Şimdi Ara

2006 model Skoda Octavia alınır mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2006 model Elegance paket octavia buldum, 213 bin km de, iki parça halinde 5 ve 4.5 bin liralık hasar ve sağ tarafında 3 parça boyası var. Boyası döşemesi Vs güzel. Otomatik vites lpg li. İçime sindi açıkçası ama forumda herkes kötü diyor. 33.5 A anlaştım sizce ne yapmalıyım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende de 2006 Octavia elegance 1.6 mpi var. 110000 kmde LPGli. Araçla ilgili bir sorun yaşamadım. mpi motor için hantal diyorlar. HAYIR bence hantal değil. benzinli araçtan dizel gibi sıçrama beklenmez zaten. ama ben fabia 1.4 tdi kullanıp hemen ardından octaviaya geçen biri olarak kesinlikle can sıkacak derecede bir hantallık görmedim. Üstelik yaşadığım yer düzlük bir memleket de değil. Hatay-Belen'de oturuyorum. ilkokulda coğrafya kitaplarından da aklınızda kalmıştır belen geçidi diye. yani yaşadığım yer düzlüğü olmayan dağ etepği ve gayet dik yokuşlarda kullanıyrum. çekiş olarak gayet iyi.

Çok şükür masraf da çıkarmadı. tek gördüğüm sıkıntısı hava üfleyen yerler çabuk bozuluyor. bir de hız 90 100 olduktan sonra arka camlardan rüzgar sesi geliyor.
    şiddetle tavsiye ederim bu aracı. Fiyat performans arabası.@MYılmaz4646

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diambar17 -- 17 Aralık 2015; 23:03:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: diambar17

Bende de 2006 Octavia elegance 1.6 mpi var. 110000 kmde LPGli. Araçla ilgili bir sorun yaşamadım. mpi motor için hantal diyorlar. HAYIR bence hantal değil. benzinli araçtan dizel gibi sıçrama beklenmez zaten. ama ben fabia 1.4 tdi kullanıp hemen ardından octaviaya geçen biri olarak kesinlikle can sıkacak derecede bir hantallık görmedim. Üstelik yaşadığım yer düzlük bir memleket de değil. Hatay-Belen'de oturuyorum. ilkokulda coğrafya kitaplarından da aklınızda kalmıştır belen geçidi diye. yani yaşadığım yer düzlüğü olmayan dağ etepği ve gayet dik yokuşlarda kullanıyrum. çekiş olarak gayet iyi.

Çok şükür masraf da çıkarmadı. tek gördüğüm sıkıntısı hava üfleyen yerler çabuk bozuluyor. bir de hız 90 100 olduktan sonra arka camlardan rüzgar sesi geliyor.
    şiddetle tavsiye ederim bu aracı. Fiyat performans arabası.@MYılmaz4646

Hatay belen i bilirim hocam. Ben de iskenderun da yaşadım uzun yıllar. O aracı almak istiyodum ama içime sinmeyen bişeyler vardı. Galeriden olması ve hasar kaydının büyüklüğü galiba. Aracımı satmadan bir gün önce bursadan bi öğretmen 2007 model manuel füme renkli içi bej döşeme 140 binde boyasız değişensiz aracı 36.5 dan koydu. Aracı ertesi gün satıp öğlen aradım ama aracın satıldığını söyledi. Ona çok üzüldüm. Baya bekledim güzel bi araç yakalamayı ama Jetta veya octavia bulamadım. O ara volvo s40 dizel buldum. Onu da güzel bi fiyata aldım. 2 haftadır biniyorum hocam çok şükür

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2005 Seat İbiza alınır mı?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.