Şimdi Ara

2007 FORD FOCUS 1.6 TDCİ FİYAT NASIL?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
11.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir yakınımın referansı ile 2007 model 86000 km'de 1.6 tdci focus trend 110 beygir almak üzereyim..Başlangıçta km konusunda ciddi tereddütlerim vardı ama piyasada kaporta aksamı bakımından temiz araç bulamayınca ve birkaç defa başarısız şehir dışı araç alımı girişimi sonucunda kaporta bakımından sorunsuz olan bu aracı almaya karar verdim.araç için 25000 tl isteniyor..sorunsuz olduğu söyleniyor..tek kafama takılan aracın kmsi....sizce bu araç alınır mı?
    http://www.araba.com/2944779.html

• Kardeş,Sahibinden olsa neyse derdim ama bide Galeriden bu araba ya.Allah bilir km ile oynanmış mı? Ne kadar km oynanmış,bir sürü iş.1000 -2000 lira fazla ver.Daha temizini al.Allah kolaylık versin....
  • Sen bu aracın km sine fazla diyorsan kim bilir gerçek kmsini görsen ne dersin.

Galeriden satılık beyaz renk dizel focus %99 km si düşürülmüş şirket aracıdır
  • ben olsam o fiyata 1.6 gia modelini alırdım tamam 2007 ama km ye çok takılma bence temiz olsun yeter detaylı eksper raporu almadan alma sakın plaka sorgulatmasını yap son olarak 25000 tl trend modeli için fazla
  • valla cok gezdim dedigin araci bulsam ben alirdim kmsi orjinalse ve arac temizse alinir tabiiki,
    ksi hicbirsey degil, ama bana da oyle 50bin km diyen oldu gittik baktim arac bi 180bin yapmis sifirlanmis sonra 50binde :D

focusu orji az km de bulmak imkansiz gibi dedigim gibi aracin plakasini 5664e sms atip bi bakin ne kadar kazasi var ben boyle bir cok aracin pert kaydi oldugunu gordum yada , 25 liralik aracin 22 liralik hasar aldigini,
    sonrada gidin mutlaka bir servisten exptertiz raporu alin en fazla 100tl istiyorlar zaten icinize sinirse alin
  • arkadaşlar araç galeride yalnız ilk sahibinden alındığı söyleniyor...yarın mesai saatleri içinde aracın şasi numarasını vererek km değerlerinin gerçek olup olmadığına bakacam...yalnız bazı arkadaşlar km değeri gerçek olsa bile bu aracın 90000 ağır bakımlarının bana masraf açacağını söylediler..(.triger motor bakımı vs)sizcedizel trend mi almalıyım yoksa ghia benzinli mi
  • Bana göre benzinli bir Focus düşünün ve iyi bir LPG kiti taktırın.

1.6 109 hp 240 nm tork üreten çok güçlü bir araç ve çok defa şahit olduğum üzere çok sert kullanılıyor dizel Focuslar.

Dizel aracın masraf çıkarması durumunda Allah korusun çok üzülebilirsiniz.

Edit : İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onder46 -- 13 Haziran 2010; 20:19:13 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.