ben de varım bu tayfada tıp istediğim için iyi bi sıralamaya rağmen açıkta kaldım. Seneye olacak inşallah
@cwr Uşak fdd'de mezun grubunda sayısalda kaç sınıf var hocam biliyo musun?
quote:
Orijinalden alıntı: nty35
ben de varım bu tayfada tıp istediğim için iyi bi sıralamaya rağmen açıkta kaldım. Seneye olacak inşallah
@cwr Uşak fdd'de mezun grubunda sayısalda kaç sınıf var hocam biliyo musun?
inş hocam
mezun grubunda kaç kişi olduğunu bilmiyorum 1 yada 2 sınıf olur heralde
sınıf arkadaşı olabiliriz ona göre şu an istanbulda oturuyorum ama uşak'a gelicem galiba öss'ye hazırlık için. O yüzden sordum kaç şube var diye. Bakırköy final'in benim gittiğim şubesinde 6 veya 7 tane sayısal mezun sınıfı vardı. Uşak'ta da 3 tane olur gibime geliyo neyse ya o kadar da önemli değil zaten bu arada bütün gün face'de dh'de dolanmayın, ufak ufak başlayın çalışmaya
sınıf arkadaşı olursak güzel raslantı olur tabi
ben bayramdan sonra başlıcam o şekilde şartladım kendimi
Geçen sene bakırköy finaldeydim istediğim yeri tutturamadım
bende bu sene girecem ygs ye bide anadolu meslek bilg. bölümündeyim tam gün çıkıp dersaneye fln gidecem zor olacak amacım bilg. mühendisliği dersane iki üç hafta önce başladı araya bayram referandum fln girince 15 ine kadar tatil oldu(çarşamba başladı) evde deli gibi ders çalışıyom, mw2 hastasıyımdır, sadece forumda vakit geçiriyorum oda 50dkda bi fln kazanacam inş. inşallah hepimiz istediğimiz yerleri kazanırız
Umarım Herkes istediği bölümü kazanır. Bi sene daha denemekten bişey olmaz. En azından bi sene daha deneseydim ah vah gibi ağıtlarda bulunmamak için bile kalınır . Hadi bakalım Dersler de başladı herkese hayırlısı diyelim
fdd salı günü başlıyo.. bekliyoruz
Beyler bunda utanılacak bir durum yok. Ben üni. okuduğum halde bu sene YGS+LYS'ye hazırlanacağım.
1 aydır banlıydım güncellemek şimdiye nasip oldu . FDD'de derslere devam ediyoruz şimdilik iyi gibi bakalım ama tempo biraz düşük gibi eve geldikten sonra dinlenme süremle çalışma sürem birbirine eşit oluyor gibi
Ha bu arada sınıfımda da bitane DH'li var adam hava kuvvetleri terk valla sınıfda da derece yapıcak gibi duruyor. İki DH'li işi götürüyoz bakalım dersanede öğle araları yediğimiz martı dönerlerden zehirlenmezsek sonuç iyi olucak gibi
Türkçe-1 i Hiç yapamıyorum özellikle ses bilgisi 40/25 anca yapıyom hangi yayını önerirsiniz çalışmak için ses biligisi için celal aydın nasıldır?
quote:
Orijinalden alıntı: Céltics Türkçe-1 i Hiç yapamıyorum özellikle ses bilgisi 40/25 anca yapıyom hangi yayını önerirsiniz çalışmak için ses biligisi için celal aydın nasıldır?
kesin sayısalcısındır .d.d fem ve finalden şaşma hocam
quote:
Orijinalden alıntı: speedy_gonzalez
quote:
Orijinalden alıntı: Céltics Türkçe-1 i Hiç yapamıyorum özellikle ses bilgisi 40/25 anca yapıyom hangi yayını önerirsiniz çalışmak için ses biligisi için celal aydın nasıldır?
kesin sayısalcısındır .d.d fem ve finalden şaşma hocam