< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
2002 yılı internet faturam (SS'Lİ)

-
-
ortalama 10 kat pahalanmış internet 19 senede..
-
🙃
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam çok merak ettim hız kaçtı ?
-
yanlış bişey yazmadım umarım?
-
56k hocam. (çok da hatırlamıyorum belki de 256kb miydi bilmiyorum faturada bu detay yazmıyordu veya ben dikkatli bakmadım)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 16 Ağustos 2023; 2:59:16 >
Yok hocam estağfurullah. 🙃
valla aynı dönem bende 256kbit ve 512 kbit vardı yanlış hatırlamıyosam
-
Daha sonraki yıllarda geçmiştik sanırım daha yüksek hıza. Ancak Adsl 2003 veya 2005 arasında gelmişti sanırım yanlış hatırlamıyor isem.
2003te 1 mbit yapmışlardı benim sonra 4 mbit kullanım senelerce
-
Ben de bulursam eski faturalar var, atarım hocam.
-
Bu kadar uzun süredir kullandığınızın faydasını gösteriyor mu size tt?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
56k !!! az soyulmadık bu çöple. 2003 yılında ayda 50.000.000 tl veriyordum bu rezilliğe.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi power-pc -- 18 Haziran 2021; 1:40:35 > -
Ben de uzun süre bir megabit kullandım ama hangi yıllara tekabül ediyor onu hatırlayamıyorum net olarak hocam.
Olur hocam.
Bir fayda beklemiyorum ama evet çeşitli indirim ve kampanyalar söz konusu olabiliyor. Bölgem açısından konuşacak olursam da genel olarak memnunum. Uzun bir süredir 24 megabit paketindeyim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 18 Haziran 2021; 2:3:43 >
Güzel para. 😂
O zamanlar kota olayı vardı. Bana hep 50 60 TL geliyordu kotalı olmasına rağmen hep aşıyordum kotayı. Sınırsızda 50 60 TL civarıydı en son sınırsıza geçince baya rahatlamıştım.
-
ixir diye birşey vardı o dönemler, biraz daha ucuza veriyordu... hey gidi günler
-
Her ne kadar şimdilerde teknoloji ile oldukça iç içe olsam da ilk internetimi 2010 yılında 8mbit olarak almıştım. Biraz geç kalmışım sanırım
Benzer içerikler
- 1 yıldan uzun taahhüt cayma bedeli
- türk telekom hizmet numarası öğrenme
- internet prizi nasıl bağlanır
- ttnet kullanıcı adı şifre öğrenme
- fiziksel wan bağlantısı bulunamadı
- internetim çok yavaş
- 24 ay taahhütlü internet cayma bedeli
- hat takılı ama şebeke yok
- 2025 telsiz kullanım ücreti
- faturasız kapanan hat nasıl açılır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X