Liglerin bitmesinden dolayı haftasonlarımız sıkıcı geçecek ama bu haftasonu Futbol şöleni olacak.Senenin en önemli maçına 3 buçuk gün kaldı.Favorim inter ne yapacak bakalım.
quote:
Orijinalden alıntı: Akut One
Final'in Cumartesi günü olması bir ilk galiba.
Bende onu bakıyordum valla şimdi,22'si nasıl yani diye:)
Buraya kadar gelebildilerse zaten kaliteli kadroları olduğu açık seçik ortada.Daha çok teknik adamların mücadelesi şeklinde geçecek maç.İnter'in daha oturmuş bir yapısı var,ve çok dengeli oynuyorlar,Barca'yı eleyip gelmeleride,psikolojik olarak onları daha avantajlı kılıyor.Güzel bir maç olsun,hamit dolayısıyla bayern kazansın,hatta golüde hamit:)
Gönlüm B.Münih'li ancak İnter daha avantajlı.
İnter ''elenmez'' denilen barcayı kupa dışına itti sonuçta.
quote:
Orijinalden alıntı: lombi
quote:
Orijinalden alıntı: Coder85
"futbol 90 dakika suren ve sonunda almanlarin kazandigi bir oyundur" şaka bir yana ben bu maçta B.Münih'i tutuyorum. Gerek Morunho antipatikliği gerek B.Münih'in göze hoş gelen ve 2 forvetli cesur oyunundan dolayı. Klasik 4-4-2'yi en iyi oynayan takım bence. 2 forvetle oynaması İnter'in cesur ataklar yapmasını önler. Hamit'i Lyon maçında gördük Ribery'i hiç aratmadı. Çok güzel işler yaptı. Robben'in de formda olması B.Münih'i bir adım öne geçirir.
Bayern 4-3-3 oynuyor yahu. Yapmayın etmeyin.
şaka yapıyorsun dimi
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: lombi
quote:
"futbol 90 dakika suren ve sonunda almanlarin kazandigi bir oyundur" şaka bir yana ben bu maçta B.Münih'i tutuyorum. Gerek Morunho antipatikliği gerek B.Münih'in göze hoş gelen ve 2 forvetli cesur oyunundan dolayı. Klasik 4-4-2'yi en iyi oynayan takım bence. 2 forvetle oynaması İnter'in cesur ataklar yapmasını önler. Hamit'i Lyon maçında gördük Ribery'i hiç aratmadı. Çok güzel işler yaptı. Robben'in de formda olması B.Münih'i bir adım öne geçirir.
Bayern 4-3-3 oynuyor yahu. Yapmayın etmeyin.
şaka yapıyorsun dimi
Bayern Munchen asimterik 4-2-4 oynuyor. Ama sayılara fazla takılmaya gerek yok. Sonuçta atak futbolu oynadığı bariz.
Önümüzdeki 3-4 günde baya izlencek şey var: önce Şampiyonlar Ligi Finali sonra LOST Finali sonra 24 Finali
Yabancılardan tuttuğum takım bayern münih tir..en sevdiğim Türk oyunculardan biride hamittir. Ribery nin olmayışı gerçekten büyük eksiklik , en az robben kadar etkili bir oyuncu..Bayern o maçta iyi defans yapabilirse kesinlikle bayern kazanır diyorum..Bayernin hücum tarzı farklıdır..golü bulurlar fakat dediğim gibi defansı sağlam tutmalılar.
iki takimida sevmiyorum ama b.muncheni daha cok sevmiyorum almanlar :(
inter kazanacak kupayi
Inter'den nefret ediyorum, Bayern'i de sevmem aslında ama yarın Bayern'i destekliyorum, Bayern alsın kupayı. Inter'e Avrupa'da kupa haram, inşallah o 45 yıllık özlem bu yıl son bulmaz.
Gerçi içimden bir ses "Mourinho ne yapar eder götürür Bayern'i" diyor ama bakalım.
Gönlüm tabi ki Hamit'in takımı Bayern'den yana. Daldırmışım maçın bu gece olduğunu bilmiyordum...lig de bitti maç boşluğunu bu güzel maçla dolduracağız bakalım
quote:
Orijinalden alıntı: Hellmarch! Bayern Munchen asimterik 4-2-4 oynuyor. Ama sayılara fazla takılmaya gerek yok. Sonuçta atak futbolu oynadığı bariz.
Futbol izlemeyi bırakın...şiddetle tavsiye ediyorum voleybol,basketbol taraftarı falan olun Bayern 4-1-0.6-0.4-1.5-2.5 oynar kurulduğundan beri.Bayern'le özdeşleşmiş sistemdir bu bilip bilmeden konuşmayın en iyisi sevgili cehennem akordiyonu
bayern kazanır ya da 120 dk'lık süre içerisinde yenilmezse gelecek sezon bundesliga'dan 4 takım, serie a'dan 3 takım şampiyonlar ligine gidiyor. 1 takımlık kontenjan yer değiştirecek yani. böyle de bi önemi var bu maçın..
barca'yı eleyen inter'e sempatim var ama bizim geleceğimiz açısından alman takımları ne kadar fazla olursa o kadar iyi olur CL'de..
quote:
Orijinalden alıntı: kuşburnu
quote:
Orijinalden alıntı: Hellmarch! Bayern Munchen asimterik 4-2-4 oynuyor. Ama sayılara fazla takılmaya gerek yok. Sonuçta atak futbolu oynadığı bariz.
Futbol izlemeyi bırakın...şiddetle tavsiye ediyorum voleybol,basketbol taraftarı falan olun Bayern 4-1-0.6-0.4-1.5-2.5 oynar kurulduğundan beri.Bayern'le özdeşleşmiş sistemdir bu bilip bilmeden konuşmayın en iyisi sevgili cehennem akordiyonu
Sayın demlik poşet. 424 oynuyor diyorsam bir bildiğim vardır değil mi? Siz toplu sporları falan bırakın gidin curling sporunu izleyin ne bileyim ritmik jimnastik müsabakalarında kızların oralarıan buralarına bakın.
quote:
Orijinalden alıntı: Hellmarch!
quote:
Orijinalden alıntı: kuşburnu
quote:
Sayın demlik poşet. 424 oynuyor diyorsam bir bildiğim vardır değil mi? Siz toplu sporları falan bırakın gidin curling sporunu izleyin ne bileyim ritmik jimnastik müsabakalarında kızların oralarıan buralarına bakın.
Öyle göz kararıylan fusball olmaz kardeşim.İşin sırrı ayrıntılarda gizli.senin gibi düz mantık adamların yüzünden futbolumuz yol alamıyor bir türlü.Barcelona teknik heyeti virgülden sooona 13 basamağa kadar alıyor başarı ortada bizse daha virgülden sonrasına geçemedik acı... çok acı
quote:
Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR
Inter alacak. Saygılar.
İnşallah.
Mourinho kupaya bu kadar yakınken eli boş dönmez
bayern alicaktir umarim. Morinho da artik agzini kapamasini ogrenir ...