bu hesabım 2012 den beri var 2009 hesabına geçicem vay be yaşlandık. O yıllarda varya capslere gülmekten ölürdük çok komik yıllardı. Konu dışı tayfası şuan kalmaıştır burda ama eğer gelirse zaten girer konuya |
2009 yılından kalan hesabımı buldum var mı o eski tayfadan kalan.

-
-
2008 benim hesap
-
Gerçek anlamda hiç tadı tuzu yok şuan forumun .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
eblek ve filtreli tabak suratlar görmek için dejenegrama gir
-
hesap 2012 ama o yıllarda da burdaydık
Ben 2003 ten beri fln DH deyim o yillarda konu disinda cayimizi alip aksam takilirdik gulmekten olurduk. Arsivim var hatta eski pc de. Edwird hikaye yazardik gulmekten sandalyeden duserdik.
-
prensip şehmus , eurolar fifalar harika zamanlardı
Açık konuşayım hala o günlerden kalma esintiler oluyor bazen o yüzden giriyorum güldürüyor.
-
Ben kaçım acaba... 2010 Muş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webumut -- 13 Ekim 2022; 12:33:47 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynen ya 2 tane cok super adamin Fifa oyunu euro 2008 forumunda yazilari vardi surekli sabaha kadar okurdum ne komik harika adamlardi ya, Cibril Cisse, yari azari-yari ermeni uzun sacli kel bisey
-
Şunuda belirtiyim o yıllar çok aktifti forum devamlı yazdığın konular olurdu orda ki yazanlarla arkadaş olurdun insanlar bir birine güvenirdi buluşmalar ayarlanırdı.
Hala yazdığım adamlar var o yıllardan kalma şimdi bir hesaba yazıyorsun cevap yazılsa şükür ediyorsun ne varsa gene eskilerde var.
-
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Selam Beyler
-
Çoklu hesap kullanmaktan reportladım. İkisi de banlanacak.
-
Benim ne zamanmış?
11 Eylül 2005
Fena değilmiş.
-
O zamanlarda kullanmak hep istemişimdir. Nasip olmadı maalesef
Caps konusuna katılıyorum ama facebookta falan 2012 13'te epey gülerdim.
05 Şubat 2006. Bildiğin fosil olmuşuz.
-
Bende 2007lş hesabım vardı da uçurdular çoktan ben forumda takılmaya başladığımda konu dışı son nefesini veriyordu. Csbler kaliteliydi ama ben geldikten sonra kalite iyice düştü şimdi ise konu dışı ölmüş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X