Bildirim
Citroen C4 1.4 VTİ Attraction düşünceleriniz ve kullananlar memnun mu?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Evet ben yaklaşık 3 gündür kullanıyorum aracı. Bundan önceki aracım 99 model 2.0 motorlu bir scenic ti. Aracı seçerken ben de motor gücünün yeterli olup olmayacağı konusunda kaygılar taşıyordum. Özellikle yokuşlarda sorun yaşayabileceğimden endişe ediyordum. Ancak şu anda motordan memnun olduğumu söyleyebilirim rahatlıkla. Ortalama yakıtı 7.2 l/100 km olarak alabilirsiniz. Aracın klima ve direksiyonun elektrikli olması çok isabetli olmuş. Çekişe etkileri sıfır gibi. Ben bir süre kullandıktan sonra lpg taktıracağım . Bu durumda yakıt değerlerinin dizel bir araca yakın olacağını tahmin ediyorum. Motor haricinde her şey zaten deneme sürüşü yapabileceğiniz dizel versiyonlarla aynı. Merak ettiğiniz bir şey varsa yardımcı olmaya çalışayım. -
bir öğrenciye tavsiye edermisiniz masraf çıkarır mı ? -
Sıfır araç neden masraf çıkarsın. 2 sene garanti altında zaten.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X