Yarbay
05 Şubat 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
11 üye
Görüntülenme
Toplam: 437 (Bu ay: 8)
Gönderileri
merhaba forumdaşlar. araç konusunda tecrübem fazla yok. bir aracım oldu o da admire 1.6 lpgli. şuanda bir araç almak istiyorum 60-65 civarları. istediğim tek model ise 2013 üstü astra j kasa. max 130 binde 1,4t yada 1,6 dizel. şöyle bir araç gözüme carptı. alınabilitesi nedir sizce?
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-firsat-araci...eski-kasa-fiyatina...2014-astra-otomatik-629106880/detay/

önerileriniz varsa açığım. şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba forumdaslar.

O kadar dizüstü araştırdım oyun odaklı. Fakat i5 7300hq+Gtx 1060 6gb nerdeyse yok. Hp omen de gözüme çarptı baska da göremedim. 7700hq lu bileşenlerine sahip dizüstü ler var hep. Darboğaz olacağını düşünmüyorum özel bir sebebi var mi bu durumun?
Merhaba forumdaşlar.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-full-orjinal-hatasiz-fiesta-531222779/detay

Sizce de piyasaya göre uygun değil mi? Km düşük, hasar yok. Fakat telefon açılmıyor wp den mesaj yazdım görüldü atıp cevap vermiyor. Numara sitede yazan isme kayıtlı değil. Ayrıca son günlerde fiesta baktığım için hep bu tarz ilanlara denk geliyorum ne hikmetse. Ve bayan ismi hep. Yeni Bi dolandırıcılık yöntemi midir nedir? Kapora dolandırıcısı dicem telefonlar açılmıyor. Son iki hafta da 5 kere aynı tarz ilan farklı iller, açılmayan telefonlar....

Edit: ilan silinirse.
Dolandırıcı olabilir mi?
Dolandırıcı olabilir mi?
Merhaba forumdaşlar.

Son günlerde aklımı kurcalayan bir düşünce oldu bu. Bir sitede okumuştum bu fikri. Benim aklıma yattı.

Futbola yeni bir soluk getirmek ve heyecanı zirve yaptırmak,

Şampiyonluk ve düşme potası için değişik hesaplar yapmak,

Deplasmandaki kazanma hırsı ve seyirci desteğini artırmak,

Eleme usulü maçlarda nasıl ki deplasman golü iki gol sayılabiliyorsa liglerde de puan olarak karşılık vermek...

Eksi yönlerini düşünmedim sizler de bu konuda yorum yaparsanız belki futbol geleceğine yatırım babında değişik fikirler oluşabilir.
Merhaba forumdaşlar.

Sitede gtx950m. 960m ve 965m gibi gpulara sahip makinalar bulunurken 970 ve 980m gibi daha üst seviye gpulu gaming laptoplar bulunmuyor. Neden olarak ise 970 ve 980 nin 1000 li serilerle update olduğunu ve 950-965 arası kartların ise muadilinin olmadığı için satışa devam edildiği öne sürüldü. Bu bilgiyi çağrı merkezindeki arkadaşla uzun bir görüşmeden edindim.

İstediğim ve geridönüşünü yaptığım konu ise neden 4000-4500 arası 970 veya 980 li pc lerin satılamadığıydı. Çünkü çevremde ben dahil 960 a para vermek istemeyen fakat 4500 e kadar 970li pc almak isteyen arkadaşlarım mevcut. Maalesef ki firma politikaları ve sürekli güncel olma kaygısıyla bunun yapıldığı izlenimini aldım. USD artışı bir nevi sebep gösterilse de bu fiyat segmentinde gpuya özenilmiş (1060 koyupta 6000 e satmak değil 4000 Tl nin hakkını veren 970-80 li pc gibi.) notebooklar yapılıp peynir ekmek gibi satılır sürümle iş yürür. En nihayetinde monsternotebook firmasının üstlendiği ve hedeflediği misyonun bunu karşılayabileceğini/başarabileceğini düşünüyorum.

Beyler işin özü, 960-65 lere 3900-4300 vermek gerçekten çok fena bir durum.
merhaba arkadaşlar. yenı aldığım msı ge72 2qf 242us laptobumun sol tarafında wasd olduğu yerde ınternetteyken bıle ısınma oluyor. ıslemcı 56 c yı gordu. fan 3000 de donuyor ıkıncı fan hıc donmuyor. bır onerınız var mı
Merhaba forumdaslar.

Bugün saat 10.30 gibi 1500 tl para çektim merkez atmden. Hemen sonrasında yandaki başka atmden geri yatırmaya karar verdim. 1500 tl yi tek sefer de koydum fakat hepsini çekme di biraz bekledi ve hepsini çekti. Fakat işlem iptal edildi dedi ve parayı da geri vermedi. Para haznesi kapandı. Haftasonu old için mh yi aadim ve kayıt açtılar 3 gün içinde döneceklermiş. Elim ayağım titriyor strsten...Sizce param yatar mı arkadaşlar?
merhaba arkadaşlar.

şuanda bir üniv.de örgün olarak mühendislik okumaktayım. aynı zamanda da sağlık önlisans diplomam var. aynı üniversite olmak koşuluyla dgs den hemşirelik kazanıp mühendislikle aynı anda okuyabilir miyim?

teşekkürler.
merhaba forumdaşlar.

hb dan 29 ocak fatura tarihli bir lg g4 tel aldım. tel 1 şubatta tarafıma teslim edildi. gelen telefonun ekranında yatay şeritlenmeler var. mağazada bir telle kıyaslayınca bariz belli.

asıl sorun bundan sonra. telefonun fatura adresini verirken yanlışlıkla kurumsalı seçip tc no girdim. fakat girdiğim tc no ya ait bir kurumsal firma yok. ürünü iade etmek istediğimde kurumsal firma adına alındığını ve iade faturası kesmem gerektiğini söylediler. fakat ortada böyle bir firma olmadığı için fatura falan kesemiyorum. durumu anlatsam da yardımcı olmuyorlar. telefonu iade faturası kesmeden gönderirseniz geri göndeririz diyorlar. bu nedenle iade almıyorlar.

başına böyle bir şey gelen var mı?
merhaba arkadaşlar.

kamera olarak g4 çok önde. donanım olarak ise z3+ daha ileride. ancak z3+ nın ısınma handikabı varmış. günlük kullanımda oyun oynamıyorum fazla. benim için akıcılık çok önemli. Siz olsanız hangisini seçerdiniz?
Hakkında
Meslek: Sağlık Tek.
Forum İmzası:
Zaman da zaman zaman, zamanında zamanlayamaz! BD
Sistem ve Tercihleri
Takım
Beşiktaş
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 29 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: 5 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.589
İkinci El Bölümü Mesajları: 161
Konularının görüntülenme sayısı: 21.641 (Bu ay: 371)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.815 (Bu hafta: 15)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.