim yoktu.. bu arada mazda dizel için sanırım hb dizel yok o kasada sedan sevmiyorum. yada önerdiğiniz bi araç varmı bu fiyat çerçevesinde ve sportluğa önem veriyorum aklımdaki diğer araç opel astra yeni kasa??

• quote:

Orijinalden alıntı: gitaristterdem

yorumlar için çok tşk benim aklımdaki soru işaretide civic 5 yıldır aynı kasa çıkartıyo ama yeni kasanın çıkış tarihi hakkında bir bilgim yoktu.. bu arada mazda dizel için sanırım hb dizel yok o kasada sedan sevmiyorum. yada önerdiğiniz bi araç varmı bu fiyat çerçevesinde ve sportluğa önem veriyorum aklımdaki diğer araç opel astra yeni kasa??

Tsunami'den dolayı çıkarmadılar yeni civici.Bu arada bir link vereyim orada bir çok yorum var

Honda Civic

• quote:

quote:

Tsunami'den dolayı çıkarmadılar yeni civici.Bu arada bir link vereyim orada bir çok yorum var

Honda Civic

Alıntıları Göster
    tşkler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gitaristterdem -- 24 Aralık 2011; 1:02:48 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Manuel viteslerde mazda 3 daha az yakar. Otomatikte aynı yakarlar. Mazda 3 hiçbir şekilde aynı koşullarda civicten çok yakmaz. Her iki aracı kullananların %99 u da böyle söyler. Siz ilk olduğunuz için %99
  • quote:

Orijinalden alıntı: airbrq_23

quote:

Manuel viteslerde mazda 3 daha az yakar. Otomatikte aynı yakarlar. Mazda 3 hiçbir şekilde aynı koşullarda civicten çok yakmaz. Her iki aracı kullananların %99 u da böyle söyler. Siz ilk olduğunuz için %99

Otobanda 120km hızla giderken ekranda 13 litre yazıyordu.Bilgisayar yanlış ölçmüş olabilir ama uzun vadede ankarada kullanmaktayız ben abim ve abimin ev arkadaşı.Bu arada civicin 3 farklı paketininde birbirinden daha farklı ölçümlere sahip olduğunu biliyor muydunuz?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: airbrq_23

quote:

Otobanda 120km hızla giderken ekranda 13 litre yazıyordu.Bilgisayar yanlış ölçmüş olabilir ama uzun vadede ankarada kullanmaktayız ben abim ve abimin ev arkadaşı.Bu arada civicin 3 farklı paketininde birbirinden daha farklı ölçümlere sahip olduğunu biliyor muydunuz?

Alıntıları Göster
    civic otomatik + lpg
    garanti bozulmadan anlaşmalı lpg takılabiliyor artık..

• quote:

Orijinalden alıntı: dark_elf

civic otomatik + lpg
    garanti bozulmadan anlaşmalı lpg takılabiliyor artık..

Alıntıları Göster
    ewet arkadaşlar uzun araştırmalara sonucu ve biraz daha hosuma giden beyaz renkli manuel lovato marka lpgli 2011 model 18000 km hatasız mazda 3 impressive almaya karar verdim ve nasip olursa çarşamba günü satışını alıcam yorum yapan her arkadaşa tşk ederim gönül mazda dan yana nede olsa ben mazda kullanıcısıydım ve aracımdan son derece memnundum bildiğimden şaşmadım:)) aracımı p.tesi satıyorum ve impressive bekle benii...

• quote:

ewet arkadaşlar uzun araştırmalara sonucu ve biraz daha hosuma giden beyaz renkli manuel lovato marka lpgli 2011 model 18000 km hatasız mazda 3 impressive almaya karar verdim ve nasip olursa çarşamba günü satışını alıcam yorum yapan her arkadaşa tşk ederim gönül mazda dan yana nede olsa ben mazda kullanıcısıydım ve aracımdan son derece memnundum bildiğimden şaşmadım:)) aracımı p.tesi satıyorum ve impressive bekle benii...

Alıntıları Göster
    ve tabi arkadaşlar arac alırken yas kriteride önemli benim yaşım 25 ve mazda 3 daha spor görünümlü ve bana daha çok hitap ediyor inş 35 ten sonra spor yerine biraz daha klasik bi araba almayı tercih edicem :))

• quote:

ve tabi arkadaşlar arac alırken yas kriteride önemli benim yaşım 25 ve mazda 3 daha spor görünümlü ve bana daha çok hitap ediyor inş 35 ten sonra spor yerine biraz daha klasik bi araba almayı tercih edicem :))

Alıntıları Göster
    eski bir mazda 3 kullanıcısıymışsınız, kaldığınız yerden devam etmeniz güzel olmuş. hb mazda 3 sınıfının en yakışıklı aracı..
  • dizel bir impressive her türlü isinizi görür civic'in yeni kasasi cikacak bunuda unutmayin 2.el piyasasi ikisininde üzmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: texaas16

eski bir mazda 3 kullanıcısıymışsınız, kaldığınız yerden devam etmeniz güzel olmuş. hb mazda 3 sınıfının en yakışıklı aracı..

aynen hocam özellikle dış tasarım çok hosuma gitti ve beyaz olunca siyah film üff
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: texaas16

aynen hocam özellikle dış tasarım çok hosuma gitti ve beyaz olunca siyah film üff

Alıntıları Göster
    hayırlı olsun. ben de impresive almayı planlıyorum ama 1,5 sene sonra değiştiririm büyük ihtimal. 2el alıp satsam da çok zarar ederim gibi geliyor. mazda'nın 2eli haraketsiz görünüyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: [TuR].S@liM

hayırlı olsun. ben de impresive almayı planlıyorum ama 1,5 sene sonra değiştiririm büyük ihtimal. 2el alıp satsam da çok zarar ederim gibi geliyor. mazda'nın 2eli haraketsiz görünüyor?

Alıntıları Göster
    kesinlikle 2 aracıda cok defa kullandım ki civic sahibiyim düz olursa mazda 3 daha az yakar ki 3 uzun yolda oldukca az yakıyor, gelelim karsılastırmaya iç hacim hariç mazda 3 civic ten dah iyi bir araç, zatn bunu kullanan anlar tabi söyle bir durum var civic 2006 da cıkan bir araç mazda 3 ise 2009 sonunda. 2 si arasında 2 el civic daha kolay gider ama sanırım mazda 3 alırdım...

• quote:

Orijinalden alıntı: deniz1111

kesinlikle 2 aracıda cok defa kullandım ki civic sahibiyim düz olursa mazda 3 daha az yakar ki 3 uzun yolda oldukca az yakıyor, gelelim karsılastırmaya iç hacim hariç mazda 3 civic ten dah iyi bir araç, zatn bunu kullanan anlar tabi söyle bir durum var civic 2006 da cıkan bir araç mazda 3 ise 2009 sonunda. 2 si arasında 2 el civic daha kolay gider ama sanırım mazda 3 alırdım...

Alıntıları Göster
    mazda 3 impressive 2011 model hb beyaz manuel hatasız kazasız araç aldım allah herkese gönlüne göre nasip etsin kütahyadan aldım ve istanbula gelirken araçtan çok keyif aldım lpgli ve 210 krş yaktı 70 tl ye 350 km yol yaptım..ayrıca özellikleri çok keyifli

• quote:

mazda 3 impressive 2011 model hb beyaz manuel hatasız kazasız araç aldım allah herkese gönlüne göre nasip etsin kütahyadan aldım ve istanbula gelirken araçtan çok keyif aldım lpgli ve 210 krş yaktı 70 tl ye 350 km yol yaptım..ayrıca özellikleri çok keyifli

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun.Kazasız belasız

Makul yakmış,gerçekden.100 ü geçmediniz herhalde...

• quote:

Orijinalden alıntı: dogukan21

Hayırlı olsun.Kazasız belasız

Makul yakmış,gerçekden.100 ü geçmediniz herhalde...

Alıntıları Göster
    güzel günlerde kullanmanız dileğiyle. hb dizel olsaydı gerçekten kaçırılmayacak araba doğrusu.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.