Beklediğim gibi bir final açıkçası, İnter etkili ve baskılı... İddaada da 1 den 1 verdim gayet rahatım
İnter iddaa da 2 yanlız
fail
maçtan sonra yine eski yorumları burda görebiliriz.Bayern tek kale maç oynadı.İnter ceza sahasından çıkmadı gibi.
Güzel maç oluyor.İnter biraz daha etkili oynuyor.Tehlikeli atakları inter yaptı.Bayern ceza sahasında biraz pasif kalıyor.
oyunda topu uzun pasla tek taça atan var oda hamit. genlerimizde var böyle saçma sapan paslar.
Bir adam her vurduğu şutu gol yapar mı arkadaş. Milito büyük topçu gerçekten. Harika bir vuruş tekniği ve zekası var.
quote:
Orijinalden alıntı: ozwizard7
quote:
Orijinalden alıntı: ertanunver oyunda topu uzun pasla tek taça atan var oda hamit. genlerimizde var böyle saçma sapan paslar.
kucumsemeyin ya kendimizi ... defanstan hic duzgun top cikaramadi bayern anca kisa paslarla ortasaha tasidi topu .. van bommel sweinsteiger bile iyi pas atmazken olic falan sacma sutlar atarken maicon karsisinda hamitin isi cok zor ...
Hamit yapar aslanım koçum benim. Laf yok Hamit'e..
İnter artık gol yemez kupa İnter'in sadece robbenle bayern kupayı alamaz diyorum
İlk yarısı fena değildi. İnter bi gol daha atmazsa Münih yavaş yavaş daha fazla risk almaya ve ilerde top tumaya başlar daha zevkli bir 2. yarı izleriz gibime geliyor ama belli olmaz
"milito dünyada en iyi 50 forvet arasına giremez" diyen rıdvan şu maçı izlerken ne düşünüyodur acaba?
Kırmızı kart olur dedik girdik beyler olur mu kırmızı kart ?
quote:
Orijinalden alıntı: John Coffey
"milito dünyada en iyi 50 forvet arasına giremez" diyen rıdvan şu maçı izlerken ne düşünüyodur acaba?
Rıdvan B.Münih'i tutuyordur. Sevmiyormuş Moruinho'yu. Hatta seneye R. Madrid'e giderse bu senekinden en az 8 puan daha az alır R.Madrid diyodu. Kenan İmirzalıoğlu'yla iddaaya girdiler.
inter gol yerse mucize olur. Bu arada Dünyadan futbol yeni açilmis haberim yok, diger sporlarda ariyorum konuyu insan bi duyuru yapar.
Bayern'e güveniyorum.Van Gaal çaylağa bu maçı vermez.
MAÇ ÇOK HEYECANLI BAŞLADI! ! ! ! ! !
inter gene interliğini gösteriyo arkadaş sıfır noktasına bir türli roben ve hamiti indirmiyolar adamların harika bir defans anlayışı var ikinci yarı bayer uzak şutlarlan gol bulursa bulur
Milito kendine açı yaratma uzmanı.
bayernin ortasahayı biraz geçtikten sonra kanatlardan orta yapması lazım sıfıra inemiyolar zaten roben tırmalıyor iki kişiyi geçmek için ceza sahasında 3 kişi olsun yeter yap ortayı atsın biri yoksa interin savunmasını geçmek zor
BAYERN FENA BASTIRIYOR YANLIZ, DEFANSI KUVVETSİZ TAKIM OLAYDI KAFADAN 3 TANE ÇAKMIŞTI Kİ INTER'İN EN BÜYÜK KOZU DEFANSSSSS
bu kadar katı defans yapılmazki dikkatli bakın bayern ataklarında 11 kişi ile defans yapıyor inter