değiştirdim ve çok daha memnunum özellik olarak kat kat üstün :)
Mazda 3 ile ilgili hiç sorun yaşayanınız oldumu?
Oyle aman aman bir sorun yoktur.. Ben alirken arabada cok fazla kilcal cizik vardi..belliki yikatirken hic ozenmemisler..boya koruma attirdim ve fircasiz yikiyorum hic cizik yok suanda. Ses yalitimi ve kapilardaki plastik aksam daha iyi olabilirdi ama zamanla alisiyor insan.. Birde arkadaslar bahsetmis surus cok zevkli oldugu icin arabanin kucuk kusurlari goze batmiyor.
ah ah hastasıyım bu mazda 3 lerin. hb kırmızı olacak üff. şu skyactive gelse ve makyaj yese. bende o zamana ancak alırım. evin 2.aracı olarak.
şunun güzelliğine bakın yarabbim bu kadar güzel olur
quote:
ah ah hastasıyım bu mazda 3 lerin. hb kırmızı olacak üff. şu skyactive gelse ve makyaj yese. bende o zamana ancak alırım. evin 2.aracı olarak.
bende şu skyactive yi bekliyorum sanırım çok süper birşey olacak.
1.6 105 hp lik motorda sanırım cok bir yükselme olmayacak 115 hp ler konusuluyor ama su an 7.4 yakan oto. şanzıman ort. 5 lt ye düşücek bu harika bir değer...
quote:
Orijinalden alıntı: Toorop
Açıkcası MAzda sahibi olmakla birlikte benzin ile kullandığım için LPG hakkında çok bilgim yok fakat okuduğum kadarı ile yağlama aparatı olan LPG sistemleri kullanıldığında sorun olmuyormuş. Onno Usta hep bu yorumu yapıyor Mazda ile ilgili LPG sorularında.
hocam onno ustayı birkaç kere izledim bence adam hiçbir şey çakmıyor enteresan bir adam o
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme