Şimdi Ara

Kia Ceed Kullananlar Bir Yardım Lütfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
17.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar araç alacağımız şu günlerde Opel Astra 1.3, Renault Clio 1.5 gidip gelmekteyiz. Cee'd hakkında bilgi verirseniz çok memnun olurum

Kia Cee'd 2010 2011 1.6 CRDİ Cool Aracın yakıtı nasıl ? performansı ? konforu ? ve en önemlisi bakımları servisinde mi yaptırıyorsunuz ya da özel servis mi ? bakım ücretleri aşağı yukarı nedir ?

teşekkürler yardımlarınızı bekliyorum.

http://forum.donanimhaber.com/m_25605079/mpage_117//tm.htm#52526060
  • Bende araç alırken Ford Focus Opel Astra ve Ceed arasında kalmıştım ve tercihimi ceed den yana kullandım ve oldukça memnunum. Arada kaldığınız araçlardan Clio birkere diğer ikisinin ayarı değil. Hem alt segment hemde konfor ve yol tutuşta diğer ikisinin yanına bile yaklaşamaz.Sadece yakıtta daha hafif olduğundan daha tutumlu olacağını sanıyorum.Satıştada çok çabuk satılır.Yedek parça sıkıntısı çekmezsiniz.Ama ben kısa bir süre clio kullandığım için yol tutuşuna ve konforuna bence güvenilmez. Diğer iki araç ise euro ncap te 5 yıldız almış araçlar.(Ceed den eminim astrayıda öyle biliyorum.) Konfor olarak Ceed Cool pakete göre astra daha dolu olabilir. Yol tutuş olarak Ceed bence daha iyi. Astranında çok aşağı kalacağını sanmam.Ancak astranın dezavantajı zayıf motoru.1300 cc. Kalkışlarda ve yokuşlarda o ağır kasasını kaldırmakta zorlanabilir.(Ben sırf bu sebpten vazgeçtim çünkü bu yönde çok şikayet duydum.)Bu durumda yakıt tüketimide doğal olarak artar. Ceedin zayıf karnı ise gürültülü süspansiyonu.Asfaltta size güvenli ve sessiz sürüşler vaad eden ceed sert kasislere girdiğinizde epey gürültü çıkarabilir.Çekiş gücü olarak en kuvvetlisi Ceed dir diyebilirim.Yakıt olarak manuel ceed in şehir içinde 6-6,5 litre yaktığını duydum.Ben otomatik kullanıyorum şehiriçi 8 den aşağı düşmez.(Şehir içi değerleri yanıltabilir çünkü trafik sıkışıklığı ve çok dur kalk motor ısınmadan kısa sürüşler yakıtı çok etkiler.) Uzun yolda agresif basmadıkça ceed oto ile 5-5,5 değerlerini yakalayabiliyorum bu manueldede üç aşağı 5 yukarı aynıdır.
    Bütçeniz elverirse cool paket yerine motion paketi seçerek daha fazla donanıma sahip olabilirsiniz. Bu arada cool paket 90 bg olduğunda yakıtta daha cimri olabilir. Motion paket 115 bg dir.

• fiyat bakımından ceed
    opel hiç düşünme bile zaten araba değil o zira
  • anladığım kadarıyla dizel düşünüyorsunuz,renault alıcaksanız sadece yakıt için derim konfor pek renaulta göre değil ne yazıkki, astra da motor gücü bakımından yoksun test sürüşü yaptım çok ağır kalıyo onuda tavsiye etmem, bende mayıs sonunda kia ceed 1.6 CRDİ MOTİON manual aldım araçtan şuana kadar memnunum konfor ve performans özellikle çok iyi, almadan önce sizin dşündügünüz modelide(1.6 CRDİ COOL)test etme fırsatım oldu 90 bg olmasına ragmen o da güzel yalnız donanım bakımından motiona göre biraz eksik, yoksa performansını pek etkilemiyo 90 bg olması sonuçta dizel, yakıt derseniz benimki bir depoyla(53lt.) 880-910 arası km yol yapıyor,COOL daha fazla km yapıcagından emin olun... karar sizin hayırlısı olsıunn...
    Opel corsa YARDIM EDER MİSİNİZ
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.