Şimdi Ara

2010 Şampiyonlar Ligi Final / İnter - Bayern Münih / *ŞAMPİYON İNTER*

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
181
Cevap
0
Favori
5.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  2010 Şampiyonlar Ligi Final / İnter - Bayern Münih / *ŞAMPİYON İNTER*

&

Tarih : 22 Mayıs 2010
    Yer : Madrid - Santiago Bernabeu
    Saat : 21:45
    Canlı Yayın : star tv

ŞAMPİYON İNTER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OxBlue -- 23 Mayıs 2010; 15:52:19 >

• şampiyon inşallah bayern
  • yakışır
  • Munih alacak kupayı. Aha buraya yazıyorum.
  • CHAMPIONS LEAGUE WIN : F.C. INTERNAZIONALE

inşallah maç günü gümlemeyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manero

Alman disiplini ve İtalyan defansının karşımı olan bir final maçı 10 numara zevksiz geçer.Hatta penaltılara giderse şaşırmayın.
  • Barca 4-0 alır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    UEFA Avrupa Ligi Tahminleriniz
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Inter alacak. Saygılar.
  • Barça'mı,Hamit'mi derdim kalmadı..forever Hamit, Forever Bayern, anti İNTER artık
  • Hamit için bayern'i destekliyeceğim.Ayrıca bayern'i kupaya daha yakın görüyorum.
  • inter fazla zorlanmadan alır.Baba Mourinho bilir işini
  • quote:

Orijinalden alıntı: talaria

inter fazla zorlanmadan alır.Baba Mourinho bilir işini

dıııt, yanlış cevap.

Dünyada sayılı Antrenör varsa kuşkusuzki bunlardan biriside Van Gaal'dir.
    Bayern kolay rakip değildir, bence dünyanın en iyi futbol anlayışına sahip takımlarından birisi olam MANUyu kupa dışına iterek bunu açıkca gösterdiler.

Barselonanın bugün kaybetmesindeki tek sebep uzun oyuncuları olmaması, olanında işe yaramaması, yandan gelicek toplarda kuşkusuzki Gomez, Klose gibi yüksek top hakimiyeti maximum olan oyuncular çok iş yapıcak, kaldıki onlara milimetrik topları çıkarıcak olan süper bi oyuncu Robben var.
    İnter kontratakla oynayacaktır kesinlikle ama barselonadaki gibi rakibi ceza sahası orta kısmında karşılamak yetmeyecektir çünkü Bayern hep kanatlardan gelir

• Van Gaal'in Ajax'a son efsanevi dönemini yaşattığını unutmamak gerek.Bir ara bu adamı niye Barca'nın başına koydular diye araştırmıştım oradan buldum.Yani boş adam değil.
    Van Gaal vs. Mourinho ya da Alman Futbolu vs İtalyan Futbolu
    Inter Messi'ye yaptığını Robben'e yaparsa ki yapmalılar, Ribery zaten yok.Inter daha avantajlı gibi.Benim favorim Inter.Jose kazanıp Real'e gelir artık.
  • inter alır kupayı ama gönlüm beyern den yana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stephie

Van Gaal'in Ajax'a son efsanevi dönemini yaşattığını unutmamak gerek.Bir ara bu adamı niye Barca'nın başına koydular diye araştırmıştım oradan buldum.Yani boş adam değil.
    Van Gaal vs. Mourinho ya da Alman Futbolu vs İtalyan Futbolu
    Inter Messi'ye yaptığını Robben'e yaparsa ki yapmalılar, Ribery zaten yok.Inter daha avantajlı gibi.Benim favorim Inter.Jose kazanıp Real'e gelir artık.

Tabiki bu senin fikrin ama bence Bayern bu maçı koparıcaktır.
    Ribery için Bayernin UEFA ya başvurusu gerçekleşti, dün karar verilmişti 3 Maç olarak ancak bu karardan memnun değiller, umarım iptal edilir ama edilmese bile sağ kanattan Robbenin yapacağı toplar ile Klose ve Gomez kaleyi sık sık yoklayacaktır.

Van Gaal sadece Ajax değil, Alkmaarın en mükemmel sezonunu yaşattı Alkmaara.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmet62

quote:

dıııt, yanlış cevap.

Bayern kolay rakip değildir, bence dünyanın en iyi futbol anlayışına sahip takımlarından birisi olam MANUyu kupa dışına iterek bunu açıkca gösterdiler.

Barselonanın bugün kaybetmesindeki tek sebep uzun oyuncuları olmaması, olanında işe yaramaması, yandan gelicek toplarda kuşkusuzki Gomez, Klose gibi yüksek top hakimiyeti maximum olan oyuncular çok iş yapıcak, kaldıki onlara milimetrik topları çıkarıcak olan süper bi oyuncu Robben var.
    İnter kontratakla oynayacaktır kesinlikle ama barselonadaki gibi rakibi ceza sahası orta kısmında karşılamak yetmeyecektir çünkü Bayern hep kanatlardan gelir

van gaalde iyi olabilir ama buraya kadar..o çok da iyi olmayan defansları ve kalecileriyle başetmeleri çok zor interle.. inter golü erken bulup yaslanır yine..arasın dursun sonra bayern açıkları.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ahmet62

quote:

dıııt, yanlış cevap.

van gaalde iyi olabilir ama buraya kadar..o çok da iyi olmayan defansları ve kalecileriyle başetmeleri çok zor interle.. inter golü erken bulup yaslanır yine..arasın dursun sonra bayern açıkları.

Bayern defansı kötü değilki, oldukca kaliteli oyunculardan oluşan bi defansları var Lahm, Van Bommel,Demichelis , hem sadece defans değil aynı zamanda atakları orta alanda kesen bi anlayısla oynuyorlar ve orta alanda çok koşan Hamit,Tymoshchuk ve Mğüller gibi oyunculara sahipler. Buttında kötü kaleci olduğunu söylemek biraz yanlış olur sanırım =)
    Tabiki bu senin görüşün ama genel bi analizde Bayern biraz daha ön planda

• İnter alırsa ne gülerim İbrahimovic'e adam sırf CL kupası için gitti Barcelona'ya.

• Almanlar alsın
  • İNTER alır
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.