Şimdi Ara

2004 Model FORD FOCUS Performans Artımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 19 Yaşındayım 2004 Model Ford Comfort 1.6 Sedanım Var . Üzerinde OMWL Sıralı Sistem Tüp Takılı 6 Bin liraya kadarda bütcem var Performans Artımı İçin Neler Yapabilirim Açıklarmısınız . Neler Takdırabilirim. Kaç Para Tutar. Performansın Çok iyi olmasını istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakkım -- 18 Nisan 2010; 17:24:49 >

Asus N750JK-T4109H i7-4700HQ 2.4GHz 16GB 1.5TB 256GB SSD 4GB GTX850M 17.3 inç Full HD Windows 8.1 64Bit
  • arabayı sat 9000lira fazlasına daha güçlü birşeyler al derim ben.

Ya büyük paralar harcayacaksın, ya da ufak paralarla küçük modifikasyonlarla filtreden 3, egsozdan 5hp aldım diye avunacaksın.
  • 19 yaşındasın, 1 yıldır ehliyetin ve yarışmak için yapılmamış bir araban var, 3-5 tl harcayıp bir kaç beygir kazanacaksın arabanın ayarını bozacaksın, sonra vay vay vay denmesi için arabaya biraz daha abanacaksın,
    abanmak için yapılmamış bir arabayla serseri mayın gibi dolanacaksın, haftasonu 2 kaza vardı İstanbul yolunda birinde bmw tanınmaz haldeydi, % 90 senin gibi biri kullanıyordu (kazanın olduğu yerden günde iki sefer geçiyorum, hangi tarz arabaların orada nasıl gittiklerini biliyorum) diğerini ise kesin senin gibi biri kullanıyordu (palio ya yanaklı lastik, eksoz vs vs bir şeyler yapmış tabi arabanın geriye kalan arka yarısından çıkardığım sonuç bu, önü eskiden varmış, kazada içeri girmiş)

Bir kaç zaman önce senin gibi biri ok gibi gelip sağ direkten vurmuştu bana, yanımda annem oturuyordu, vuran kuş kasa o hıza nasıl ulaşmıştı hala anlamıyorum, bizim arabanın havalandığını hissettim sonraki 2-3 sn yok.

Polis raporuna göre bizim araba havalanmış, yere konduğu yer ile vurulan yer arasındaki mesafe 8 metre.

Şaka gibi, vuranlar arabada 3 kişi, 3 tane leyla, uçuyorlar.

Her neyse Allaha şükür ne bende ne validede bir şey kalmadı. Valide sonraki 5 hafta yattı.

Ustanın arabayı gördükten sonra sanayideki kuş'ları renoları göstererek yaptığı yorum "şunlardan olsaydı annen kesin ölmüştü sen bi ihtimal yaşıyordun"

Bak eleman, aklını başına al bırak bu performans işlerini, o performans zamazingolarının sana getireceği popülaritenin 10 katını herhalinle adam gibi adam olarak çok daha rahat kazanırsın, kırmızıda hızlı çıkmak, yanak aldım, makas aldım zibidilikleriyle kazanacağın tek şey küfür olur. Hatta temiz bir dayak yiyebilirsin belki iyice sıyırmış biri çekip vurabilir.

Olmuyor mu? Dolu.

Bir anlıktır hepsi, yapılmaması gereken bir şeyin sonucunu ömür boyu çekersin. Üstüne birde başkalarının hayatını zehir edersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ıspanak -- 20 Nisan 2010; 7:59:36 >

• Senin 2004 1.6 benzinliyi sat, üstüne bütçen olan 6000TL'yi koy 2006 veya üstü bir 1.6 dizel focus al.. Sonrada borç, harç taksit 500TL civarına bir chip tunning yaptırırsın.. Sonuçta şuankinden az yakan, yaklaşık 135-140bg arası bir aracın olur..
  • eleştirilere ve yorumlara teşşkür ediyroum eleştiri ve yorumlardan feyz çıkarcam inşlalah kendime ama kararım değişmedi moturun performans artımı için 6000 tl ye kadar neler yapılabilir önerisi olanlar ...

Orijinalden alıntı: hakkım

eleştirilere ve yorumlara teşşkür ediyroum eleştiri ve yorumlardan feyz çıkarcam inşlalah kendime ama kararım değişmedi moturun performans artımı için 6000 tl ye kadar neler yapılabilir önerisi olanlar ...

6000 liraya turbo bile uygularsın.
  • Arkadaşların dediği gibi araba + para ver daha iyisini al

Fan Club

Kissing. Shoes. Grace. Beryllium clock. Half human. Who am I? Eye of harmony. Nice everybody hate me !
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakkım

ANKARADA BU TARZ MODİFİYELERİ YAPTIRABİLECEĞİM TAFSİYE ETTİĞİNİZ YER VARMI

İvedik Sanayi 88/1 bölgede Teknik Turbo var.. Sahibi Nuri'dir.. 06 TVR 71 Turbolu Corolla MJU'yu falan NOS açmadan geçer, SU912 çakal kasa BMW Turbo+NOS, kendisi bu tarz araçların mimarıdır.. Emin olun sizin aracada güzel bir Turbo uygulaması yapabilir..
  • Atmosferik aracı turboluya çevirmek büyük ustalık ve zahmet ister.Ayarlarının iyi yapılması lazım.Şöyle ki:araç turbolanınca ona göre aracın beyni de programlananacak.Çünkü atmosferik yüksek sıkıştırmayla,turbo ise düşük sıkıştırma ile çalışır.Ve bar arttırılırsa buna ilaven ek stock parçaların daha iyi parçalarla değişmesi gerekebilir.Ayrıca fren disklerininde değişmesi gerekebilir.
  • 2004 comfort sedan 19 a satılır..Üzerine 5500 tl konulur..2006 trend ya da ghia tdci 109 alınır..500 tl ye chip uygulanır...Hem konforlu hem performanslı hem daha yeni bir arabaya kavuşulur..Yahut o da olmadı 2.0 focus alınır..Onun üzerinde oynama yapılır 1.6 focustan çok daha iyi verim alınır...
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.