Aktivasyon ücreti olmadan kurulum
arkadaşlar iyi günler. yeni bir internet bağlatacağım türk telekom fiber altyapıya. kurulum ücreti olmadan bağlatabilir miyim? zaten 2 aylık internet kullanacağım. teşekkürler.
Turknet davetiye kodu lazım
Turknet davetiye kodu arıyorum.
PC'de internet yavaş, telefonda hızlı.
Selamlar. 100 Mbps fiber internet kullanıyorum. Ancak bilgisayarımda ara sıra sanki sınır konulmuş gibi 10 Mbps'yi geçmiyor. Telefondan test ettiğimde ise sorunsuz. Nedenini bir türlü çözemedim. Normal zamanlardaysa 110 Mbps görüyorum. Tam delirmelik. İşletim sisteminden dolayı diyecek arkadaşlar için şöyle söyleyeyim. Windows 10 21H1'de de aynı sorunu yaşıyordum. Kablolu olarak bağlanıyorum. Defalarca yeni kablo ile denedim hep bu sorun yaşanıyor. Kablomsa daha dün aldım sıfır CAT-6 kablo.
Sistemim: Ryzen 3 4300GE, Gigabyte B450M S2H, Corsair 16 GB DDR4 3000 MHz, Aerocool VX500.
İşletim sistemi: Windows 11 21996.1
Modem : ZTE ZXHN H298A.
Şu an Ubuntu üzerinden de deniyorum yine aynı.
Fiber'de En İyi Ping Verecek İSS
Selamlar. Binamda TT Fiber altyapısı bulunuyor. Şu an D-Smart üzerinden hizmet alıyorum ama ping değerleri çok kötü. Zaten cayma bedelsiz iptal edeceğim elimde THH kararı var. Şimdi sizden Fiber'de en iyi ping verecek İSS'yi istiyorum. TurkNet çok öneriliyor. Ancak ben Güneydoğu'da oturuyorum. Bu yüzden TurkNet'in ping değerleri bu bölgede yüksek. Umarım yardımcı olursunuz.
THH Kararı Lehime Çıktı Ne Yapmalıyım
İyi günler. D-Smart internet ve tv kullanmaktayım. Daha önce çok sorunlar yaşadığım için bunları 12.03.2021 tarihinde THH'ye şikayet ettim. Karar 8.7.2021 tarihinde sonuçlanmış. Ve sonuca baktığımda karar lehime. D-Smartı aradım bize gelen bişey yok diyorlar. Kıvırıyorlar herhalde. Bir de itiraz hakkı falan varmış. 15 gün kararın üstünden geçti. Bunların karara itiraz edip etmediğini nerden öğrenebilirim ? Ve şu an ne yapmalıyım. Karar belgesini ekliyorum aşağıya. Bu arada ben hizmeti iptal etmedim ve cayma bedeli ödemedim. Ancak kararda yer alan ifadeye göre cayma bedelsiz iptal edebilmem gerek.
TT Fiber Altyapı İSS önerisi
İyi günler. Binamda Türk Telekom FTTH Fiber altyapı bulunmakta. D-Smart ile olan taahhütümün bitmesine az kaldı. 100 Mbps paketten 110 Mbps hız alıyorum hız konusunda sıkıntı yok ama ping değerleri çok yüksek. Bana en iyi pingi verecek İSS'yi arıyorum. Ücret limitim yok tabi ucuzu varsa hay hay. D-Smart ping değerlerim : Valorantta 32 ms alıyorum. Siirt'te oturuyorum.
Bu D-Smart ne yapıyor
Arkadaşlar selamlar. Daha önce VDSL 24 Mbps Dsmart kullanıyordum. Aradım hızımı 50'ye yükseltin dedim yükselttiler. Sonra hatta kopmalar meydana gelmeye başladı. Bunlar portumu değiştirmiş sonra 50 Mbps hızı sorunsuz alıyordum. Sonra yeniden port değiştirtip bağlantı yapmadan gitmişler. El mahkum gidip ankastreyi açıp kendim bağlantıyı yaptım. Anlamadığım 2 aya yakın fatura yollamadı bunlar senin internetin yok diye. Sonra binama fiber geldi kurtluyorum dedim. Başvurdum herifler VDSL'den Fibere geçişimi 27 günde yaptılar. 50 Mbps fiber kullanmaya başladım. Sonra bunları arayıp hızımı 100 Mbps yapın dedim. Taahhüt yenilemeden yapamıyoruz dedi. Kadına diyorum ki ulan 3 ay önce yaptığım işlemi niye şimdi yapamıyorum ? Yok sistem bozuk falan. En sonunda BTK'ya defalarca şikayet ettim bunları. Geçen gün baktım hızı 100 Mbps yapmışlar. Ama o ahmak sistemlerinde hala 50 Mbps paketteyim gözüküyor. Yemin ederim benim bile beynim yandı. Bunu iptal ettiğim zaman bana sıkıntı çıkarırlar mı ? Müşteri hizmetleri çok ayrı kafa zaten. Adama diyorum ki binamda Türk Telekom kullanan adam 50 ms alıyor ben niye 80 alıyorum ? Bana diyor ki o 50 alıyor diye sen 50 almak zorunda mısın ? Delirmelik. Oh be içimi döktüm yeminle.
Ryzen 3 4300GE ve B450M S2H Uyumlu mu ?
Arkadaşlar yukarda belirttiğim anakart ve işlemciyi alacağım. Bu işlemci bu anakarta uyumlu mudur ? Herhangi bir BIOS güncellemesi yapmam gerekir mi ? Elimde eski bir işlemci de olmadığı için nasıl BIOS güncellemesi yapacağımı düşünüyorum. Umarım yardımcı olursunuz.
Fiber gelince VDSL kalkar mı ?
Arkadaşlar merhaba. VDSL kullanıyordum senelerdir. Binaya Türk Telekom fiber geldi ve aktif de oldu. Sorgulama yaptığımda fiber çıkıyor. Şimdi sıkıntım ise binamız aile apartmanı. Dayım Vodafone net ADSL 16 Mbps kullanıyor. Eve gelen Türk Telekom ekipleri eski VDSL ve ADSL sistemin iptal olacağını söyledi. Yani ankastre dedikleri şey kaldırılacakmış. Şimdi ben Vodafone'u aradığımda 700 TL cayma bedeli çıkarıyorlar. Ben ADSL iptal olacak dedim. Bana şunu dediler: Eğer ADSL iptal olursa cayma bedeli olmadan iptal edebilirsiniz. Cidden iptal edebilecek miyim?
Fiberde köprüleme yapılabilir mi
Arkadaşlar merhaba. Evimde ftth fiber internet var. Evin her tarafından çekmiyor internet. Türk Telekom'un verdiigi modem Tp link archer c5v modem. Elimde eski den kalma Tp link td w9960 modem var. Şimdi ben eskiden vdsl kullanırken td w9960 modemi ethernet kablosuyla ana modeme bağlayarak genişletmiştim. Fiberde de bunu yapabilir miyim ?
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 113
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 10.739 (Bu ay: 145)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 16 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar