Bildirim
2006 Focus tdci yardım
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Arabada ısıtmalı koltuk var diyorsun. Ghia modelimi ? Yoksa sonradan ekletilen bir sistem mi ?
Bu aracın ortalama fiyatı : 27 - 28 bin aralığındadır._____________________________ Snapchat : @fathgok
Twitter : @gokfth -
Fakrikadan cıkarken ekletilmiş orjinal ısıtmalı deri koltuk ve esp var.Arac ghia modeli _____________________________ -
Esp'yi opsiyonel olarak getirildiğini biliyordum da.O yıllarda parçalı deri koltuk olayını ilk defa duyuyorum.
Araç dediğiniz gibiyse , tek parça boyayı dert etmeyin.Emsallerinden biraz yüksektir fiyatı ( Esp ve deri koltuklar )Ama sahibinin dediği fiyattan en az 1.000-1.500 lira indirmeye çalışın.
Kolay gelsin -
quote:
Orijinalden alıntı: rochss
Fakrikadan cıkarken ekletilmiş orjinal ısıtmalı deri koltuk ve esp var.Arac ghia modeli
30.000 den aşağı etmez bence sahibinden de ilanlara bakarsanız anlarsınız bu arada 5664 e msj atmayı unutmayın muayenelerdeki km side geliyor artık bu sayede aracın kaç km de muayeneye girdiğini anlarsınız km side orjinalmi belli olur._____________________________ -
Yanlış anlamayın ama almayın focusu bence. Çünkü bu arabalarda turbo borusu hatası var %99 nun turbo borusu çatlak kılcal çatlak hemde. Kaynak vs tutmuyor. Bakımları pahalı özel servis bile olsa. Bu paraya coralla yada civic daha mantıklı benden demesi. _____________________________ BEŞİKTAŞ
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- ford mondeo 2.0 ghia kronik sorunları
- ford kuga 1.5 tdci
- ford fiesta eac fail çözümü
- araba cam açma kapama düğmesi bozuldu
- ford focus gösterge ışığı sönmüyor
- mustang mach-e fiyat
- togg ısı pompası var mı
- ford custom elektrikli
- ford mondeo neden tutulmuyor
- ford transit elektrikli fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X