Merhaba arkadaşlar , yeni satılan 2023 ve 2024 c3 aircrossların tümünde hararet sorunu mevcut. Araçlar sıcak bölgelerde yokuşta hararet yapıp ,motor gücü kesiyor. Bir süre sonra ibre normale dönüyor. Servis bunun normal oldugunu sıcak havada yapabilceğini söylüyor.Fakat araba resmen 70 i geçmiyor bu sorunu yaşayan varmı ? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dojoyi9704 -- 6 Ağustos 2024; 14:0:50 > |
c3 aircross 1.2 puretech hararet

-
-
Watch this...
Küçük Devyoutube
Yetkili servise gittim, sorunlar ve aldığım yanıtlar videoda.. #citroenc3aircross #c3aircross #citroen #suv #benzin #yakıttasarrufu #ankara #yakıttüketimi #istanbul #codehttps://www.youtube.com/watch?v=gMKgUKSlx4E -
-
malesef hocam kapak söküldük sonrada çok kişide sorun devam ediyor
-
1.2 puretech 130 hp kullanıyorum asla hararet problemi yaşamadım çokta memnunum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sıcakta çalışmama sorunu yaşadın mı hiç ? Hem corsa hem 308 de denk geldim çevremde. Corsa araç değişimine doğru gidiyor hatta 4 defa parça değişimi oldu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Crossland içinde benzer sorun yaşayanlar mevcut. Kar kapağı söküyor çoğu kişi. Bizdeki araç 2022 model en sıcak dönemde ege kıyıları yapıldı acımadan basıldı hararet problemi yaşamadık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metufkcr -- 6 Ağustos 2024; 21:22:21 >
Arkadaşlar lütfen bilen biri destek olsun, 2000 Mondeo aracım yazın arabayı kullanmak ızdırap gibi geliyor direksiyon altından ve yolcunun ayak kısmından gelen sıcaklık insanın ayağını pişiriyor bunun sebebi nedir çözümü varmı?
Psada sorun bitmez :D arkadaşın bir senelik corsası servisten çıkmıyor, sürekli yolda kalması da cabası. İlk ve son 1.2 puretech motorum olur bu, bir daha bulaşmaya gerek yok
bu araçlar İskandinav ülkeleri için mi üretilmiş acaba? arkadaşımın crosslandı ile 15 km yol yaptık, indiğimizde motor kaputuna el değmiyordu o kadar sıcaktı. ön panjurdan bişeyler söktürdü değişiklik yok diyor hala.
2023-2024 de ne değişmişte önceden hararet yapmayan motor şimdi yapıyor? Birebir aynı motor değil mi?
-
Alüminyum folyo gibi parlayan renkli paspaslar kullanın...
-
hocam bende istanbuldayım 3 ay boyunca istanbulda gitmeidğim yer kalmadı en ufak hararet yapmadı.
Bu araç sıcak antalya gibi iklimlerde rampalarda hararet yapıyor bu sebeple istanbulda ankarada kullanıyorsanız 10 senede sroun yaşamazsınız.
ne zmn sıcakta rampada biraz gazlayım derseniz hemen hararet yapar
-
hocam bu kasalarda plaka üstünde radyatör önünde kar ve soğuk için muhafaza kapağı var.Muhtemelen yeterli hava girmediği için hararet yapıyor.
Bende bu kapağı söktüler serviste
-
Hocam o kadar harararet artışı normal önemli olan contayı yakmamak 50 derece sıcakta harareti yükselmeyen araç yoktur.
hocam sorun sadece hararet değil , Araba devirden düşüoyr gaza bassanda motor korumaya alıyor 70 i geçmiyor.
Aynı yolu clio ile arkadaşım peşimdne geldi 130-140 ile çıktı,bana sıcak ona sıcak değilmi ? birde 1.0 motor daha güçsüz benimkinden.
-
Toyotayla suzukiyi satıp opel aldım, bana ne yapmalı peki :D
Alkol varsa azalt...bırakmaya çalış...
yoksa kullandığın ilaçların yan etkileri olabilir
Benzer içerikler
- golf 8.5
- kia sportage 1.6 gdi
- citroen c3 aircross 1.2 puretech kullanıcı yorumları
- land rover freelander 1.8 kronik sorunları
- tata neden alınmaz
- golf 7.5 hangi yıllar
- uçan araba fiyatları
- nissan micra 2025
- en ucuz sıfır araba
- byd dolphin surf
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X