Şimdi Ara

2010 Jetta 1.6 TDI DSG comfortline izlenimlerim :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
10.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Anıl Ferrari 430 ile test sürüşü yaptığı için altta kalmamak, hatta onun konusunu gölgede bırakabilmek adına ben de gönüllerin fatihi ve forumun gözbebeği, bir önceki kasa 2010 model VW Jetta tdi DSG ile bir test sürüşü yaptım. :)

Araç bacanağımın şirket aracı.

Kendisinin son 1 yıldaki 4. ya da 5. aracı olmuştur herhalde.

Bir süredir Jettayı kullanıyor ve de iki gündür ben de yakından inceleme fırsatı buldum bu aracı.

Araç kesinlikle çok başarılı.

İç mekanı geniş.

Bagajı geniş.

Donanımı hiç fena değil.

Yalıtımı benim Megane ve Bravo'ya yakın.

Motorun çekişi 1.6 multjiet, tdci ve hdi'ler kadar olmasa da 1.5 dci ile benzer bir şekilde başarılı.

Motor yeterince sessiz.

7 DSG'nin geçişleri çok başarılı.

Şu DSG'nin kavrama, mekatronik olayını çözseler ve daha da önemlisi garanti süresini Amerikadaki gibi 10 yıla çıkartsalar 10 olmasa da 8-9 numara araç ama... :)

Bu da bugün kendisinin kullanımında benim çektiğim videolar:

Edit: video eklendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haluk 23 -- 7 Haziran 2012; 1:39:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ilhan032

yeni jetta mı?

2010 diyor, yani bir önceki kasa.
  • Yalıtımı 430'dan daha iyi diyorlar ağabeyim
  • bir önceki kasa malzeme olarak gercekten kaliteli geniş ve kullanımını bende beğendim. Düğmelerin yerleri çok ergonomik ve kullanışlı idi.

tek katılmadıgım nokta sessizligi keza motor rolantide çok gürültülü...
  • çok marjinal bi yüzük takmak cesaret ister doğrusu :D güzel inceleme olmuş teşekkürler :)
  • 2000 tdı çok iyi abi
  • Haluk abi tek kelimeyle süpersin Ferrari de jettaya alet olduya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2012 Golf 1.6 TDI Highline
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Haluk abi test için teşekkürler. DSG bozulursa yüzüğü mekatronik olarak kullanabilirsiniz, maşallahı var.
  • Eski kasa en azından yol tutuşu hariç iyi bir arabaydı. Yeni kasa ise her konu da sınıf standartlarını aşamayan, bazı konularda da geri kalmış bir model. Ben hayatımda bu kadar yeni kasasında geriye gitmiş bir araba daha görmedim.
  • gel dedin geldik.
    Ben testten çok yüzüğe takıldım,bu ne yaaa
    Fındık,ceviz herşeyi kırar,olmadı kafa da kırar vallahi.
    xdrive ı sormuşsun hala muallakta.Belki boşa düşünüyorum,benim kafamdakini veren olmaz
    Bu arada geçen hafta ikinci el orjinal jant almıştım çok güzel olduBen altıyüzelli liraya almıştım ama aracın değeri 1000 euro arttı En azından benim hesaba göre

• Ben de diğer başlıktan geldim
    İnceleme için teşekkürler ve evet bir de yüzük incelemesi istiyoruz
  •  2010 Jetta 1.6 TDI DSG comfortline izlenimlerim :)

Civic'i alırken doğuş otoya gidip jetta için pazarlığa oturduğumu her seferinde söylerim. Ama bugün bide şunu itiraf ediyim ogün doğuş otoya gitmeden önce yukarıdaki aracın resmini çıktı alıp gitmiştim. Aynı jantlar spoiler falan. Buna benzer bi jant olduğunu ama spoiler falan takılabilceğini söylemişlerdi.

Motor seçeneği olarak 1.4 tsi 160 hp + dsg istediğimde eğer 6 ay sıra vermemiş olsalardı aynı bu şekil bi cetttam vardı. Bu kasa jetta benim favorim. Malzeme kalitesi ve genel kalite , yalıtım golf ve passat ile yarışır seviyede. Güncel jetta ile fark var. Bugün burda herkes bize vw düşmanı ilan ediyor.

Ben mantığım ve keyim el verdiği sürece herşeye varım. Ama şuan eğer bu aracın sahibi olmuş olsaydım 1 yada en geç 2. senesini doldurmadan elimden çıkarmış olurdum. Jetta ozaman bu istediklerim ile 55.000 tl'ye geliyordu ben ise aracımı 45.000 tl'ye almıştım. Pişmanmıyım kesinlikle hayır. Biri mantığımın arabasıydı (jetta ) diğeri kalbimindeki arabaydı(civic).

Ama şuan güncel kasa jettayı alırmıyım mümkün değil. Ne civic'e nede başka bi c sınıf araç yerine gidip jetta almam. Şu an c sınıfındaki en son tercihim jetta olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HondAta -- 9 Nisan 2012; 20:43:00 >

• Bunun gidişi bir başkaydı
  • Haluk bey, Selam.
    d modunda çok erken vites yükseltmesi konusunda neler dersiniz? ben biraz şikayetçiyim. Bu yüzden Genelde S de kullanıyorum.
  • yakıt tüketimi oldukça iyi inceleme için tşk ler.
  • konuyu hortlatmak gibi olması ama

2009-2010 jettalar (eski kasa) 6 ileri DSG kullanmıyormu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.