Şimdi Ara

2005 fiat albea?? yorumlarınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
3.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2005 fiat albea.araç 8000 km deymiş. cd çalar ,airbag, yol bilgisayarı gibi özellikleri varmış. 16000 ytl istiyor sahibi.ev alacagı için satıyomuş aracı. aracı görmedim. pek fazlada bi bilgim yok buarabayla ilgili.dış görünüm olarakta pek begendigimi söyleyemem aslında.araç nasıldır. bu para verilirmi. ben yakıt,servis,donanım ve performans olayına dikkat eden birisiyim. yorumlarsanız sevinirim.
    teşekkürler

Orijinalden alıntı: decsan

taksiciler albela diyorlar
    sorunlu bir araç
    uzak durmakta fayda vardiyorlar
    yau arkadaşım ona 16000ytl para werceene şöle daha eski ama kaliteli bişiler baksana yauu mesela bi opel astra filan

Orijinalden alıntı: tunerrus

yau arkadaşım ona 16000ytl para werceene şöle daha eski ama kaliteli bişiler baksana yauu mesela bi opel astra filan

Alıntıları Göster
    1,2 ise aman ha uzak dur biz satana kadar göbegimiz catladı bir kere arac hiç gitmiyor yokuş görmiye dursun biraz dikse 1 e kadar düşüyor ayagını gazdan ceksen 5 ten 3 e düşüyor yakıt keza sanki 2000 motor arac gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: ankara33

1,2 ise aman ha uzak dur biz satana kadar göbegimiz catladı bir kere arac hiç gitmiyor yokuş görmiye dursun biraz dikse 1 e kadar düşüyor ayagını gazdan ceksen 5 ten 3 e düşüyor yakıt keza sanki 2000 motor arac gibi

Alıntıları Göster
    o paraya bugün 2000 model çok güzel bir focus gördüm.
    Dere tepe aşılmaz!
  • quote:

Orijinalden alıntı: emekli1955

o paraya bugün 2000 model çok güzel bir focus gördüm.

Alıntıları Göster
    bu kadarı aracı almamam için yeterli. teşekkürler arkadaşlar

Orijinalden alıntı: honor_falcon

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: honor_falcon

Çok doğru bi karar
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prozium

quote:

Orjinalden alıntı: honor_falcon

Çok doğru bi karar

Alıntıları Göster
    normaldede bu araba aklımda yoktu. ilk mesajımda aracın sahibinin ev alacagı için arabayı satmak istedigini söylemiştim. alacagı evde bizimki olacak gibi.. bize böyle bi teklif yapmıştı. bende sizlere arabayı sorayım demiştim. tekrar teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: honor_falcon

normaldede bu araba aklımda yoktu. ilk mesajımda aracın sahibinin ev alacagı için arabayı satmak istedigini söylemiştim. alacagı evde bizimki olacak gibi.. bize böyle bi teklif yapmıştı. bende sizlere arabayı sorayım demiştim. tekrar teşekkürler.

Alıntıları Göster
    bu aracın pek sağlam olmadığınğı da belirtmek isterim,ayrıca tipinden belli,taksiler için düşünülmüş bir araç izlenimi veriyor

Orijinalden alıntı: dire depeche

bu aracın pek sağlam olmadığınğı da belirtmek isterim,ayrıca tipinden belli,taksiler için düşünülmüş bir araç izlenimi veriyor

Alıntıları Göster
    albea sağlam araba.

http://www.autoshow.com.tr/yuzbin_km/albea/00753/

• quote:

Orijinalden alıntı: Sephiroth

albea sağlam araba.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Akincl

albea sağlam araba.

AYNEN ,ÜSTELİK SÜMBÜL GİBİ TİPSİZ DEĞİL

akıncl PM'ine bakar mısın?..

iki tip insan korkutur beni..birincisi aç insan, durduramazsın..ikincisi cahil insan,anlatamazsın
    Kör cehalet çirkefleştirir insanları...Suskunluğum asaletimdendir.Her lafa verilecek bir cevabım var. Lakin, bir lafa bakarım laf mı diye, bir de söyleyene bakarım adam mı diye !!!
    2011 Fiat Bravo Sport Style 120+ Hp Dualogic M-Jet Skydome-Asist Kit-Bianco Pastello

• quote:

Orijinalden alıntı: gendarme

quote:

Orjinalden alıntı: Akincl

albea sağlam araba.

AYNEN ,ÜSTELİK SÜMBÜL GİBİ TİPSİZ DEĞİL

akıncl PM'ine bakar mısın?..

Alıntıları Göster
    ben albea kullanıyorum.. konfor olarak fena bir araba sayılmaz bence sadece sürücü koltuğunu biraz dengesiz yapmışlar.. iç hacmi falan da geniş .. ben binmek için aldım.. şu ana kadar da hiç bir sorun çıkarmadı.. yakıt problemin olmaz.. zaten en güzel özelliğide bu.. ha biraz tipsiz ama o kadar da olacak.. 400 km yi 60 ytl de gittim.. ekonomik kullanırsan daha az yakar..

şunuda anlamıyorum.. daha albea ya binmemiş insanlar hakkında ileri geri konuşuyorlar.. neden mi dış görünüşü pek iyi olmadığı ve fiat olduğu için.. ben araştırdım da aldım.. palio alacaktım onu alacağıma albea alayım dedim.. iç hacmi palio nun küçük geldi..

• quote:

Orijinalden alıntı: iso31185

ben albea kullanıyorum.. konfor olarak fena bir araba sayılmaz bence sadece sürücü koltuğunu biraz dengesiz yapmışlar.. iç hacmi falan da geniş .. ben binmek için aldım.. şu ana kadar da hiç bir sorun çıkarmadı.. yakıt problemin olmaz.. zaten en güzel özelliğide bu.. ha biraz tipsiz ama o kadar da olacak.. 400 km yi 60 ytl de gittim.. ekonomik kullanırsan daha az yakar..

şunuda anlamıyorum.. daha albea ya binmemiş insanlar hakkında ileri geri konuşuyorlar.. neden mi dış görünüşü pek iyi olmadığı ve fiat olduğu için.. ben araştırdım da aldım.. palio alacaktım onu alacağıma albea alayım dedim.. iç hacmi palio nun küçük geldi..

Alıntıları Göster
    2000 model albea kullanıyorum 198 bini devirmiş bir araba. sorunlarını sayarsam ön takımda bikaç parça değişecek parça 160 ytl işçilik 60-100 arası isteniyor... motor biraz sesli çalışıyor ama güç istesem güç hız istesem hız veriyor servis bi 100 bin daha yapar sonrasında motoru açalım bi sekman falan atarız sıfırlarız diyor... yakıt olarak 240 civarında yakıyor... yakında birde tüp takıcam (malum günde 100 km den fazla yol yapıyor) olay hallolucak... kötüleyenlere inat bi 200 bin daha devirir evelallah

• quote:

Orijinalden alıntı: unsal2003

2000 model albea kullanıyorum 198 bini devirmiş bir araba. sorunlarını sayarsam ön takımda bikaç parça değişecek parça 160 ytl işçilik 60-100 arası isteniyor... motor biraz sesli çalışıyor ama güç istesem güç hız istesem hız veriyor servis bi 100 bin daha yapar sonrasında motoru açalım bi sekman falan atarız sıfırlarız diyor... yakıt olarak 240 civarında yakıyor... yakında birde tüp takıcam (malum günde 100 km den fazla yol yapıyor) olay hallolucak... kötüleyenlere inat bi 200 bin daha devirir evelallah

Alıntıları Göster
    ALBEA
    1-Altı yüksektir
    2- Yedek parçası ucuz
    3-1.2 motorlusunu kesinlikle alma
    4-2 elde piyasası olur
    5- yerli imalattır.
    6- dizelini tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: seyitahmet32

ALBEA
    1-Altı yüksektir
    2- Yedek parçası ucuz
    3-1.2 motorlusunu kesinlikle alma
    4-2 elde piyasası olur
    5- yerli imalattır.
    6- dizelini tavsiye ederim

Alıntıları Göster
    fiyatına oranla iyi bir araç yalıtımı güzel alınabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzcuk

fiyatına oranla iyi bir araç yalıtımı güzel alınabilir

Alıntıları Göster
    albea yı taksiciler haric kimseye tavsiye etmem .

Orijinalden alıntı: Sebastian_RR

albea yı taksiciler haric kimseye tavsiye etmem .

Alıntıları Göster
    kardeş 2 gün sürdüm 800 milyon masraf çıkardı az bişey yüklendim gaza baskı sıyırdı piston yamuldu tirigen kayışı koptu ben bu kadar dandik araba görmedim.bana göre değil kimseyede tavsiye etmem gitsin albea ve palio dışında her arabayı al toros daha güzel araba 130 geçince arabanın her yeri oynuyo böyle b.ktan bi araba olamazkesinlikle alma git

• quote:

Orijinalden alıntı: sky_dive

kardeş 2 gün sürdüm 800 milyon masraf çıkardı az bişey yüklendim gaza baskı sıyırdı piston yamuldu tirigen kayışı koptu ben bu kadar dandik araba görmedim.bana göre değil kimseyede tavsiye etmem gitsin albea ve palio dışında her arabayı al toros daha güzel araba 130 geçince arabanın her yeri oynuyo böyle b.ktan bi araba olamazkesinlikle alma git

Alıntıları Göster
    Yol bilgisayarı var mı yaw albea'da,yok yok kullanan karıştırmıştır dijital saat o

STAND BY

• quote:

Orijinalden alıntı: M A R E Ş A L

Yol bilgisayarı var mı yaw albea'da,yok yok kullanan karıştırmıştır dijital saat o

Alıntıları Göster
    İlginç bir diyaloğa yol açabilecek araba.

-aaa fiat albea!
    -neyi alayım?
    -fiat'ı.
    -niye alayım?
    -albea!
    -neden olum?
    -sen alma, arabanın hedesi o!
    -hede ne, hödö ne?
    -fiat albea!
    -almıyorum!
    -9 kat ülker lezzetini yaşayın!
    -nasıl yani?
    -çıtırt!
    -mmm pek enfes hadi bakalım. ama albea'yı almam
    -tamam bea!

Ayrıca son tv. reklamını referans alırsak; karısından sıkılmış ve aldatmak isteyen fakat uygun partner bulamayan ve hatta bulsa bile riskten çekinen orta yaşa yeni adım atma hazırlıkları yaşlarındaki erkek sürücüleri hedef müşteri kitlesi olarak belirlemiş fiat ürünü. . . yazık! halbuki fiyatına göre güzel bir araca benziyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: MaviBodrum

İlginç bir diyaloğa yol açabilecek araba.

-aaa fiat albea!
    -neyi alayım?
    -fiat'ı.
    -niye alayım?
    -albea!
    -neden olum?
    -sen alma, arabanın hedesi o!
    -hede ne, hödö ne?
    -fiat albea!
    -almıyorum!
    -9 kat ülker lezzetini yaşayın!
    -nasıl yani?
    -çıtırt!
    -mmm pek enfes hadi bakalım. ama albea'yı almam
    -tamam bea!

Ayrıca son tv. reklamını referans alırsak; karısından sıkılmış ve aldatmak isteyen fakat uygun partner bulamayan ve hatta bulsa bile riskten çekinen orta yaşa yeni adım atma hazırlıkları yaşlarındaki erkek sürücüleri hedef müşteri kitlesi olarak belirlemiş fiat ürünü. . . yazık! halbuki fiyatına göre güzel bir araca benziyor.

Alıntıları Göster
    ben albea almaya gittim. stılo aldım döndüm. işçiliği kötü ve de dar bir araba. koltuk yüksekli ayarı sadece en üst modelinde var ki bu da uzun boylu biri için şart, kafası tavana çarpar. kaporta birleşim yerleri perçemleri gerçekten kötü işçilik. stılo nun yanında çok dandik bir duruşu vardı.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.