Şimdi Ara

2006 POLO bagaj kilidi sorunu bilen yardım etsin lütfen !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
4.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dostlar 2006 model comfortline bir polo aldık. aracın kumandası ile kilit aç ya da bagaj aç tuşuna basmamıza rağmen bagajı açmak için anahtarla ile çevirmek gerekiyor. her seferinde anahtarla ile çevirmek istemiyorum. yani tüm kilitler açıldığında veya sadece bagaj tuşuna bastığımda bagajın açılması lazım. nedenini ve çözümünü bilen arkadaşlar paylaşırsanız sevinirim. teşekkür ederim.

• 1998 model polo kullanıyordum. Aynı mekanizma ise kontak anahtarını bagaj kilidine sokup tekrar çevirdiğinizde tekrar merkezi kilit kontrolüne girer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

1998 model polo kullanıyordum. Aynı mekanizma ise kontak anahtarını bagaj kilidine sokup tekrar çevirdiğinizde tekrar merkezi kilit kontrolüne girer.

hocam bunu denedik fakat arabayı merkezi kilitten kitliyorum( kumanda ile ) tekrar kumanda ile açtığımda yine anahtar ile çevirmek gerekiyor. kitapçığında da bu konu ile ilgili bir şey yazmıyor.
  • Kumanda ile merkezi kiliti açtıktan sonra eğer bagaj hala açılmıyorsa ön kapı sensörün bozuktur. arka kapıyı aç kapat, şimdi açılması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABCdiküçgeni

Kumanda ile merkezi kiliti açtıktan sonra eğer bagaj hala açılmıyorsa ön kapı sensörün bozuktur. arka kapıyı aç kapat, şimdi açılması lazım.

hocam öneri için çok sağ ol fakat şu anda hava çok soğuk yarın sabah deneyeceğim. farklı tavsiyelere açığım bu sorun beni gerçekten rahatsız ediyor.
  • up
  • 2006 goal serısı vardı arkadasımın 1 ay cıvarı arac bende kalmıstı
    Onun da kumandadan acma tusuna 2 kez basarsan bagaj anahtarsız acılabılıyordu
    Bılgım bu kadar :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: delgadobm

2006 goal serısı vardı arkadasımın 1 ay cıvarı arac bende kalmıstı

hocam yarın sabah deneyeceğim. öneri için teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gtrskyline

quote:

Orijinalden alıntı: delgadobm

2006 goal serısı vardı arkadasımın 1 ay cıvarı arac bende kalmıstı

hocam yarın sabah deneyeceğim. öneri için teşekkür ederim.

Ben tesekkur ederım :)
    Insallah aynı sıstemdır..
  • bagaj açma tuşuna uzun süreli basın
  • hocam önerilerin hemen hepsini bugün denedim fakat malesef daha bir düzelme yok. öneride bulunan arkadaşlar teşekkürler.
  • up
  • benim golfte bagaj açma tuşuna uzun süre basılı tutunca sadece bagajı açıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.