Şimdi Ara

2007 yeni kasa civicmi yoksa yeni nesil toyata corollamı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeni kasa civic alırsaö 2 .el alacağım ama corolla alırsam sıfır

• yeni kasa 2007 civic 2.el'e ne kadar çabuk düştü valla ben sanırım civic alırdım çünkü şöyle baktın mı acayip kışkırtıcı tipi var ama corollada boş bir araba değil ama sanırım performans sorunu duydum
  • civic çok karizmatik duruyor ben olsam onu alırdım
  • Nasıl kullanıldığı belirsiz ikinci el Honda Civic yerine Corolla derim. Hele ki D-4D olursa.
  • Honda Civic'i ikisi arasında düşünmeden derim..Kimse Toyota'yı veya Yeni Corolla'yı kötülüyo diye düşünmesin lütfen..
  • civic daha güzel.
  • bencede civic performansı gerçekten çok iyi en full veriyonunu alırsan süper olur.bizim jetta 115hp civice 220km hızda yetişemedi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Corolla mı Yeni Jetta mı?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kesinlikle Honda Civic. Siyahıda çok karizmatik ;)
  • bence şu an sedanın o sınıftaki en iddialı arabası civic, hb lerde de volvonun yeni hb si ile civic hb yarışıyor. hiç düşünmeden civic diyorum
  • tabiki civic
    çevremdeki tüm kişiler civic diyor, hatta arkadaşımın kuzeni dizel toyota alacaktı sonra civic almaya karar verdi.
  • Performans ve karizma için Civic, sadece göstergeleri için bile alınabilir.

Toyota biraz daha ağırbaşlı ve ileride daha sorunsuz olacağını düşünüyorum. Parçasıda Honda'dan daha ucuz ve kolay bulunabiliyor. D4D'lerin performans konusunda biraz sıkıntısı var. Bunu en çok araç yüklüyken hissettiriyor.

Sonuç itibariyle ikiside kendini kanıtlamış ve kaliteli markalar, yani iş alıcının zevkine kalmıştır bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi we[AGRA] -- 14 Mayıs 2007; 7:33:02 >
  • Selam, her ikisi de kalite, motor ve kasa bakımından benzer arabalar. Otomatik düşünüyorsanız Civic'i tercih edin. Corolla 'daki Multi-mode vites sistemi tam otomatik değil, vites değişimlerini hissediyorsunuz. Civic ile alakası olmayan City'de bile süper bir vites var. Ben kullanıyorum ve çok memnunum. Civic'in vitesi de aynı, kesinlikle tavsiye ederim.
    Ayrıce Civic Corolla'dan daha yakışıklı ve agresif görünüyor.
  • 2 sinide çok inceledim ,işcilik,malzeme ve performans olarak vede en önemlisi görüntü olarak CİVİC
  • Eğer ikiside sıfır kilometre olsaydı Honda derdim. Sıfır al kafan rahat olsun ben Toyota diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VoLKaN067 -- 20 Mayıs 2007; 20:08:31 >
  • civic

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1. Selim -- 25 Mayıs 2007; 0:38:11 >
  • Toyotanın kalitesi,konforu ve ön konsolu resmen mok yani golf 4 bile yeni toyotadan daha iyidir ama toyota corolla sorun az cıkartır o yönden iyidir
    ama bu iki araç arasından Civic tartışılmaz
  • bence sıfır arabayı tercih et

kafan rahat eder. hemde renk seçimi fln yapmak zevkli oluo,

sıfır araba kokusunu koklayınca fikrin deişir ztn
  • civic olursa 2.el corolla olursa 0.. onu anlamadım... eğer civic'i 2. elacaksan corolla ile çok fiyat farkı oluşur... sonuçta ikisinini de 0 fiyatları birbirlerine yakın
  • quote:

Orjinalden alıntı: avensisli

yeni kasa civic alırsaö 2 .el alacağım ama corolla alırsam sıfır

civic

yeni donanimi ile fiyata bakarsan cok iyi...
  • bence civic

o kokpiti bitiriyo sanki az önce marstan gelmiş hissi veriyo özellikle hatcback versiyonu

ama hep biçim hemde kullanışlılık bakımından

yeni yine yeniden honda civic

standartlardan kop yükseklere uzan
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.