Şimdi Ara

2009 yılından kalan hesabımı buldum var mı o eski tayfadan kalan.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu hesabım 2012 den beri var 2009 hesabına geçicem vay be yaşlandık. O yıllarda varya capslere gülmekten ölürdük çok komik yıllardı. Konu dışı tayfası şuan kalmaıştır burda ama eğer gelirse zaten girer konuya

• 2008 benim hesap

• Gerçek anlamda hiç tadı tuzu yok şuan forumun .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eblek ve filtreli tabak suratlar görmek için dejenegrama gir

• hesap 2012 ama o yıllarda da burdaydık

• Ben 2003 ten beri fln DH deyim o yillarda konu disinda cayimizi alip aksam takilirdik gulmekten olurduk. Arsivim var hatta eski pc de. Edwird hikaye yazardik gulmekten sandalyeden duserdik.

• inonu88 kullanıcısına yanıt

prensip şehmus , eurolar fifalar harika zamanlardı 2009 yılından kalan hesabımı buldum var mı o eski tayfadan  kalan. 

Açık konuşayım hala o günlerden kalma esintiler oluyor bazen o yüzden giriyorum güldürüyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben kaçım acaba... 2010 Muş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webumut -- 13 Ekim 2022; 12:33:47 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kafkas1111 kullanıcısına yanıt

Aynen ya 2 tane cok super adamin Fifa oyunu euro 2008 forumunda yazilari vardi surekli sabaha kadar okurdum ne komik harika adamlardi ya, Cibril Cisse, yari azari-yari ermeni uzun sacli kel bisey 2009 yılından kalan hesabımı buldum var mı o eski tayfadan  kalan. 

• inonu88 kullanıcısına yanıt

Şunuda belirtiyim o yıllar çok aktifti forum devamlı yazdığın konular olurdu orda ki yazanlarla arkadaş olurdun insanlar bir birine güvenirdi buluşmalar ayarlanırdı.

Hala yazdığım adamlar var o yıllardan kalma şimdi bir hesaba yazıyorsun cevap yazılsa şükür ediyorsun ne varsa gene eskilerde var.

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam Beyler

2009 yılından kalan hesabımı buldum var mı o eski tayfadan  kalan.
  • Çoklu hesap kullanmaktan reportladım. İkisi de banlanacak. 2009 yılından kalan hesabımı buldum var mı o eski tayfadan  kalan. 

• Benim ne zamanmış?

11 Eylül 2005

Fena değilmiş. 2009 yılından kalan hesabımı buldum var mı o eski tayfadan  kalan. 

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • O zamanlarda kullanmak hep istemişimdir. Nasip olmadı maalesef

Caps konusuna katılıyorum ama facebookta falan 2012 13'te epey gülerdim.

• 05 Şubat 2006. Bildiğin fosil olmuşuz.

• Bende 2007lş hesabım vardı da uçurdular çoktan ben forumda takılmaya başladığımda konu dışı son nefesini veriyordu. Csbler kaliteliydi ama ben geldikten sonra kalite iyice düştü şimdi ise konu dışı ölmüş

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.