Şimdi Ara

2012 1.6 TDCI comfort sedan focus alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selamlar 630 bin tl ye 3 parça boya 1 parça değişen 90bin tl hasar kayıtlı 70 bin km de comfort paket focus alınır mı? Birde comfort paket en boşu mu direksiyonda düğme falan hiç bir şey yok. (Şase podye temiz)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

AMD WRAITH PRISM
  • 1.6tdci sorunlu bir motor değil. Bakımlı ise kmden korkmayın. Km çok düşük diye zır boş arabaya dünya para vermeyin.

1.6tdci bakımlı ise çok kolay 300-400 bin kmleri görür. Comfort alırsanız satmanız da zor olacak. Çünkü insanlar 30-40 bin daha vereyim dolusunu alayım 115 hplik alayım isteyecek.

Comfort yerine 115 hp lik kilometresi 100-150 bandında az el değiştirmiş titanium ya da style alırsınız.

Yorumunuz için çok teşekkür ederim o zaman en boş paket sanırım comfort ve hp si düşük. Peki 2013 model makyajlı Astra j 1.3 cdti 110bin km de 5 parça boyalı değişen yok tramer yok ona ne dersiniz birde burda ilan paylaşmak serbest mi ? 630bin tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrWin -- 10 Şubat 2025; 16:32:34 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Rica ederim. Opel yerine japon kore grubunu öneririm. Astra j çok ağır bir otomobil. 1.3 dizel motor ancak kasasını çekiyor. Performans beklentinizin hiç olmaması gerekiyor.

Onun yerine daha yeni nesil i30 ya da ceed 1.6 crdi bakabilirsiniz. Çok daha atik donanımlı keyifli otomobillerdir.

akrabamda otomatik astra 1.3 vardı. yokuşta klimayı kapatıyorum diyordu. çok şikayetçiydi. komşuda manueli var, çok memnun, uçuyor diyor. 1.3 motorla uçtuğuna pek inanamıyorum. 1.3 egea uzun yolda kullandım, ancak gidiyordu. punto kullandım 1 hafta onu uçuruyordu.

O sanziman farkından dolayı öyle. J kasada 1.3 ler maunel geldi ve en sorunsuz motor onlar. Boş focus yerine ben tercih ederdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Kimsesiz Sevdaların Oldu Kimsesi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SEAT LEON 1.6 TDİ ALINIR MI?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.