Şimdi Ara

2001 megane kullanan varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar 1.4 motor 98 beygir megane buldum birtane authentic absli filan bu araba nasıl kullanmış olanlardan yorum alabilirmiyim
    sadece kullanmış olanlar lutfen

genel kanıyı pek onemsemiyorum

birde arabada lpg varmış onu çıkartsakmı acaba alırsak biz kullanmıyoruz lpg .

• kaç km de acaba ???
    fiyat nedir ??
  • hocam 57000de vefiyatıda 15000, boya filanda yok dedi galerici km biraz az gibi geldi bana lpgli arac için ankarada 2004 modeller bile 40-50binde cunku.
  • bana kalırsa daha orjinal olsun arkadaşım madem lpg kullanmayacaksın daha önce takılmamış bir araç bul zaten bu arabalara nie lpg taktırırlar anlamam araba şahin olsa hadi neyse araba daha teknolojik motora sahip dimi ama
    bizimde araba 2000 mégane gümüş 1.6 16V arabadan memnunuz tavsiyemdir
  • bizim 2001 1.6 rte sw var.Şimdi şöyle diyim dostum ben lpg li toyota kullandım bir ay kadar ve acaip güzel bir duygu az paraya bol bol gezmek.Sizin yerinizde olsam o aracı alırım ve LPG sini çıkarttırmam.Çünkü bizim 1.6 16v olmasına rağmen benzinin pahalılığı yüzünden pek binip kullanamıyorum.57000 kmde olması gayet iyi birşey.Bu noktada dikkat etmen gereken aracın üzerindeki lpg nin markası ve güvenilirliğini araştırman.
    Ama yok ben illede lpg siz isterim aracı benzinle gidicem dersen o zaman üstteki arkadaşın dediği gibi orjinal lpg dönüşümü yapılmamış bir araç bulman daha iyi olur.
  • tesekkurler arkadaslar anladigim kadariyla arabadan memnun kullananlar , 2.el alırken fazla secenek olmuyor o yuzden onunuza gelen seceneklerden almak zorunda kalıyorsunuz bendeki hyundai yi henuz satamadım o yuzden takasa girmeyi dusunuyorum.
  • dostum bu arabalar istanbulda 16-17 milyar RXİ si 70-80binde falan.Sakın alma hemde LPGde kullanılmış kötü.Hem 5 sene Lpgli arac hemde 2001 model RXi kullandım.tamam arabaya bişey demem ama daha önce LPG de kullanılmış arabalar sıkıntılı oluyor.İstanbul da bu arabalardan sürüyle var.Galerici resmen kazıllamaya kalkjıyor seni.Sürüyle 2.el RXi var ucuz ucuz onlaradn al saygılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    chevrolet aveo kullanan var mı?
    4 hafta önce açıldı
    fiat 500 kullanan varmı?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • o arabanın authantique modeli varmıydı o benim 2003ten sonra çıktı bilmiyorum yanlış olabilir
    benim bildiğim o model meganelar rta rna alize..vs. diye adlandırılıyordu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.