Şimdi Ara

2010 Şampiyonlar Ligi Final / İnter - Bayern Münih / *ŞAMPİYON İNTER* (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
181
Cevap
0
Favori
5.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kim alırsa alsın İstanbuldaki Milan Liverpool maçını unutmayacam ben
    2-2 Berabere sonra penaltılara diyorum ben
  • "futbol 90 dakika suren ve sonunda almanlarin kazandigi bir oyundur"
    şaka bir yana ben bu maçta B.Münih'i tutuyorum. Gerek Morunho antipatikliği gerek B.Münih'in göze hoş gelen ve 2 forvetli cesur oyunundan dolayı. Klasik 4-4-2'yi en iyi oynayan takım bence. 2 forvetle oynaması İnter'in cesur ataklar yapmasını önler. Hamit'i Lyon maçında gördük Ribery'i hiç aratmadı. Çok güzel işler yaptı. Robben'in de formda olması B.Münih'i bir adım öne geçirir.
  • Ne Inter'i beyler. Nerede bizim "Almanlar kazandı, bizde(Türkler) kazandık" felsefemiz? Forza Bayern...
  • quote:

Orijinalden alıntı: KDV Beyannamesi
    Ne Inter'i beyler. Nerede bizim "Almanlar kazandı, bizde(Türkler) kazandık" felsefemiz? Forza Bayern...

Tabi, zaten Bayern kazanırsa onların kardeş takımı olduğumuzdan biz de kupayı almış sayılacakmışız
  • arkadaşlar bayern kazanıcak.. bence
  • Bayern i tutuyor olacağız o gece

Cezalılar sakatlar kimler bu maçta?
  • Pek sanmıyorum ama umarım Bayern yener finalde Inter'i. Avrupa'da her zaman Milan'ı tutuyorum ben çünkü, Inter'in kazanmasını istemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximum_Carnage -- 29 Nisan 2010; 17:19:05 >
  • Aslında Bayern'in kazanmasını istiyorum ancak J.Mourinho'nun başarısız olma ihtimali benim kabusum olur. Forza Inter!
  • Çok çekişmeli ve zevkli bir final olacak,hakeden kazansın
  • gönlüm Bayern Munich'ten yana.
  • Daha önce CL kupasını kaldıran Türk yoktu zannedersem.Hamit ilki olur inşallah.
  • Robben ve Sneijder'le finale gidemeyiz diyen real madrid'e koskoca bir
     2010 Şampiyonlar Ligi Final / İnter - Bayern Münih / *ŞAMPİYON İNTER*
  • Beyler ribery final maçında yok. Cezalıymış. Robben büyük ihtimal SOl açıkta, Hamit ise sağ açıkta oynar.
  • Alman disiplini - İtalyan savunması

Mourinho bu sefer kenardan şov yapamaz. Van Gaal en büyük hocalardan biridir. Zevksiz geçecek gibi görünebilir ama ilk 15 dakikada gol olursa maçta en az 4 gol izleriz diyorum. 2 takımın da gol yolları çok etkili.
  • Inter kazanacak başka bir sonucu yok bu maçın.
  • İnter tek kale oynayacak diyenler dikkat edin, Bayern sağ gösterip, sol vurmayı sever.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzak_dogu

Bayern defansı kötü değilki, oldukca kaliteli oyunculardan oluşan bi defansları var Lahm, Van Bommel,Demichelis , hem sadece defans değil aynı zamanda atakları orta alanda kesen bi anlayısla oynuyorlar ve orta alanda çok koşan Hamit,Tymoshchuk ve Mğüller gibi oyunculara sahipler. Buttında kötü kaleci olduğunu söylemek biraz yanlış olur sanırım =)
    Tabiki bu senin görüşün ama genel bi analizde Bayern biraz daha ön planda

Bu yorum dikkatimi çekti. Bayern nasıl daha ön planda merak ediyorum?

J. Cesar - Maicon - J. Zanetti - Samuel - Lucio - Cambiasso - Motta - Sneijder - Pandev - Eto'o - D. Milito

Butt - Lahm - Badstuber - Van Buyten - Demichelis - Tymoshchuk - Müller - Schweinsteiger - Hamit - Robben - Oliç

Butt için kötü kaleci değil diyorsun ama J. Cesar dünyanın en iyi 3 kalecisinden 1i kesinlikle. Örnek verdiğin Demichelis-Van Bommel (stoper olarak düşündüysen Buyten aslında), 2si de çok ağır adamlar. Samuel-Lucio inanılmaz çevik stoperler. Orta sahada çok koşan dediğin oyuncular hakikatten çok koşuyorlar ama Inter'de sanki Cambiasso-Motta-Sneijder-Muntari-Stankoviç yok?

Genel 11 şablonları böyle 2 takımın. Bayern daha mı ön planda cidden?

Bayern'i küçümsüyorum zannetmeyin. Bence şanslar eşit. Robben'in patlayacılığı sayesinde ManU ve Fiorentina'yı elemişlerdi. Kupayı da kazanabilirler. Bence Mourinho dünyanın en iyisidir alanında ama Van Gaal asla Jose karşısında ezilecek biri td değildir. Oyuna müdahele konusunda çok iyidir.

• ribery nin yokluğu hissedilecektir.
  • acaba forumda bayern fun club varmı ???
  • Şöyle söyleyim İntere o gece 200 tl yatırıcam Tahminen 2.30 oran verir iddaa İntere. Eder 460 Bu kadar da eminim.

Yorum yapmak gerekirse de (tek bir şey yeter aslında) O gece maçın en önemli futbolcusunun Robben olacağı çok aşikar. Bence tek başına şampiyonu belirleyecek adamdır o. Ve bakın görürsünüz ilk 20-30 dk içinde J.Morinho robbeni sahadan sedyeyle kaldırtacak Çünkü 90 + 3 de bile başına bela olabilir Robben. Ribery de zaten olmayacak maçta. Bence bu maç çoktan oynanmış ve bitmiştir.

Birde skoru söyleyim tam olsun 2-0

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.