Şimdi Ara

2010da Hüsran, 2011'de Yeniden Hazırlık, [FİNAL: 'İTÜ BİLGİSAYAR MÜH.'] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
253
Cevap
21
Favori
25.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben kendimi okulların açılmasıyla beraber çalışmaya başlamaya şartladım bakalım

Sıkılmama açısından yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: cwr

Bilgi için teşekkürler. Ekim biraz geç değil mi sizce de ?

Aslında 12'lerde geç başlıyor.13-14 Eylül gibi birşey olması lazımdı.
    Onların birde hızlandırma programları var.
    Sınav galiba sadece YGS'den olacak .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lenz

quote:

Biz geçen sene hızlandırmaya okul bittikten 2 3 hafta sonra girmiştik

• quote:

quote:

quote:

Biz geçen sene hızlandırmaya okul bittikten 2 3 hafta sonra girmiştik

Bende 2 kere gitmiştim.
    Biri dediğiniz gibi okuldan sonraydı diğeride sınıf belirleme sınavından okulların açılmasına kadar geçen süredeydi.
    Neyse geç olması iyi ne kadar iyi bir yere düşersem o kadar iyidir

• Burası ufak şehir olduğundan bizim dersanede 2mezun sınıfı var sanırım 2.sinin de başarı durumunun cidden düşük olduğu ihtimalini düşünürsek 1.sınıfa rahat girerim diye düşünüyorum
  • benım de sıralama 57k bi sene daha denemeye karar verdım hedef ftr ilk 20k icin calıscam basarılar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: IuFuKI

benım de sıralama 57k bi sene daha denemeye karar verdım hedef ftr ilk 20k icin calıscam basarılar :)

size de
  • vay be fen lisesini gırgırla geçen adam 40000 lerde oluyor. düz lisenin en çalışkanı zor giriyor ilk 30000 e. eğitim farkı demekki. helal olsun. Birkere daha yandım şimdi fen lisesi kazanamadığıma....
  • arkadaslar umarım hepınızın istediği yer olur ben bu sene istediğim yeri kazandım çok şükür yep yeni bir hayat beni bekliyor umarım başarırsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: cantq

arkadaslar umarım hepınızın istediği yer olur ben bu sene istediğim yeri kazandım çok şükür yep yeni bir hayat beni bekliyor umarım başarırsınız

umarım hocam teşekkürler
  • dersaneler çok geç açılıyor yav beklemekten sıkıldım nasılsa yazıldım gitsem dersaneye hocalarla çalışsam mı haftaiçi
  • Boşver zaten hava sıcak,ramazan ayındayız.Çalışsan da aklında bişe kalmaz anca kendini yorarsın.Havalar serinlerin normal derslerin başlayınca çalış.Şimdi hiç kasma kendini,kasma çünkü ben de 2011 de gircem,1 kişiyi bile geçsem kâr benim için.O yüzden boşver Ekim de başlarsın çalışmaya...

Şaka bi yana boş zamanını iyi değerlendir,ramazanı bahane etme hiç,oruç tutuyosan tutma,ilerde tutarsın bol bol.Dersaneye git çalış.Hocalar çalıştırmasa bile otur boş bi sınıfa,zaten meşgul olcak bi şeyin yoksa istemesen de çalışıyosun.Dersaneye gitmezsen halk kütüphanelerinden birine git.Çalışmasan da göz gezdir ama TV de Feysbuk da zamanını harcama,alıştır kendini kitağlara testlere...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chimaerane
    Boşver zaten hava sıcak,ramazan ayındayız.Çalışsan da aklında bişe kalmaz anca kendini yorarsın.Havalar serinlerin normal derslerin başlayınca çalış.Şimdi hiç kasma kendini,kasma çünkü ben de 2011 de gircem,1 kişiyi bile geçsem kâr benim için.O yüzden boşver Ekim de başlarsın çalışmaya...

Şaka bi yana boş zamanını iyi değerlendir,ramazanı bahane etme hiç,oruç tutuyosan tutma,ilerde tutarsın bol bol.Dersaneye git çalış.Hocalar çalıştırmasa bile otur boş bi sınıfa,zaten meşgul olcak bi şeyin yoksa istemesen de çalışıyosun.Dersaneye gitmezsen halk kütüphanelerinden birine git.Çalışmasan da göz gezdir ama TV de Feysbuk da zamanını harcama,alıştır kendini kitağlara testlere...

ilk okurken tam benim kafadan heralde diyodum sonraya doğru anladım

hacu vala haklısın da ben okulların başlamasıyla beraber başlıcam sanırım okula giden arkadaşlara haksız rekabet olmasın

• Vay be bi sene daha uğraş =)).. Ben 70 binlerdeyim 360 ham aldım okul sondan 3. sü olunca 52 puan geldi. Biraz gerilere gittim. Sizce seneye bu okul puanıyla tekrar girmem normal olur mu?
  • 4 günlük cezam sonunda tekrar geri geldim.DH'ye girerken elim direk login kısmına gidiyor.Mesaj yazamayınca kendimde bir eksiklik hissettim
    Neyse konuya dönelim
    Hocam bence içinizde istek varsa başlamalısınız.Benimde şu sıcaklarda pek isteğim yok ama kendim için diyorum dışarıya çıkıp bakınca sırtında çantalı gençler! görünce kendime bakıp benim şimdi soru çözmem lazım diyorum.Ama gerçekten mezun bir öğrencinin tam adapte olması bu sıcaklarda zor bu kabul edilmesi gereken birşey

Edit:Tonla yazım hatası ee tabii 4 gün yazmayınca oluyor böyle ufak tefek hatalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jr. Corrado -- 31 Ağustos 2010; 12:11:00 >

• quote:

4 günlük cezam sonunda tekrar geri geldim.DH'ye girerken elim direk login kısmına gidiyor.Mesaj yazamayınca kendimde bir eksiklik hissettim
    Neyse konuya dönelim
    Hocam bence içinizde istek varsa başlamalısınız.Benimde şu sıcaklarda pek isteğim yok ama kendim için diyorum dışarıya çıkıp bakınca sırtında çantalı gençler! görünce kendime bakıp benim şimdi soru çözmem lazım diyorum.Ama gerçekten mezun bir öğrencinin tam adapte olması bu sıcaklarda zor bu kabul edilmesi gereken birşey

Edit:Tonla yazım hatası ee tabii 4 gün yazmayınca oluyor böyle ufak tefek hatalar

hocam demesi kolay da bi oturun bakalım çalışabiliyonuz mu sıcakta Üstelik DH falan dururken

• quote:

quote:

4 günlük cezam sonunda tekrar geri geldim.DH'ye girerken elim direk login kısmına gidiyor.Mesaj yazamayınca kendimde bir eksiklik hissettim
    Neyse konuya dönelim

hocam demesi kolay da bi oturun bakalım çalışabiliyonuz mu sıcakta Üstelik DH falan dururken

Türkçe-Tarih-Kimya-Biyoloji çalışılabilir bence bu havalarda . YGS'nin dediğim bu derslerini halledebilirsin . Matematiği zaten çok rahat yapabileceğine inanıyorum . Fen lisesindensin çünkü . Ben bile 35 net yapmıştım , ben bile derken anadolu lisesindeydim tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: kerem092

quote:

quote:

Neyse konuya dönelim

Türkçe-Tarih-Kimya-Biyoloji çalışılabilir bence bu havalarda . YGS'nin dediğim bu derslerini halledebilirsin . Matematiği zaten çok rahat yapabileceğine inanıyorum . Fen lisesindensin çünkü . Ben bile 35 net yapmıştım , ben bile derken anadolu lisesindeydim tabi

. Hocam fen lisesini okuduk da boş okuduk mattan 38 netim vardı benimde senle aynı işte Ama emin ol kimyam falan senden kat ve kat kötüdür tüm organik kimyayı salladım

Ders konusuna gelince kafaya koydum ramazan bitince başlıyorm yetişirim size

• quote:

quote:

Neyse konuya dönelim

Yok bende çalışamıyorum gerçekten zor yani haklısınız.
    Ama yapacak birşeyde yok.Yarın matmatiğin yanınada dersler eklemeyi düşünüyorum çalışmak için.

• quote:

Orijinalden alıntı: ukela

ben ygs de 85 bin oldum lys de 58 bin adam 35 bin e berbat diyor

ben de 31782 . oldum ama hic mi hic begenmedim , geri donup bakmak istemiyorum da bir daha o durumuma
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.