Şimdi Ara

2000-2001 model Megane Coupe mi? Clio Sport mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
2.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bütçeme göre en fazla donanıma sahip araçlar bunları buldum...

Özellikleri aşağı yukarı aynı, pek fazla fark yok aralarında. Sadece sınıf farkı var, biri C sınıfı biri B sınıfı.

Bir de sizlerden fikir almak istedim, özellikle bu iki araca sahip olanlar, kullananların görüşlerine göre tercihimi yapacağım...

• 2 side gayet güzel araçlar . Clio belki hafifliğinden dolayı daha atak olabilir fakat megane daha iyi bir donanıma sahiptir. Seçim sizin
  • Öncelikle Megane alcaksanız 1999+ , Clio alacaksanız 2000+ alın. İkinci olarak Megane Coupe IDe motorluysa 140 hp ,Clio Sport ise 2.0 ise 178 Hp'dir.
  • Megane Coupe makyajlı kasa tavsiye ederim. Donanımlı bir araç almaya çalışın, donanımsız olanlar çok zor el değiştiriyor piyasada. Clio 1.6 16v Sport da mantıklı bir araç, aynı 1.6 16v Megane Coupe gibi sakin kullanımda şaşırtıcı şekilde az yakar basınca da gayet tatminkar yürür. Bu 110 beygirlik motorun çok seveni vardır. 2.0 Sport'a bu bütçe yetmez, yetse de vergi-kasko-yakıt zorlar ama ufak tefek oynamalarla Type-R araçlar ile yürürsünüz.
  • Peki yaş problem olmaz mı kasko yaptırmak istesem?

Coupe Megane araçlarda RXT, RXi gibi donanım belirten şeyler yazmıyor. Hangi donanımlara sahip olduğunu nasıl anlayacağım. Bariz farkedecek şekilde donanım farkları mı var, yoksa ufak tefek farklar mı?
  • Arka stopların tabanı kırmızı, ön ızgaralar böbrek şeklinde ve alaşım jantlı olan modelleri tercih edin.
  • Deri döşeme, sunroof, alaşım jant üçlüsünü içeren donanım paketi en dolusu ve en tercih edilesi oluyor. Zaten Megane Coupe'yi boş alıp da binmek pek keyif vermez diye düşünüyorum. Piyasada 14500-15000 lira fiyat yazanlar da olacaktır dolu araçlara ancak sıkı pazarlığa açıktır neredeyse hepsi, çünkü aracın el değiştirmesi cidden çok zaman alabiliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.