200mbps tarifemde 360mbps
-
-
speedtest.net kaynaklı bir durum, tam hız sağlamak için birden fazla sunucuya bağlanıyor hat da destekliyorsa 2 katı hız çıkar
AMD Ryzen 9 3950X @4.7Ghz / Asus x570 TUF / Corsair Vengeance LED 4x16GB 3200Mhz CL16 / PNY Tesla P100 AI GPU / Nvidia Titan Volta / EVGA 750W P2 80+ Platinum / Corsair 400C / Corsair H115i / Corsair ML140 x4 / Corsair RapidFire RGB / Corsair M65 Pro RGB / Corsair Void USB RGB / Corsair MM300 Medium / ASUS VG248QE 144Hz / Samsung Evo 970 1TB / Samsung Evo 840 120GB x2 / WD Green 1TB -
single yazazn yere tıkla normal ölçer...

_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
nperf.com üzerinden test yapabilirsin. Speedtest saçmalıyor bazen.
_____________________________ -
360mpbs ama valve sunucularına ping 100ms, tata ile hindistan'ı dolaşarak valve'e gidiyor bağlantı. turkcell internet çok kötü.
Aynen hocam, Superonline kullanıyorum, hat çıkışları Singapur'dan. Bazen Antarktika'ya aktardığı falan oluyor, bilim adamlarını selamlayıp geliyor optik, maşallah.
Speedtest 3 farklı sunucuya bağlanıyor. Turkcell kendi sunucuları için ayrı kapasite, dış hat için ayrı kapasite atıyor sizin bağlantınıza. Lifecell, TV+ vs. gibi hizmetleri kullanırken dış hat etkilenmemiş oluyor böylece. Sunucu seçim kısmından elle bir sunucu seçerseniz eğer 200Mbps hız çıkacaktır. Çünkü elle seçim yapıldığında farklı sunuculara bağlantı yapmıyor.

Teşekkürler açıklama için. Gerçekten öyleymiş, bende mutlu oldum boş boşuna :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Bende SOL 200 Mbps'deyim, pratikte bir kez 50 MB/s hız gördüm.
200 aldığınız için gayet mutlu olmalısınız bence, bu ülkedenin yarısı hala 24mbit
_____________________________ İstanbul'un orta yerinde nezih bir semtte 16 yıldır DSL kullanan Forum üyesi.
Fiber gelsin diye yıllarca uğraştı, yapmadığı şey kalmadı ama başaramadı.
Taşındım ve artık GigaFiber kullanıyorum Keenetic Hopper AX3000
ASLA FİBER GELMEYEN ADAMIN HİKAYESİ -
-
Güzel sonuç veriyor.

_____________________________ || https://t.me/donanimhaberiss" data-href="https://t.me/donanimhaberiss">TELEGRAM GRUBUMUZ KURULMUŞTUR. || TÜRK TELEKOM FİBEROPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU] -
35 mbit superonline FTTB wifi AC

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onuy -- 22 Nisan 2021; 12:52:7 >_____________________________ Turkish ceh -
steam indirme açtım 50 mb ile indiriyor.
_____________________________ < Bu ileti DH PLATINUM PREMIUM kullanılarak atıldı >
-
Hindistan'ı niye dolaşasın :) Tata, uluslarası trafik taşıma hizmeti veren sağlayıcılardan bir tanesi. Aynı NTT gibi, Level3 gibi Ti Sparkle gibi.
_____________________________ B.D. 31.07
Kısa bir not: Bazen çok fazla bildirim geldiği için aradan kaçırdığım cevaplar,alıntılar,PM&#39;ler olabiliyor. Benzer durumlarda PM ile hatırlatırsanız müteşekkir olurum -
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız.
Benzer içerikler
- wan bağlantısı kesildi nasıl düzeltilir
- superonline los ışığı kırmızı yanıp sönüyor
- yeni binaya internet bağlatma
- superonline modem iade nasıl yapılır
- kopan fiber kablo nasıl bağlanır
- ping düşürme
- bilgisayar internete bağlanmıyor
- statik ip
- 1 yıldan uzun taahhüt cayma bedeli
- modem kurulumu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı